Jump to content
BulForum.com

Burton 2500+

Recommended Posts

Не се обиждай - ама сигурен ли си че си сложил добре CPU-то и най вече охлаждането върху него???

да не би да си закачил ръбчето на радиатора в/у сокета и да не прилепва добре към ядрото на CPU-то?

Ако дори и малко неприлепва ще загасне още в момента в който го включи така, че няма начин да е това :)

Никой не казва на човека да си дигне малко напрежението на процесора,лично от 6 Бартона нито един не тръгна под 1,77в.на 200 шина.Другият вариант е скапано захранване ,тва ако е някво куче 300ВТ риска да ти замине компа е много голям....

6 или 7 , не съм го броил които съм пускал , всичките са на Default напрежение 1.65. Няма смисъл да си трепе процесора по-бързата процедура. Един , единствен искаше 1.7 , защото беше някакво калпаво дъно Gigabyte КТ600.

Може би при мен е така , защото всичките са BOX-ови :punk

Не, при мене също върви на дефолт напрежение.

Прилича на температурна защита или калпаво захранване.

То захранването при всички положения му е калпаво и няма да е зле да го смени на Фортрон или Сиртек

Никой не казва на човека да си дигне малко напрежението на процесора,лично от 6 Бартона нито един не тръгна под 1,77в.на 200 шина.Другият вариант е скапано захранване ,тва ако е някво куче 300ВТ риска да ти замине компа е много голям....

Това с напрежението също е вариант макар, че при мен всички Бартани са тръгвали без проблем на 200 шина и напрежението е било по дефаут за това съм по склонен да се съглася, че проблема може би е в захранването или това което казах преди, че е в охлаждането тъй като от опит знам, че солтека се рестартира при достигане на темп. ABS 72-73 градуса и охлаждане от рода на WhisperRock няма да му свърши добра работа(поне не когато е доста натоварен) :)

dobrede toi stom pali i zregda na 200mhz zna4i moge da se clokwa samiq procesor,problema idwa kato go natwarq sigurno e ot ohljdaneto ili ot zahranwaneto predlogete mi nqkwi no ne mnogo skupi

Отиди във Vali и си вземи Fortron 300W , ако имаш повече пари 350W и си готов  :blink:

Aз бих ти препоръчал захранване SIRTEC(преди бях с FORTRON но го смених със SIRTEC и смятам, че е по-добро) а за охлаждане тъй като си със Солтек и Залман 7000 нямя да стане вземи Залман 6000 :)

ЕДИТ:М/у другото с каква памет си :confused защото има вероятност проблема да идва от паметта ;) наскоро имах клиент с такъв проблем :)

ЕДИТ2:не бях обърнал внимание, че си писал каква е паметта :rolleyes: по принцип тази памет не е лоша но това не изключва варианта проблема да е в нея въпреки, че лично аз се съмнявам да е от нея, но както съм се обедил за толкова години от компютрите може да се очаква всичко :)

300W Fortron е еквивалентен на 390W - като ми пристигат фактурите от Vali , даже на тях си пише 390W :rolleyes: . Oт години съм убеден , че това е захранването за мен , особенно след като продавах на Visio 350W AOpen , то е същото като Fortron-a , даже май Fortron ги правят за AOpen за да го слагат на някакъв server с осем диска , които с предното 480W захранване се рестартирал минимум 1 път в седмицата , след като взеха Fortrona нямаше мърдане. :punk

Тук май някои хора го обърнаха на реклама - Vali, та Vali...

Ако сте толкова известни няма да се рекламирате в този форум по този начин :sayjin

За мен най-добро захранване SirTech HPC 360W... 420W :D

Ако сте толкова известни няма да се рекламирате в този форум по този начин :sayjin

Съгласен съм :) само, че е SIRTEC

Пичове не работя там , така че не смятам че е реклама. Обяснявах на фактурите ми от тях какво пише , ако това реклама :wir BTW освен захранване от там , друго едва ли би могло да ми привлече окото :sayjin И да не забравяме Fortron rulez :punk

Пичове не работя там , така че не смятам че е реклама. Обяснявах на фактурите ми от тях какво пише , ако това реклама  :wir  BTW освен захранване от там , друго едва ли би могло да ми привлече окото  :sayjin И да не забравяме Fortron rulez  :punk

OffTopic: оооооо за вали.бг аз не мисла така има много неща които могат да ти привлекат окото като например неонки по 7-8 лв. където в ресет са по 15....има също така и едно нещо..не знам как се казва което се слага на кутията и става много ама много по тиха, така че има доста неща които могат да ти привлекат окото просто ти не ги виждаш. :)

Е че тези работи можеш да си ги купиш от почти всяка фирма, стига да знаеш какво точно търсиш.

С Ресет няма какво да сравняваш, там е изгодно май само за дилъри.

Достатъчно сме известни та да съм 99% сигурен, че в твоя компютър има част която е внесена от VALI :P

Е че тези работи можеш да си ги купиш от почти всяка фирма, стига да знаеш какво точно търсиш.

С Ресет няма какво да сравняваш, там е изгодно май само за дилъри.

Не разбрах какво искаш да кажеш с това "изгодно само за дилъри"

OffTopic: оооооо за вали.бг аз не мисла така има много неща които могат да ти привлекат окото като например неонки по 7-8 лв. където в ресет са по 15....има също така и едно нещо..не знам как се казва което се слага на кутията и става много ама много по тиха, така че има доста неща които могат да ти привлекат окото просто ти не ги виждаш. :)

Кви са тези работи, дето прават кутията по-тиха

Достатъчно сме известни та да съм 99% сигурен, че в твоя компютър има част която е внесена от VALI  :P

Съмнявам се във всеки да има част от тази фирма , в моя и на част от хората които са във форума - като им гледам сигнатурите няма такова чудо :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...