Midex Posted February 3, 2016 Share Posted February 3, 2016 Свети Валентин наближава и по причина, че жена ми обича да носи разни кожени гривни, бях понакупил няколко различни аксесоара за ръце (с бонус часовник към тях ) и понеже някои почти се дублират като дизайн или цветове, тия двете просто остана излишни. Снимките са от сайта и не виждам смисъл да слагам актуални, защото и двата часовника са чисто нови още в найлончетата, че и даже вървят точно. Гривната е кожена и е с черната каишка (първата отляво, реално има някакъв много слаб тъмносин оттенък, но всъщност е черна), а на третата снимка може да се види как стои и на ръката (дизайнът на самия часовник там е друг, но "гривната" е същата и се добива представа как изглежда на ръката). ПРОДАДЕНО! Понеже пръстена вече са го изчерпали от сайта и са махнали офертата, давам линк към друг сайт, където го има същия (вариантът с белия циферблат). На пръста (без значение от дебелината му) се наглася абсолютно свободно, защото е на секции, които се разтягат. ПРОДАДЕНО! Цената на всеки е 5 лева. ПРОДАДЕНИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garvancho Posted February 5, 2016 Share Posted February 5, 2016 Ще взема гривната. Изпратил съм ти номера си на ЛС. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 8, 2016 Author Share Posted February 8, 2016 Часовникът-гривна вече е в garvancho. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.