Jump to content
BulForum.com

Продавам цифров фотоапарат Kodak M575 + бонуси

Recommended Posts

Продавам си апарата, който от известно време не ползвам, защото имам друг от по-висок клас. Гарантирам, че всичко му е 100% изрядно, а и външно е така, защото винаги съм си го пазил и ползвал с протектор на дисплея. Самият дисплей е голям 3", а апаратът е 14-мегапикселов, с широкоъгълен обектив SCHNEIDER-KREUZNACH VARIOGON и 5-кратен оптически зуум със стабилизация на картината. Освен автоматичния смарт-режим има множество "сцени" за различни ситуации, както и ръчен режим за тия, дето искат да нагласят параметри. Има сензор за ориентация и може да обръща картината, поддържа система за разпознаване и търсене на лица, има вграден редактор KODAK PERFECT TOUCH за подобряване на тъмни или "лоши" снимки, както и има бутон за поместване във facebook, flickr, youtube, към имейли и още някъде (вече забравих къде точно). Видеото е с резолюция 1280Х720@30fps. Ако нещо съм забравил да спомена...ето два линка със спецификациите - на български и на английски.

Към него допълнително съм закупил 2 резервни Li-ion батерии с капацитет по 1200 mAh, външно зарядно на 220V с което винаги ще имате подръка 3 заредени батерии, както и 4GB SD карта, достатъчна за 1400+ снимки на най-високата резолюция или за достатъчно дълго видео. Дори преди време бях мярнал някъде из нас оригиналната му кутия с ръководството, диска със софтуер и някакъв специализиран USB кабел, дето не съм го ползвал изобщо - ако успея да ги намеря докато някой прояви интерес, направо ще го дам с кашончето.

Цена на апарата, заедно с останалите неща - 70 лева.

По-късно ще добавя актуални снимки, а засега слагам някакви от нета, за да се добие представа как изглежда.

46998860.kodak-easyshare-m575.jpgimage_01_black_ebay.jpg

image_03_black_ebay.jpgimage_02_black_ebay.jpg

Ако си сигурен че го искаш, ще ти го запазя до понеделника...тъкмо няма да бързам да му правя актуални снимки, но както споменах няма и драскотина, защото съм го носил в един калъф, който вече се прокъса, иначе и него щях да добавя към останалите неща. :grin:

Сигурен съм :) имам малко работа уикенда и не знам дали ще имам време да се видим да го взема. Прати телефончето да се чуем.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...