Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Продавам нутрибулета закупен е от http://www.topshop.bg/produkti-zadoma/nutribullet.html?med=om&cex=1995549&src=bg_gen_general_om_sa_k3wypp&referrer=k3wypp_om_1995549&utm_source=k3wypp_ext&utm_medium=Off-Site_Merchandising_rem&utm_campaign=gen_general&utm_content=BG_TS_+k3wypp_sa_1995549&med=sem&cex=5404511&src=bg_seasonal_ts-winter_sem_google&referrer=google_sem_5404511&gclid=CIT2yNPFl8oCFRUTGwodk8UJ3Q

има оставаща гаранция от около година и половина и е  като нов , почти не е ползван , върви комплект с всичко на линка и с книжка с рецепти .. Уреда си работи точно както по рекламите , ако имате въпроси тук , на ЛС или на скайп ibra_kadabra . от град Пловдив съм .

ЦЕНА 190 лева 

Понеже темата ти е най-отгоре, искам да попитам нещо, което винаги ме е интересувало покрай масовите реклами по телевизията. Какво повече всъщност прави този нутрибулет, в сравнение с един миксер със същите ножове? Не ме разбирай грешно, не искам да ти развалям продажбата, но понеже имам един стар и евтин миксер (който май е и доста по-мощен от 600 вата), с всякакви приставки и различни форми на ножовете, между които и такива като на нутрибулета, та се чудех как точно се "извличат" полезните съставки с нутрибулета, в сравнение с такъв обикновен миксер с различни приставки и ножове...просто проявявам любопитство и питам човек, дето вече го има и го е ползвал.

Ами не знам дали правилно разбирам въпроса но ще ти кажа какво точно съм направил с него . Пробвал съм да смесвам ядки с пловдове и мед и всичко става на гладка за пиене смес .. Като цяло всичко което вкарах става на такава смес , че е годна за пиене .. Дори последно вкарах вътре сушеница , топено сирене , сирене и кашкавал което като смес се получи като пастет за мазане на филий , така и го ядох . Предполагам , че "извлича" полезните съставки в този смисъл , че абсолютно всичко което вкараш вътре се изяжда и нищо не остава , знам ли ... 

Да, горе-долу се ориентирах...понеже в рекламите пише "Екстрактор острие за извличане на полезните хранителни вещества", а също и "Пулверизира храната на клетъчно ниво" и си викам, какво ли е това острие, дето мели храната на клетъчно ниво. Явно просто си е един добър миксер, предназначен за ситно смилане на продукти. :)

Ами от това което съм пробвал прави нещата или като гладка смес за пиене или като гладка смес тип маргарин за мазане на филий или сос някакъв ... Има две преставки зависимост от това което искаш да получиш ... Не съм вече толкова запознат какво извлича и тн . 

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...