TER Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Търся: Intel Core 2 Extreme QX6800 2,93 GHz LGA775 Процесорда не е клокван,прегряван и т.н.т педложение с разумни: Цена-качество печели. Амазон , Али баба, и-бей.юкей и т.н.т. ги познавам. Вие сте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomrider Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 imam q9400 Link to comment Share on other sites More sharing options...
muhaha Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Докато е горе обявата.... Много ми е интересно какъв оптимист си да се надяваш някой да си е взел клокърски процесор и да не го е клоквал. Един съвет, ако някой ти каже, че не е клокван и само на сток е вървял... бягай надалече. Вероятно и ти го търсиш за да не го клокваш. Иначе и Q6600 би ти свършил работа без проблем държи 3гхц е на 1333фсб ама пък и е много по-евтин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted February 2, 2016 Author Share Posted February 2, 2016 Хм...ми аз си ползвам Е4300 и си го клоквах до 3,6 GHz... ама не е ката да имам QX6800 четириядрен 2.93 GHz на същото дъно...нали така?!? От клокване до клокване има разлика,има аджамийско и неаджамийско....нямам против, ако някой грамотен "Юзър" дал една гора пари за скъп хай енд процесор, си го е клоквал,Той не би изгорил една гора пари просто ей така... И понеже ..всъщност питаш като лисицата за гроздето...ще ти кажа: Имам компютър и малко дете,което иска да си играе на игри за малки деца (Майнкрафт например),а за Тези игри Този компютър е екстра,само му трябва процесор за изчисление на обектите в джава игрите... Та...трябва ми Точно QX6800 ,защото това е най-силният процесор за моето дъно. Очаквам грамотно отношение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Модел на дъното? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TER Posted April 10, 2016 Author Share Posted April 10, 2016 Темата е приключена. Купих си такъв процесор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.