doc Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Благодаря. Аз много късно попаднах на това рали, само събота имах време да потренирам. На следващото съм ви отнесъл . И да ви питам при нощното каране имате ли фарове? Защото при мен няма и почти нищо не се виждаше, да не би да имам някакъв проблем с видеото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Позлват се само фабричните фарове,демек няма от онези,които се слагат допълнително,и си е тъмничко Абе да попитам-какво правят по тоя сайт,че цял ден не работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Значи имаш някакви , така ли ? Защото при мен няма нищо. А и едно нещо което не ми харесва в ралито, а именно защо няма възможност да се правят настройки по колата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Ами и аз точно не знам, но се опитваха да го оправят. До сега не беше правил такива проблеми. Не се караше на тъмно а просто валеше, а като вали и етапа не се кара през сутринта е така тъмно. А класирането го знам до първте 6 със сигурност и да ви кажа вие не сте там . След 6-то място не го знам, така че може и да не сте толкова назад. Пожелавам ви го. Следващото рали е много гадно с тея дървета и пак ще има много катастрофи Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Еми да,това с настройките според мен е страшно недомислено и съвсем се бяга от реалността.Ако излезе следващата версия за ПЦ,ще имаме и настройки. Тихо с тея катастрофи.Финландия без настройки ми къса нервите,голяма мъка ще падне Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Кога ще е следващото рали,пичове? Аз я инсталнах днеска...позагрях 5-6 часа и съм готов за иекшън! А дали някой знае...оправили ли са сайта ? И още нещо,коя версия на Хамачи ми требе или не е от значение? Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Мисля , че беше на 28.05 , следващото рали де. За Хамачито,едва ли има значение коя версия, но какъв е проблема да си сложиш последната. Предполага се ,че тя ще е най-добра. цък и виждаш дали са оправили сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Хеехехе,излязоха резултатите....потресен съм.Всички след Krastnik сме дали ужасно слаби времена.Специално моето време е с 2:13:хх по-слабо от личния ми рекорд,което трябва да ви подскаже колко ужасно карах и какви катастрофи преживях.А за рали Финландия просто не знам-там основната ми цел ще е да преминавам етапите без да се врязвам челно в дървета МИсля си,че за две седмици ще успея да науча тънкостите на етапите и поне няма да се блъскам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 И аз съм готов вече за дозата,ама ще трябва да почакам до 28-ми ! Между другото...изтеглих си Хамачи,влезнах във вашия сървър,видях ви всичките... Кога примерно,ще може да цъкнем заедно? Дали е възможно да поиграем преди самия шампионат,така...приятелска "среща" ? И ако може,кога точно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Аз съм навит за тренировка . Обикновено съм свободен след 21.00, само кажете кога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 След 21:00 и аз се включвам.Ако искате,може тази вечер да покараме Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 И аз след 9 съм свободен... не виждам нещо,което да ни попречи да поджъткаме заедно...още тази вечер! Навитаци сте,нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 И аз вечер съм свободен и ще се присъединя към вас, че и аз съм изключително зле на Финландия и тоя път може да се окажем преки съперници. тази вечер има мач, но от утре може да покараме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 През Хамачи ли играете ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Да,ама ако ще играем днеска,на мен това ще ми е първата игра с тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 А може ли без хамачи щото го нямам инсталирано ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Ами аз съм на ггбит и като играя с някой,който е на ггбит,става и без Хамачи.Предполагам няма да има проблем.Но нищо бне ти пречи да я дръпнеш,малка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 а кое е името на сървъра в хамачи на който играете ако не е тайна и парола ако има Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 EGPLOVDIV с пас - 46! Ама теб май те има в сървъра...както и да е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 EGPLOVDIV с пас - 46! Ама теб май те има в сървъра...както и да е! ами да има ме ама понеже няколко дни подред влизам и няма никой и си помислих че става въпрос за някой друг сървър благодаря все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 Значи уговорката за 21:00 или там някъде, да играем си остава,нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 Да остава. днеска от 20:30 съм на линия и който иска да идва да кара с мен. Сетих се да ви препоръчам да си направите отбор в шампионата. И без това сте няколко човека. Ограничението е от 3. Само ви давам идея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Значи........ Прочетох цялата тема пробвах всичко писано но изглежда съм достатъчно тъп и не мога да се оправя сам Сега да ви кажа какво правя..... 1 Инсталнах играта от Даемон Тоолс 2 търсих крак ама нямаше 3 пробвах да я пусна и искаше да ресна компа -> реснах го 4 играта ми каза "МЕКИЯ" като излезна само долу на лентата с задачите нещо "Протектион Ерор" 5 почнах да се ровя в форума и пробвах си4ко наред -> инсталнах полиш пачаи сега иска да преместя диска в друг драйв -> както имаше едно съветче .... сложих 1 диск в ЦД-то... не стана -> сложих ДВД ... пак не стана 6 пиша тук и ви моля за хелп EDIT::: Igrata mi trugna sega ne moga da namera ot kude da si smena ezika Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Тази игра е много яка аз току що минах 1-вата част от кариерата :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Къде се намират сейвовете , че м ивади 1 грешка и смятам да я преинсталирам , а пък не съм я допревъртял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.