Jump to content
BulForum.com

9W енергоспестяващи крушки - нормален цокъл

Recommended Posts

Произход Германия. По етикет ги дават, че се равняват на 40W но според мен са доста повече. Налични 30бр.

IMG_3335.jpg

2.50лв 

Аз това го знам, но няма нужда другите дето искат да купуват първо да отварят картинката, да я разглеждат и едва след това да установяват какви са келвините. Постът ми по-скоро имаше "възпитателна насоченост" с цел спазването на правилата. :)

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел). Пример:"Продавам видеокарта GeForce4 MX440 / 128MB / 128bit". Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация за стоката, която продавате. Снимките се поместват в първия пост на темата (указание-прочети!) или в следващ пост с редукция на цената или промяна на условията, но не и в самостоятелен такъв, съдържащ единствено снимките (това се счита за ъпване). Теми, за които модерaторите преценят, че имат нужда от снимки, но такива липсват или вместо тях стои изречение "Снимки на скайп, имейл...." и подобни - ще бъдат затваряни или изтривани. Ако продавате повече от един продукт, трябва да упоменете това в заглавието на темата. Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При продажба на няколко бройки от един и същ продукт, задължително се написва общата продавана бройка. Също така се забранява изписване на заглавието на темата изцяло с включен CAPS LOCK. При нарушаване на това правило се трие темата !

Според мен голяма част от тея, дето купуват такива крушки, въобще не ги интересува дали светят жълто, бяло или оранжево.

Важното е да светят :D

Не е баш така, особено ако имаш повече от една крушка в помещението. Добре е да са еднакви.

Така е. А да не говорим, че има и разлика между различните марки, при уж еднаква цветна температура.

Това кой гледа и кой не гледа си е персонално за всеки. Аз например преди доста години бях взел за всички стаи бели, изкарах известно време с тях, но не ми хареса и ги смених с жълти, което беше много по-поносимо от моя гледна точка. Сега пак съм с 'жълти', но вече диодни.

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...