Jump to content
BulForum.com

MTV Video Music Awards

vinyl_master

Recommended Posts

Лично аз следя всяка година наградите и на MTV US както и на МТV Europe.Тази година се очертава доволен спор във всяка една категория.

Jay Z e номиниран за цели 6 награди,начело на съпротивата със Outkast и No Doubt и от европата само 2 групи The Darkness и Franz Ferdinand!

Шоуто ще е съпроводено със живи испълнения на Usher,Kayne West,Jesica Simpson ,както и колабрация между Hoobastank,Yellowcard & Jet...и др.

Разгледай номинацийте

Най чаканата от мен категория е Best Female Video (Britney Spears в частност)

кажете си и вашия фаворит.. :)

Гледаите този понеделник 30.08 от 03:00 сутринта по MTV Europe на живо от Miami (Florida)

Аз почти винаги сам гледала наградите на MTV само че тоя пат може и да ги пропусна :wacko: а за BEST FEMALE VIDEO бих искала да спечели Beyonce "Naughty Girl" :P а за BEST RAP VIDEО-Lil' Jon & East Side Boyz feat. Ying Yang Twins "Get Low" :rolleyes: ама то ще се разбере в понеделник кои какво :D :P

Аз почти винаги сам гледала наградите на MTV само че тоя пат може и да ги пропусна :wacko: а за  BEST FEMALE VIDEO бих искала да спечели Beyonce "Naughty Girl" :P  а за BEST RAP VIDEО-Lil' Jon & East Side Boyz feat. Ying Yang Twins "Get Low" :rolleyes: ама то ще се разбере в понеделник кои какво :D  :P

Ти този ден да беше пуснала тото ли :P , незнам не ми харесаха кой знае колко но най интересното беше,когато излеза да пее Jesica Simpson изпълни един кавър на Robbie Williams (май не е и негов оригинала ) ,та песента беше енджълс,бавна общо зето и вместо,както преди 20 години със запалките в ръка този път ся вяха сякакви мобилни телефони,светещи ,много смешно стана незнам що.Ма не ми харесаха като цяло и сичко най яките са от 1998

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...