Jump to content
BulForum.com

format C:.....

po_taka

Recommended Posts

zn4i nastypi problem pri edna igra i opleskah ni6tata s displea

istalnah windows Professional v\u stariq prehvyrlih cennite mi danni v E:-to

i si pusnah GHOST ( za poreden pyt ) zaredi se perfektno

resna se kompa

i kato gledam ima samo C: s razmer 70 , ne6to si GB :blink: :blink: :blink:

vyprosa mi e KAK STANA

ako nqkoi ima idei kak da vyzvarna iformaciqta si ( no vypreki lamerskite si sposobnosti mislq 4e ne moje , no vie 6te kajete )

i 2 vypros kak pak da razdelq HD-to na nqkolko 4asti ?

Не разбрах много, но от това, което разбрах стигнах до извода, че ше е по-добре да обясниш по-подробно, избягвайки фрази от типа: "и като направих онова там се появи тва селското, и накрая имаше нещо си комбайн".

1 Instaliram Windows HP v\u stariq

2 prehvyrlqm moite si ne6ta na E:

3 FORMAT C:

4 puskan Norton GHOST

5 WIndows se puska si4ko O.K. ama D: i E: gi nqma i C: e s razmer 80 GB

e kak STANA t'va ( da znam vtori pyt da NE go pravq )

Kak pak da si napravq D: i E:

Kak da vystanovq failovete , ako moje

Abe az li neshto ne razbiram ili "slagash karucata pred konja"? Maj tochkite ti trjabva da sa v obraten red 4.3.2.1.

Osven tova ne razbrah kakav e razmera na celia ti HDD - 80 Gb ili e po-goljam? Shtoto ima znachenie dali tova C: obema palnia razmer ili chast ot nego.

A za cepene(i dr. raboti) na djalove eto ti Partition Magic. Rabotja s neja i dosega ne sam imal problemi. Derzaj! :punk

Abe az li neshto ne razbiram ili "slagash karucata pred konja"? Maj tochkite ti trjabva da sa v obraten red 4.3.2.1.

Osven tova ne razbrah kakav e razmera na celia ti HDD - 80 Gb ili e po-goljam? Shtoto ima znachenie dali tova C: obema palnia razmer ili chast ot nego.

A za cepene(i dr. raboti) na djalove eto ti Partition Magic. Rabotja s neja i dosega ne sam imal problemi. Derzaj! :punk

celiq mi HD e 80 GB

10x za programata

eto pak INFO

predi si4ko :

C: 15GB \

D: 30GB - zakryglqm do 5 GB

E: 30GB /

opleskvam ne6tat ( pravq si TV-out defaut displey )

ka4vam windowsHP v\u stariq

kopiram moite si failove ot C: vyv E:

Format C:

puskam :

Norton Ghost 2003

operaciqta priklu4va uspe6no ( i predi sym q puskam ne samo na moq PC )

Gledam nqma i sleda ot D: i E: , a disk C: e s golemina 80GB ( celi mi HD )

-=--=- Kak stana iz4ezvaneto na D: i E: -=- & -=- moje li da se vyzstanovi informaciqta ?

ako nqkoi iska o6te po-podrobno info da napi6a da keje

C:, D: и Е: FAT32 или NTFS са ти били? Ако Е: ти е бил FAT32, а C: и D: - NTFS,

то под DOS(той не четe NTFS) C: ще ти бъде Е:, а C: и D:, които са NTFS няма да се виждат. Та имам предвид, че вероятно си форматирал Е:, мислейки го за C:.

C:, D: и Е: FAT32 или NTFS са ти били? Ако Е: ти е бил FAT32, а C: и D: - NTFS,

то под DOS(той не четe NTFS) C: ще ти бъде Е:, а C: и D:, които са NTFS няма да се виждат. Та имам предвид, че вероятно си форматирал Е:, мислейки го за C:.

kakvo e tova NTFS

C: ima6e fail FAT32

C: mi be6e ( i sega v momenta sy6to ) s WindowsHP Professional ( edinstvenata OS , edna na broi )

a v D: i E: imah samo MP3 , Image failove i Igri

a ako ( kakto kazva6 , vypreki 4e sym siguren 4e ne sym ) sym Format E:

kak 6te vliqe tova na D: i E: , az kato formatiram D: i E: ne vliaq na C:

Kak taka Nqma da se vijdat ? 6te imam C: ( 80 GB , celiq mi HD ) D: (30GB) i E: (30GB) ???

Поясни как точно си форматирал C:, за да се разбере дали проблема е като този, който ти е обяснил makatol.

slaga CD

i tuka izbiram start computer with cd-rom support ( ili ne6to podobno no e `with` )

i pi6a

C:

format C:

y[enter]

i predi ( dva pyti ) sym go pravil no si gi ima6e C: i D: i si4ko v tqh

slaga CD

i tuka izbiram start computer with cd-rom support ( ili ne6to podobno no e `with` )

i pi6a

C:

format C:

y[enter]

i predi ( dva pyti ) sym go pravil no si gi ima6e C: i D: i si4ko v tqh

Преди да форматираш сигурно си проверил какво форматираш нали?

То е ясно, че форматираш C:, но провери ли какво има все пак на това C:???

Защото ако си проверил и си сигурен, че форматираш каквото трябва значи другаде ти е проблема. Едва ли е това проблема все пак, щом послед харда ти не е бил разделен и е на един дял.

