jovito Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Има ли вече добри плеъри за видео с 4к, кажете някой , че не намирам в нета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Не че всеки ден гледам 4к видео, но поне с това, дето съм изгледал с VLC, досега не съм имал проблеми, макар и малко да ми е бавна видеокартата на лаптопа. Виж тука има и разни други...малко кофти гугълски превод, но се разбира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Мерси, процесора ми е i3,видеокартата ми е invidia 1Gb, но ми насича на vlc плеъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 14, 2016 Share Posted January 14, 2016 Знам че някои недолюбват K-Lite кодеците, но щом ти насича с i3 и Нвидията, може да опиташ да ги качиш, пък после пак може да ги махнеш ако нещо не ти хареса. А си карам с тях и нямам проблеми и май веднъж даже пусках някакво 4к с вградения в тях MPC (media player classic). Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted January 14, 2016 Author Share Posted January 14, 2016 Благодаря ще пробвам и ще пиша, мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Процесора ти е слаб за 4к видео. За видео картата това 1ГБ нищо не ми говори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jovito Posted January 17, 2016 Author Share Posted January 17, 2016 За видео картата исках да кажа invidia 1024mb vram, ge force 320, сигурно ще иска по мощна, Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Дам, тая е доста зле... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.