Jump to content
BulForum.com

Купувам Lenovo X220 (без диск, памет и процесор)

Recommended Posts

Търся споменатата в заглавието машинка, като предпочитанията са ми да е без хард диск, рам памет и процесор. Наясно съм, че задачата не е лесна, но все пак ако някой е склонен да го продаде без споменатите 3 компонента, нека казва. За връзка: Лично съобщение или 0887 31 61 03.

• 4 weeks later...

Имам това зверче. С 320/7200 хард диск, Core I5-2540 процесор и 4GB RAM в перфектно състояние, батерия над 3 часа.

Предложи цена и ако ме устройва-ще му изкормим тея три елемента :)

пп. Състоянието му е 10/10!

Днес ми звъня един човек, който ме "светна", че процесорът бил запоен. Не знам защо, но явно аз съм останал в заблуда, че на този модел може да се сменя. Та сигурен ли си, че можеш да го свалиш?!

Имам такива процесори, монтирал съм на някой машини, не знам как ще е заварен щом се ползва за ъпгрейд :)

http://ark.intel.com/products/50072/Intel-Core-i5-2540M-Processor-3M-Cache-up-to-3_30-GHz

Sockets Supported FCBGA1023, PPGA988

Нямам идея, не съм го отварял самия лаптоп, може пък на него да е заварен.....!

Процесора при Х220 наистина е запоен и не подлежи на замяна, явно на Леново не им пука особено какъв е закона при Intel. :)

@FENA Разполагам с такъв лаптоп с процесор i5-2520M, външен вид и работоспособност без забележки...ако още те интересува (при положение, че CPU-то както разбра не може да се свали) драскай ЛС за подробности...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...