Jump to content
BulForum.com

Търг - Лот компютърни части

Recommended Posts

Здравейте, колеги. За много години ;)

Като за начало на годината реших да поразчистя малко в склада. В тази връзка и в предвид, че частите не са първа първа младост... реших да ги събера на куп и да ви предложа на търг сами да определите цената. Ще пробвам максимално да опиша нещата.

19fbbad8b036ea6f.jpg

1. Захранване ATX Godeon 300w - работи но вентилатора е шумен

2. Захранване P4 - имам спомен, че работеше.. но нямам система на която да го пробвам.

3. Дъно P4SD - Свалено от компютър HP Compaq D530 SFF . Смених му 3 кондензатора. Тръгна няколко пъти, след което не тръгна няколко пъти и се отказах.

4. Процесор от същия компютър Pentium 4 - 2,8ghz /512/800fsb s478 - Работи.

5. Хубаво медно охлаждане от същия компютър.

6. Видео карта AGP R96 128mb - Дадох на познат да я пробва каза, че работи но май прави проблеми с някои драйвъри. С инсталирания от ХП-то работела. С пресъден вентилатор

7. Още една AGP карта 9250 128мб - Неизвестно състояние.

8. Процесор Pentium 4 s775 - 2.66Ghz 1m/533 fsb - Работи

9. 4бр по 256mb DDR400 CL3 памети Infineon - Свалени от гореспоменатия компютър китове са. Работят

10. PQI 512mb DDR400 - Състояние неизвестно... но я бях отделил при работещите. Просто в момента нямам къде да я тествам.

11. Памет Super Talent 1GB PC6400 CL4 със син охладител. Взех ги кит, но тази или не се разбираше с компа за който ги взех или има проблеми... дава грешки. Нямам време и желание да въртя мем тестове.

12. Lan карта TP Link TF-3239DL - Беше в купчината с работещи неща. Не, че няма да ми влезне в употреба.... но я добавям за да е интересна купчинката.

13. Няколко кабела - Както нови така и използвани. Използваните са от компа описан горе.

14. Хард WD 40GB IDE - Свалено от компа по горе. Нямам идея в какво състояние е.

15. Захранване от марковия комп описан на горе - Работещо

16. Бяло CD IDE - неизвестно състояние

17. Черен DVD ром IDE - неизвестно състояние

18. 3 бр Флопита

19.  Видео карта AGP - имам спомен че работеше, присаден вентилатор.

20. Работещ Комплект - Дъно + процесор Celeron 766mhz (до към 966 мхз май ходеше) и два броя памети мисля че са по 32мб

21. дънна платка ECS G31T-M rev1.0 . Историята и е следната: Дойде компютъра с проблем уж за преинсталация. С вкарването на захранващия кабел буфна и позамириса. Дъното замина с него едната плочка рам и вероятно дъното. Дъното завърта вентилаторите, биоса не реагира (без рам не дава звуков сингал).  Южния мост грее. С вградено и външно видео не показва картина.

Снимки > https://www.dropbox.com/sh/6evhcag1aa83u3n/AADWYAwPsteOC-i9PG-eXp7pa?dl=0

Частите се побират в два кашина от обувки. Вероятно ще изникнат и други непотребни неща до края на търга и ще ги дам бонус.

Начална цена: 10 лева (само двете работещи захранвания струват толкова)

Стъпка: 1 лев

Блиц цен: 35 лева.

Край на търга: 10 януари 2016г в 22:00

Всичко се намира в Белозем. Може да се вземе от Белозем/Раковски след уговорка, а ако имам път и от Пловдив. Иначе с еконт.

Добавям дънна платка ECS G31T-M rev1.0 . Историята и е следната: Дойде компютъра с проблем уж за преинсталация. С вкарването на захранващия кабел буфна и позамириса. Дъното замина с него едната плочка рам и вероятно дъното. Дъното завърта вентилаторите, биоса не реагира (без рам не дава звуков сингал).  Южния мост грее. С вградено и външно видео не показва картина.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...