RaptoR Posted January 11, 2016 Share Posted January 11, 2016 Само за ценители и познавачи. Гледайте го докато не са го подушили и свалили https://www.youtube.com/watch?v=OoLD926aUAw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 11, 2016 Author Share Posted January 11, 2016 Ахахахахахаха! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Култови моменти от този епизод, на които съм се счупил от смях: What, are we paying by the laser now? You don't do the budget Terry, I do! Момента с Grey Poupon - смял съм се със сълзи... STANDING BY анонсите преди атаката на Звездата на смъртта.... ================================== Още снощи ме подушиха в момента на качването и днес вече категорично ми отказват ъплоуда в Ютюб. Не знам сега къде да кача епизоди 5 и 6.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=DglBQf3U5Xs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Момчиле, какво ли не направих, брат, но така и не можах да кача другите два епизода... Нито в нашия насран vbox, нито във vimeo, vidme, magisto, dailymotion, sendvid и прочее. Навсякъде има ограничения или за време, или за права... Не знам как успяват моментално да го подушат, предполагам заради Имперския марш Така или иначе ти трябват от сезон 8 20-та и от сезон 9 18-та серия на FAMILY GUY, за да се насладиш изцяло. Интересно, че никой не закача серията в youtube, която качих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 16, 2016 Author Share Posted February 16, 2016 Интересно, че никой не закача серията в youtube, която качих... Явно просто са я проспали. Можеш да пробваш да ги качваш с някакви измислени заглавия и дескрипшъни, които нямат нищо общо с клипа, белким ги пропуснат и другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Пробвах много ясно - нищо не става... Явно при processing-а по някакъв начин разпознават, че е star wars related... В тубата ме предупредиха, че качвам нещо с чужди права, но казаха, че засега не съм застрашен. Очаквах да го изтрият, но още стои, а второ не мога да кача... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Обърни ги огледално. И не разпознават Star Wars related, а Family Guy related. Освен това има и цял филм, Виден. Не знам дали си го виждал. Something, something, something Dark Side се казва. Съдържа малко части от епизодите, които си цитирал, но има и още съдържание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Обърни ги огледално. И не разпознават Star Wars related, а Family Guy related. Освен това има и цял филм, Виден. Не знам дали си го виждал. Something, something, something Dark Side се казва. Съдържа малко части от епизодите, които си цитирал, но има и още съдържание. Кое да обърна огледално по-точно? И трите серии са си цели филми по 1 час, от различни сезони. Видял си нечии съчинения. Аз много искам да направи и новите серии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Кое да обърна огледално по-точно? И трите серии са си цели филми по 1 час, от различни сезони. Видял си нечии съчинения. Аз много искам да направи и новите серии... Видеото с права, което искаш да качиш някъде. Не съм видял съчинения. Видял съм епизодите пуснати и промотирани по отделно. С постер и всичкото му там. https://en.wikipedia.org/wiki/Laugh_It_Up,_Fuzzball:_The_Family_Guy_Trilogy Ето това. Което е същото като това, което ти си споменал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 За едни и същи три епизода говорим. Няма други засега. Въпреки че още не съм изгледал целия 13 сезон и новите серии от 14-ти - дано изскочи нещо там, но едва ли. Сет много се разхвърля последните години... И пак не разбирам какво искаш да обърна - ако имаш предвид заглавието, никакви промени не влияят. При processing засичат copyright content и толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Казвам ти да обърнеш целия клип огледално. Няма как да го засекат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Това е ново за мен - с какво да го обърна и как ще се гледа после? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Не знам с какво да го обърнеш. Предполагам, че с всяка програма за видеообработка ще стане.Ще се гледа съвсем нормално. Просто текстовете няма да се четат лесно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Не мисля да губя сега време да гадая как и с какво се обръща... Момчиле, ако можеш свали си 20-та серия от ОСМИ СЕЗОН и 18-та серия от ДЕВЕТИ СЕЗОН, за да се насладиш изцяло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 И сезон 6, епизод 1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Него вече го има ТУК и Момчил го изгледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2016 Share Posted March 2, 2016 Преди си мислех, че е бъзик, но напоследък все по-сериозно се говори, че ще има "мек" джедай...или въобще някой "мек". Режисьорът Дж.Дж. Ейбрамс на новите филми от поредицата "Междузвездни войни" обеща, че ще въведе открито хомосексуален герой в следващите филми, предаде "Independent". Според режисьора, който направи касоразбивача „Силата се пробужда“, не би било правдоподобно, ако гей персонажи не присъстват във вселената на „Междузвездни войни“. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 2, 2016 Author Share Posted March 2, 2016 Това хубаво, ама Дж. Дж. НЕ Е режиьора на следващите епизоди от поредицата, не е дори и в екипа на сценаристите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 3, 2016 Share Posted March 3, 2016 Преди си мислех, че е бъзик, но напоследък все по-сериозно се говори, че ще има "мек" джедай...или въобще някой "мек". Режисьорът Дж.Дж. Ейбрамс на новите филми от поредицата "Междузвездни войни" обеща, че ще въведе открито хомосексуален герой в следващите филми, предаде "Independent". Според режисьора, който направи касоразбивача „Силата се пробужда“, не би било правдоподобно, ако гей персонажи не присъстват във вселената на „Междузвездни войни“. Супер тъкмо ще олицетвори продълженията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 7, 2016 Share Posted April 7, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Wji-BZ0oCwg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 7, 2016 Author Share Posted April 7, 2016 Яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Какво ви става бе хора, тоя тийзър изглеждаше супер зле! Дори да сте фенове на поредицата, това е откровено и безсмислено доене. Феновете са като наркозависими.... Последните пратки са 70% аналгин, но заради 30% кокаин си заслужава да са ентусиазирани, че ще си припомнят ония чистия 100% продукт, който са приемали през 80-те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Явно трябва да си с определени изминати жизнени километри, за да ти допадне този трейлър. На мен определено ми харесва, това което видях, нямам против да издоят още 2 - 3 пъти тази кравичка, пак с кеф ще си дам парите за билети и за стоки. Хубавото е, че сам си ги вадя, за да не ми държи никой сметка. Аз и анимациите си гледам и харесвам, само от игрите се възмутих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evropata Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Мм това е малко глупаво казано, какво общо имат годините с това да ти хареса даден трейлър, филм, книга или каквото и да е. Просто си е въпрос на вкус. Да и на мен ми харесва без да съм чак огромен фен на поредицата, не си купувам стоки свързани с него, но гледам филмите. Хубавото е че опитват нещо ново, и има наистина шанса да се окаже по-добър от Епизод VII, но нека изчакаме до декември и тогава съдим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.