popodopolo Posted December 26, 2015 Share Posted December 26, 2015 Продавам използвана сушилня Indesit IDCE G45.Капацитета й е 8кг. В много добро състояние, тиха и ефикасна!Кондензационен тип/съд в който събира водата/.В много добро състояние, с много опции на сушене и най-важното-отложен старт и показания на оставащото време. Алармен звънец за края на програмата! Цената е 260 лева!За връзка ЛС.пп.Възможен е и тест преди закупуването, тъй като все още се използва Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 На колко години е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 През 2011г. e закупена нова. По мои сметки е на 4 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted December 27, 2015 Share Posted December 27, 2015 Защо я продаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted December 27, 2015 Author Share Posted December 27, 2015 Жена ми ме ядоса и реших да й спретна номер, да я видя как ще суши дрехите на четиричленно семейство пп.Ако имаш още въпроси задай ми ги всичките по телефона или на лично съобщение.Благодаря, че ми вдигаш темата, но по този начин рискувам да ми я изтрият! Здравейте!Ако може да разчистите темата, че доста се разводни.Благодаря Mod: Няма нужда, това са изясняващи въпроси, които вероятно интересуват и други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
popodopolo Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Свалям я от продажба. Отново ще е оферта след някой месец, като се затопли времето Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.