Ако си имал някаква важна информация, която искаш да възстановиш питай най-добре ov3rm4n как да направиш това.

Преди да форматираш сигурно си проверил какво форматираш нали?

То е ясно, че форматираш C:, но провери ли какво има все пак на това C:???

v C: imah samo programi i WindowsHP Professional s si4ki upgr

nali po-gore kazah 4e sym si prehvyrlil moite si ne6ta v E: i togava sym formatiral

v C: imah samo programi i WindowsHP Professional s si4ki upgr

nali po-gore kazah 4e sym si prehvyrlil moite si ne6ta v E: i togava sym formatiral

Това го казах, защото makatol е обяснил, че ако С: и D: са ти били NTFS, а E: ти е било FAT32, като влезнеш в DOS (без NTFS support) ще виждаш само Е, но то няма да е Е:, а ще е C:.

Обаче това не обяснява как така после харда ти е бил на един дял само. Това като сложи отново Windows-a ли го установи?

Това го казах, защото makatol е обяснил, че ако С: и D: са ти били NTFS, а E: ти е било FAT32, като влезнеш в DOS (без NTFS support) ще виждаш само Е, но то няма да е Е:, а ще е C:.

Обаче това не обяснява как така после харда ти е бил на един дял само. Това като сложи отново Windows-a ли го установи?

mi v na4aloto

harda mi e C: D: E:

razvitieto

slaga Windows kolkoto da podkaram i slagam cennata iformaciq v E:

ima si D: i E:

kraq

formatiram C:

puskam nortonGHOST

NQMA D: & E:

i kakvo e tova NTFS

imah samo 1 windows samo v C:

predi kato preaveh taka daje igrite(samo nqkoi ) ot D: i E: mi vyrvqha bez da gi uninstall

Norton GHOST като пусна, от какъв image възстанови ? Image на цял хард или само на бившия ти partition c: ? Ако е бил на целия хард, значи е бил правен още преди да си качиш ценните неща на D: и E: и съответно в image-а тези неща ги е нямало. Ако пък е бил само на дял C:, тогава сигурно като те е питал Ghost-а дали да го раздуе върху целия диск си му казал "да" без да обърнеш внимание какво те пита.

1 Instaliram Windows HP v\u stariq

2 prehvyrlqm moite si ne6ta na E:

3 FORMAT C:

4 puskan Norton GHOST

5 WIndows se puska si4ko O.K. ama D: i E: gi nqma i C: e s razmer 80 GB

e kak STANA t'va ( da znam vtori pyt da NE go pravq )

Kak pak da si napravq D: i E:

Kak da vystanovq failovete , ako moje

Това е най-невероятната история, която съм слушал от месеци на сам :sick :punk ?!

Norton GHOST като пусна, от какъв image възстанови ? Image на цял хард или само на бившия ти partition c: ? Ако е бил на целия хард, значи е бил правен още преди да си качиш ценните неща на D: и E: и съответно в image-а тези неща ги е нямало. Ако пък е бил само на дял C:, тогава сигурно като те е питал Ghost-а дали да го раздуе върху целия диск си му казал "да" без да обърнеш внимание какво те пита.

image e samo na C: , nali stm kazal 4e i predi sym go pravil tva i sa mi ostavali igrite v E: ( e da za D: 4e i tam nqma6e promeni ne sym kazval ) i D: si4ko O.K.

Това е най-невероятната история, която съм слушал от месеци на сам   ?!

A da vidi6 az kato vidqh 4e mi gi nqma 20GB mp3 i pove4e .....

V racete mi be6e diska s 4estite na PC-to deto win-a ne gi ot4ita ...

Sq tyrsi tyrsi driveri , ama taka e - emocii

сигурно като те е питал Ghost-а дали да го раздуе върху целия диск си му казал "да" без да обърнеш внимание какво те пита.

Така ще да е станало... Не вярвам да извадиш нещо от вътре... Пък и като не можеш да кажеш на какво са ти били дяловете... ФАТ? НТФС?!

Така ще да е станало... Не вярвам да извадиш нещо от вътре... Пък и като не можеш да кажеш на какво са ти били дяловете... ФАТ? НТФС?!

emi DA az ne znam kakvo e tova NTFS

eto obqsnenie s moi si dumi :

disk D: i disk E: imaha samo `System Volume Information` predi az da sloja o6te gluposti . Disk C: ima6e FAT32 .

o6te 1 vypros s toq programa Partition Magic ,kato napravih E: ;

i mu pi6e ne E: NTFS toq pyt , ta vyprosa - Kato formatiram C: i informaciqta V disk E: i tq li iz4ezva ili nqmat ni6to ob6to ?

6toto na men samo pod DOS s nqkvi mnoo pisane do sq sa mi praini D: i E:

Аз лично съм изпадал в подобна ситуация, т.е. след формат на С: да не виждам под ДОС/дори и с NTFS support/ и останалите партишани. Успях да ги възстановя с едни Recovery tools - мисля че ползвах две програми Easy Recovery Pro 6.03 и Active Partition recovery 2.1. Само че в такива ситуации като омажеш нещата, най-добре е да спреш и да не правиш нищо по компютъра и да се обърнеш към някой за помощ. Освен това незнам какво си направил с Ghosta, защото в моя случай аз не бях ползвал image, за да си възстановявам инсталацията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...