FORCEBYTE Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Mi trqaa da izmislim na koe rally da bade i nqkoi znae li kak stava to4no online qvno 6te trqbva da izpolzvame nqkva programa det da ni svarje v nqkav sarvar sigurno 4rez koeto da simulirame lan-game vrazka ili ne6to takova dea znam q kajete kak stava :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 hamachi се казва програмата,аз си я дръпнах от download.bg.Нямам претенции за рали,някой да избере едно и почваме.Нека и Krastnik се появи,предполагам ще е навит да играем,а и разбира как се правят нещата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 hamachi се казва програмата,аз си я дръпнах от download.bg.Нямам претенции за рали,някой да избере едно и почваме.Нека и Krastnik се появи,предполагам ще е навит да играем,а и разбира как се правят нещата Разбира се, че съм навит и се радвам, че ще поиграем. Значи първо ние като сме всички на евроком би трябвало да играем и без Hamachi-то, защото сме в мрежа, но това не е сигурно и трябва да се изпробва, ако не с хамачито няма проблеми. edit: ако вече сте си инсталирали програмата създал съм мрежа: EGPLOVDIV pass: 46. Можете да се присъдините в нея. Програмата има и чат така че може да се разбираме да караме когато сме онлайн. Очаквам ви с нетърпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
FORCEBYTE Posted April 26, 2006 Share Posted April 26, 2006 Ko staa az sq se varnah ako ima nqkoi jiv da se obabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel66 Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 Аз я имам Colin MacRae 2005 и нямах никакви проблеми при инсталирането аз даже не минималните изисквания ги покривам на мен въобще не ми зацепва.Картата ми е 256 mb процесора ми е 2.8 а рама ми е 512.Нямам никви проблеми с играта.Супер е играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted April 29, 2006 Share Posted April 29, 2006 А за бедняците, които не могат да пуснат CMR05 и циклят 04 няма ли кой да помисли и да ги съжали, да покара с тях? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxl666 Posted May 6, 2006 Share Posted May 6, 2006 http://cmr2005.superihost.com/ вси4ко за играта запо4ва Championship 2006 !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Мисля да се запиша за участие в рали USA,предполагам,че ще съм в края на таблицата,но важно е участието П.С.Започнах да играя с ръчните скорости и верно доста секунди се спестяват на етап Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Мисля да се запиша за участие в рали USA,предполагам,че ще съм в края на таблицата,но важно е участието П.С.Започнах да играя с ръчните скорости и верно доста секунди се спестяват на етап Добре дошъл си. Няма значение, че ще си към края, а и това не е сигурно де, все пак. От някъде трябва да се започне. Участвай пък ще се види на кое място ще си. Само подай една заявка и си готов. Много добре, че си минал на ръчни и се радвам, че си разбрал колко се печели от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Имам няколко въпроса-незнайно защо етап 5 и SS на рали USA са ми заключени,всички други ралита са си ок.Как аджеба да ги отключа тея два етапа? И за ралито в неделя-на heavy или на normal damage се играе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 10, 2006 Share Posted May 10, 2006 Имам няколко въпроса-незнайно защо етап 5 и SS на рали USA са ми заключени,всички други ралита са си ок.Как аджеба да ги отключа тея два етапа?И за ралито в неделя-на heavy или на normal damage се играе? Всички ралита се провеждат на Heavy. А относно тези два етапа не мога да ти кажа точно нищо. Пиши за тоя проблем в сайта на колина , на който има линнк малко по-отгоре някой по-точно може да ти каже. Ако някой е навитак да караме карам всяка вечер към 20:00-30. Като изключим днес, защото има мач, иначе съм на линия. снощи дори се събрахме доста хора и се получиха интересни гонки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 А аз,например,може ли да се включа някак си,ако вие вече сте започнали нов сезон? Ще има ли минуси,ако ви заваря точно по средата да речем? Аз съм много зарибен,искам да цъкам с вас,пичове,ама бих искал само на по-горния въпрос да ми отговорите и ще се навия! А и още нещо...velvet,ти откъде си дръпнал Колина?Щото имаше един рилийз,дето беше прецакан...ти от локалния (gamez.com.tw) ли я свали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 От gamez го дръпнах.Май сложих замених и един файл за езика,а също и пач май.Ама не съм особено сигурен.От тази тема четох какво трябва да сложа. А за ралито май няма проблем да се включиш когато поискаш,но в крайна сметка губиш шанс да вземеш точки.а и като играеш в мрежа си е по-голямо напрежение и е по-добре да се включиш в целия сезон/ако имаш възможност де/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToRmEnToR Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 С огромно удоволствие ще се запиша да поджъткам с вас... Още тази нощ даже ще се запиша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Гледам,че от вчера сайтът е долу,а на мейла не съм получил никакво потвърждение за ралито в неделя,защото се записах преди 2 дни-та ако някой има информация какво е положението-да сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Има някакъв проблем със сайта, който най-вероятно ще бъде отстранен. Ралито си е неделя от 18:00 часа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Има ли подкарване на 1.1 версията на играта? @velvet_underground Успя ли да отключиш всички етапи? Ако си успял кажи по-какъв начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Като се пусна да играя,точно преди да зареди докрай,ме изхвърля и ми дава Send/Dont Send ! Как се оправя тва.Дайте пак линк към ония англ пач Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 doc,при мен само 2 етапа на рали USA бяха проблем,но ми пратиха програма за тая цел.Ако искаш пиши в ICQ и ще ти я пратя Kenwood,виж последните няколко страници на темата-има ги линковете Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 doc,при мен само 2 етапа на рали USA бяха проблем,но ми пратиха програма за тая цел.Ако искаш пиши в ICQ и ще ти я пратя Kenwood,виж последните няколко страници на темата-има ги линковете Видях,че ги има обаче не работят линковете. Ето я грешката,която ми дава Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Цъкни тук за crashfix-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Цъкни тук за crashfix-a Не помага :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 А сложи ли някакъв диск в цд-ром-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Абе хора кажете доволни ли сте от вчерашното каране. Какво направихте по-точно, защото не успях да ви видя много много. Само мога да похваля Doc който не го знам кой е дори, но на няколко етапа мисля, че много добре се представи. Айде за другато рали повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 Моето представяне беше под всякаква критика.Нямаше етап,на който да не направя по една катастрофа,което ми отне доста секунди Но като цяло съм много доволен,че взех участие.Имаше си напрежение,поизпотиха ми се ръцете Само знам,че не съм последен Надявам се да успея да се подготвя по-добре за рали Финландия/въпреки че го мразя ужасно много/.И дано оправят по-скоро сайта,за да видим и резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.