petst Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Естествено боксовата круша трябва да е в задоволително състояние. Ако е възможно, да не е и задължително, слагайте и снимки на крушата, която евентуално продавате.За да не си губим взаимно времето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 2, 2005 Author Share Posted April 2, 2005 Лол оказа се, че все още ми трябва боксова круша. Ако някой може и да ме посъветва от къде мога да си купя нова - да казва:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ot vseki magazin za sportni stoki moje6 da si nameri6 boksova kru6a ta dori i ot metro . za boksova kru6a sam siguren 4e ima na malkata glava to4no do magazin vega ima magazin sporten tam sam vijdal , sa6to sam vijdal i do na botev stadiona to4no do sandvi4ite Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 А колко лева върви една.Най обикновена Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 А колко лева върви една.Най обикновена <{POST_SNAPBACK}> za tva ve4e nqmam nikva ideq prosto ne mi e trqbvalo nikoga i zatva ne sam se i zaglejdal utre imam pak kam centara ako iskate 6te provera i 6te vi kaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 za tva ve4e nqmam nikva ideq prosto ne mi e trqbvalo nikoga i zatva ne sam se i zaglejdal utre imam pak kam centara ako iskate 6te provera i 6te vi kaja <{POST_SNAPBACK}> няма проблем аз ще проверя и аз имам път към центъра,ще се оправя мерси все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 И мен ме заинтересувахте да си взема боксова круша та колко казахте че струва от магазин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DMX Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Правете разлика между круша и чувал !!!Според мен всички тук говорите за чували ама и хал хабер си нямате.Иначе варират между 70-150 камъка Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 А ако неможете да си позволите да си купите круша си намерете един сак за стикове за голф, напълнете го с трици и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 http://www.geocities.com/lisheikovltd/lindex.html http://www.eonsport.net/index.php?page=pro...t=access&id=138 ako nqkoi znae 4uval4e za kum 100lv v pld neka kaje 4e vse kato pitam mi obqsnqvat kakva hubava e estestvenata koja i kolko si zaslujavalo da dam 400lv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 В Метро последно, което гледах беше, боксова круша - бърза и струваше към 26 лева. Там няма чували. Някой да ми каже къде мога да намеря чувал за около 80-90 лева. Не ми трябва естествена кожа все пак е за лично ползване, няма да стой в някоя зала за кикбокс:-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 9, 2005 Author Share Posted April 9, 2005 Намерих си боксов чувал за приличната сума от 150 лева. Обаче се оказва доста твърд и ръцете ми дават заето вече. Препоръчайте ми с какво ще е най-удобно да го блъскам това чудо и ръцете да не ми стават като пихтия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Това да блъскаш така е най-голямата простотия, която можеш да направиш. След няколко години няма да можеш една ябълка да фанеш, ще те боли, ставите ти ще са лом и ще си блъскаш главата за това, че преди си си блъскал ръцете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Това да блъскаш така е най-голямата простотия, която можеш да направиш. След няколко години няма да можеш една ябълка да фанеш, ще те боли, ставите ти ще са лом и ще си блъскаш главата за това, че преди си си блъскал ръцете. <{POST_SNAPBACK}> ne e taka ama nqma zna4enie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Didro Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 petst ако нямаш ръкавици боксови можеш да си вземеш бинтове те са между 5 и 10 лева.Само си намери някои да те научи как се овързват ръцете защото иначе няма да има ефект Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.