dobree Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 Здравейте!Оня ден в опита да си оправя проблема с хронологията на EDGE но се прецаках още повече.Четох че да ми излезе хронологията трябва да вкарам този код "Get-AppXPackage-alluser | Foreach{add-appxPackage-DisableDevelopmentMode-Register" $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}" в powershella.Обаче сега хем нямам хронология хем ми изчезна магазина и другите приложения(новини,времето,плеъра)въобще всичко!И вместо имената на приложенията на плочките има подобни надписи @{Microsoft.windowsstore_2015.25.15.0_x64_8wekyb3d.Има ли начин да си върна магазина и останалите приложения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted January 13, 2016 Share Posted January 13, 2016 пробва ли още веднъж да изпълниш командата? аз иначе веднъж съм я пробвал и ми се получи, бях затрил някои приложения и после ми се появиха (само дето вече не са преведени) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.