FENA Posted February 23, 2016 Share Posted February 23, 2016 Продават се 4 бройки (2 комплекта) памети за настолен компютър - Samsung, 2 x 2Gb/800MHz (CL6) и Elpida, 2 x 2Gb/800MHz (CL6). Паметите са работили заедно на една машина, като разбира се не са създавали никакви проблеми. Пакетната цена за 4-те бройки е 100.00лв. Намират се в гр.Пловдив. Изпращам и по куриер (Еконт, 20% отстъпка от куриерската услуга). За връзка с мен: Лично съобщение или 0887 31 61 03. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Съдейки по честотите и таймингите, става въпрос за DDR2, предполагам? Би било полезно някъде да се напише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Полезно е понякога и да се чете по-внимателно, колега. В подзаглавието съм го упоменал, още с пускането на темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Всъщност онова вече не се води подзаглавие, понеже откакто ъпдейтнахме форума, подзаглавията ги смениха с ключови думи за търсачките и по тая причина вече не всеки обръща внимание на тия ключови думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PinHead Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Да, излиза със стикерче като таг и честно казано аз не го свързвах с твоята обява?! Да не говорим че като се отвори обяват никъде не го виждам... Всъщност има го но пак е като ключови думи под обявата. Не знам за останалите, но тази промяна успя да ме заблуди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Всъщност онова вече не се води подзаглавие, понеже откакто ъпдейтнахме форума, подзаглавията ги смениха с ключови думи за търсачките и по тая причина вече не всеки обръща внимание на тия ключови думи. Пламене, ти сам го каза.. Който търси DDR2 памет, като напише това в търсачката, темата би трябвало да излезе, нали така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Да. Само дето по-голямата част от редовните посетители тук не ползват търсачката, а отварят единствено последните 2-3 страници, които преглеждат отгоре-отгоре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted February 24, 2016 Author Share Posted February 24, 2016 Ами защо си правите труда да правите подобрения за "сърч-а" специално.. На мен лично доста често ми се налага да търся някои теми, включително и мои и ми върши добра работа. А това, че някои не я оценяват, си е техен проблем в крайна сметка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 24, 2016 Share Posted February 24, 2016 Не ги правим ние - това си е ъпдейт на Invision и честно казано повече ми харесваше варианта, когато имаше подзаглавия, защото търсачките така и така индексират всичко, което е и в заглавието, и в самата тема, та затова ми се струва, че с тая промяна добавиха една малко излишна "екстра". Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted March 20, 2016 Author Share Posted March 20, 2016 Темата е за архива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.