deus_pld Posted March 6, 2016 Share Posted March 6, 2016 Здравейте, продавам си XBox-а: перфектен, неразличим от нов XBox 360 slim 250GB, ревизия Corona- най-стабилната версия на XBox 360. Не е хакнат!Продава се в комплект с два безжични контролера (+ кабел за единия), Кинект-сензор, всички необходими кабели и захранване. Купувал съм си го лично, от САЩ преди една година. След като се прибрах в България съм му купил чисто ново европейско захранване, т.е. не е необходим адаптер. От тогава е играно на него 1-2 пъти седмично по 1-2 часа, т.е. съвсем малко.Никога не е прегрявал, не е давал никакви дефекти, не е влизал в сервиз и не е отварян! Пазил съм си го грижливо!НЕ е хакнат!!!!Важно: конзолата е купена от САЩ, т.е. е формат NTSC, което означава, че не всички PAL игри вървят. Трябва или да си търсите по интернет съвместими игри (намират се и в бг, а в ибей е пълно) или да се хакне с RGH (струва около 80лв)!Причина за продажбата: минавам на XBox One, и понеже Майкрософт вече пуснаха пълна обратна съвместимост на игрите- този ми става излишен. Цена: 360лв. 350лв. 320лв. 300лв. 280лв. +игриБартери ме интересуват единствено и само за XBox One с доплащане от моя страна! Предпочитам да се продаде в Пловдив, за да може бъдещия собственик да си го огледа и пробва, преди да го вземе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 9, 2016 Author Share Posted March 9, 2016 Нова цена 350лв. + подарък игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Последна и крайна цена- 320лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Промоция само за форума: 300лв. + подарък две оригинални игри (едната за Кинект), за да има новият собственик какво да разцъква на първо време Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 След провалена сделка с некоректен купувач Ексбокса остава в продажба на цена 280лв. По-надолу няма да падна и ако не се продаде за тези пари се сваля от продажба. п.п.: обещаните по-горе две игри си остават като подарък за новия собственик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted April 9, 2016 Author Share Posted April 9, 2016 Продадена! Темата е за триене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.