RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Не те разбирам днес, честно.... Няма проблем - George Visio е уникален композитор, парчето му е жестоко... А да - и рали пилот Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Забрави да кажеш още, че е велик сценарист и режисьор, защото той самият си беше лепнал надписа "райтър & директор: Джордж Визио" . Айде сега наистина да приключим, че гледам мача на Григор и ми разваляш удоволствието...вземи се премести в другия раздел дето един пита в темата ти дали още е актуална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Темата е актуална, но болшинството такива си мислят, че продават едва ли не злато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Винеде спри се. И аз съм на мнение на Ангел и Пламен. Толкова е далечна приликата, че даже е не такава. Не знам ти какво чуваш, но.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Абе нищо не чувам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Абе нищо не чувам аз +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Е те сега съм спокоен вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Виден спори с Пламен на тема хармонични анализи - PRICELESS! А на този Жоро Визиото изобщо не смятам да му гледам и слушам боливудските шедьоври. ПП. Прежалих се само да изгледам клипа с подскачащите маймуни и свирещото магаре - Видене, отиди на ушен доктор, това няма нищо (айде почти нищо) общо с Enjoy the Silence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Виден спори с Пламен на тема хармонични анализи - PRICELESS! А на този Жоро Визиото изобщо не смятам да му гледам и слушам боливудските шедьоври. Напълно грешен по мисирски първи ред.... Втори ред - ами като не си опитал, що се намесваш, мисир???? На автоматичен мисирски принцип? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Поне стигай до третия ред, мисире. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 ...това няма нищо (айде почти нищо) общо с Enjoy the Silence. И аз това се опитах да му обясня, че са се получили само известни прилики по напълно случаен принцип. Такива прилики на места има в стотици двойки, тройки, четворки и т.н. музикални произведения и никой не съди никого, защото останалите разлики са много повече от приликите и обикновено не засягат основната музикална тема, а само нещо из пълнежа (ритъм, част от соло, басова линия и т.н.). То ако така се съдеше и за най-малкото, нямаше изобщо да се правят нови парчета, защото все ще засегнеш нещо написано преди тебе без изобщо да го подозираш и някой такъв като Виден постоянно ще се заяжда, че си крал с каруцата...и не само за песни, ами всякакви форми - и големи, и малки. БТВ примерно имат една ставка, която 1:1 започва като темата на 7-мата симфония на Шостакович, но после продължава в съвсем различна посока...и това са 2 коренно различни форми - едното е грандиозна симфония в 4 части, а другото е джингълче, траещо десетина секунди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Добавил си трети ред хахаххах Случаен принцип? СЛУЧАЕН ПРИНЦИП???????????? Оставам не само глух - безмълвен също.... За някои знам , но с теб на инат ли си правим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Инат? Инат виждам в твоето поведение, а аз обикновено съм доста по-остър когато някой, който е около 150 пъти по-ненаясно с материята отколкото аз, се опитва да ме убеждава в неща, от които хал хабер си няма (последно почти изгоних една, която на едно озвучаване не повярва, че редакцията на парчето, което донесе в последния момент и което аз редактирах за няколко секунди с аудио редактора няма да попречи на номерата от програмата им и непременно искаше да го прослуша). Ама оная все пак не ми беше никаква, а ти си приятелче, пък и все пак не си 150 пъти по-ненаясно, а само към 149, та затова и все още не съм те изгонил от полезрението ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Видене, не съм изтъкнат професионалист като Пламен, но все пак имам някакво музикално образование и съм свирил на няколко различни инструмента, включително и в оркестър, та позволи ми да ти кажа, че си по мисирски доста заблуден относно конспиративната си теория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Инат съм - невиждан при това - имам две деца - уча ги да са по-инати и от мен. Според теб не е ли логична ситуацията? Кажи ми как и колко съм глух, или целуни ръка на Визио - туй е насреща. Голем композитор е той - язък ти на тебе на всички титли. Така и на един ПРОСТ въпрос не получавам отговор - напсувай ме бе, за спорта! Само да не е на майка ако може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Инат съм - невиждан при това - имам две деца - уча ги да са по-инати и от мен. Според теб не е ли логична ситуацията? Кажи ми как и колко съм глух, или целуни ръка на Визио - туй е насреща. Голем композитор е той - язък ти на тебе на всички титли. Така и на един ПРОСТ въпрос не получавам отговор - напсувай ме бе, за спорта! Само да не е на майка ако може Говориш глупости, след като си изчерпан откъм сериозни аргументи. Относно Визиото, Пламен вече ти каза - това става за минута със залепването на няколко луупа и толкова. Относно другото - просто нямаш музикален слух. Музикален слух е например като чуеш някаква меодия да можеш след това да я възпроизведеш. Това няма много връзка със самото чуване, но Пламен може да ти го обясни по-научно, ако му се занимава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Остави музикалния слух - за него можем да говорим с часове, защото съм писал доклади точно за музикалния слух, а и все пак от 30 години преподавам солфеж и елементарна теория на музиката покрай другите неща. Аз друго искам да попитам, щото Виден включва капс лока, когато е възмутен от нещо или иска да ни обърне внимание, ама за мен така и не стана ясно какъв аджеба е тоя прост-ПРОСТ въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Говориш глупости, след като си изчерпан откъм сериозни аргументи. Относно Визиото, Пламен вече ти каза - това става за минута със залепването на няколко луупа и толкова. Относно другото - просто нямаш музикален слух. Музикален слух е например като чуеш някаква меодия да можеш след това да я възпроизведеш. Това няма много връзка със самото чуване, но Пламен може да ти го обясни по-научно, ако му се занимава. Не мога да спра да се смея. честно! Не може да си такъв мисир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Не мога да спра да се смея. честно! Не може да си такъв мисир! Сигурно, но факта, че мислиш две различни музикални неща за еднакви показва, че просто нямаш музикален слух. Това е креативна функция на мозъка и не се среща у всички индивиди - един я имат, други я нямат. Не е нещо, което е от жизнено-важно значение, та затова се съгласи най-накрая и престани с глупостите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Титани като тебе могат да коронясат Жорката.... Хей - даже може да си пийнете и бира, която сте изобретили заедно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 11, 2017 Share Posted February 11, 2017 Титани като тебе могат да коронясат Жорката,,,,Хей - даже може да си пийнете и бира, която сте изобретили заедно! Такава глупост може да ти роди тиквата само ако изобщо не си чел какво съм писал. Или ако си на нещо много силно със страничен ефект халюцинации. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Хвана ме! Марината от кисели краставички - не биваше да я изпивам цялата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2017 Author Share Posted February 12, 2017 Трябва да започнете да познавате кога Виден е над 30% пиян и да не се занимавате да спорите с него. А уж сте големи хора... Инат съм - невиждан при това - имам две деца - уча ги да са по-инати и от мен. Инатът (= да не можеш да признаваш вина в 80% от ситуациите) е една от най-лошите човешки черти и до сега, в историята на човечеството, не е довела до нищо добро. Така че, моля те, не учи децата си на тоя порок. Може да ги учиш как да си отстояват позицията, но на инат - недей. И преди да си го споменал, не е нужно да имам деца, за да ти го казвам, защото в случая това няма никакво значение. Става въпрос за елементарна социална психология. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2017 Share Posted February 12, 2017 Ангеле, миличък, къде ли щях да съм в този живот, в този просторен свят ако не беше ти да ме учиш на социална психология... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 12, 2017 Author Share Posted February 12, 2017 Не знам човек, ама дай да си обещаем и двамата ей сега в тоя момент, че няма да допускаме да се стига дотам, че да разбираме. ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.