t_tunchev Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Мазето в нашия блок се наводни с канализационни води и имаме нужда от фирма,която да почисти и след това да викна и хора,които да направят дезинфекция.От сутринта търся в интернет,ама все ми отказват...вариант е и няколко циганина,ама незнам колко ще си свършат работата.Някой знае ли към коя фирма да се обърна ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Не викайте хора от "контингента" оглеждат мазета, оставят прозорци отворени след това през нощта вършат и довършителни работи. Трябва да са доверени и под око постоянно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Даа и това е друга причина,но фирмите за дезинфекция не предлагат почистване...а никоя от фирмите за почистване,които открих в нета не се занимават с подобна дейност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Никой освен циганите няма да ти свърши тази работа.Аз направих следното при почистването - с месец предизвестие пуснах съобщение всички да си приберат нещата и да си заключат индивидуалните мазета. След това пуснах вътре скакалците и има казах каквото намерят захвърлено и незатворено да вадят. В резултат пред входа изкараха един Камаз боклуци, изчистиха, изметоха и мазето светна. Разбира се през целия ден имаше надзор на хора от входа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Те са 3 коридора само,които се наводняваха,иначе индивидуалните мазета са заключени.И аз така ще направя с група скакалци А някоя фирма за дезинфекция ползвал ли си?Има доста в интернет,питам за някоя изпитана вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Не - караха ме да ги викам, че имам плъхове като зайци, а след наводненията хлебарките тръгнаха нагоре, но не ги викам умишлено засега... Най-важното е да се изчисти, след което задължително да се опушат всякакви дупки. Рана остават тръбите на парното, откъдето винаги идват плъховете, които вършеят предимно в абонатната. Аз там влизам с предварително уведомление, че веднъж за малко да ми падне на врата един нахалник. Опитай този номер дали е активен - 0895018647 - Сашо. Той си води бандата, пардон - фамилията, имат бус и всичко - пускаш ги да вършеят и ги наблюдава някой да не изнесат нещо ценно. На мен ми взеха 100 лева преди няколко години. Струва си при всички положения предвид какви говна извадиха + цял камион боклуци (боклуците ги отнасят)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted February 9, 2016 Author Share Posted February 9, 2016 Супер,благодаря!Утре ще ги пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.