CyberHill Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Та моторолата е на някъде на месец , още 11 гаранция , купил съм я от магазин VEGA. Не е изпускана нито надраскана. Чисто нов GSM Цена GSM + data cable : 280лв Спешно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 За 289лв я има от магазина, ся за 10лв..голяма отстъпка си направил, браво Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 За 289лв я има от магазина, ся за 10лв..голяма отстъпка си направил, браво <{POST_SNAPBACK}> Mi vij kolko e data cabela v magazina Tova e cena s data cabel edit : predlogi cena da vidim Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 давам 200лв на ръка ако ми изпратиш снимки правени с нея и ми харесат Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 24, 2004 Author Share Posted August 24, 2004 давам 200лв на ръка ако ми изпратиш снимки правени с нея и ми харесат <{POST_SNAPBACK}> Tова не е реална цена за това което предлагам Пък и условия sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 мисля че 200 лв за този телефон втора употреба е повече от добре при положение е нов е 280 твой избор поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 Прав си ,че цената е тази на която можеш да вземеш , но все пак телефона е на 3 седмици , а има и дата кабел Няма смисъл да се пазарим. Аз съм обявил цена , това не е руския пазар Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifon Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 да, прав си поздрави и успех в продажбата и все пак, ако може да ми пратиш някаква снимка правена с него ще ти бъда благодарен, понеже се чуда какъв тел да си взема, с добра камера Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 да, прав сипоздрави и успех в продажбата и все пак, ако може да ми пратиш някаква снимка правена с него ще ти бъда благодарен, понеже се чуда какъв тел да си взема, с добра камера <{POST_SNAPBACK}> Тука бях пуснал една тема преди да си го купя - има снимка правена от Е365 http://warezru.veno.biz/invision/index.php...pic=11757&st=20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.