vinyl_master Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Лично аз следя всяка година наградите и на MTV US както и на МТV Europe.Тази година се очертава доволен спор във всяка една категория. Jay Z e номиниран за цели 6 награди,начело на съпротивата със Outkast и No Doubt и от европата само 2 групи The Darkness и Franz Ferdinand! Шоуто ще е съпроводено със живи испълнения на Usher,Kayne West,Jesica Simpson ,както и колабрация между Hoobastank,Yellowcard & Jet...и др. Разгледай номинацийте Най чаканата от мен категория е Best Female Video (Britney Spears в частност) кажете си и вашия фаворит.. Гледаите този понеделник 30.08 от 03:00 сутринта по MTV Europe на живо от Miami (Florida) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted August 24, 2004 Share Posted August 24, 2004 Аз почти винаги сам гледала наградите на MTV само че тоя пат може и да ги пропусна а за BEST FEMALE VIDEO бих искала да спечели Beyonce "Naughty Girl" а за BEST RAP VIDEО-Lil' Jon & East Side Boyz feat. Ying Yang Twins "Get Low" ама то ще се разбере в понеделник кои какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 30, 2004 Author Share Posted August 30, 2004 Аз почти винаги сам гледала наградите на MTV само че тоя пат може и да ги пропусна а за BEST FEMALE VIDEO бих искала да спечели Beyonce "Naughty Girl" а за BEST RAP VIDEО-Lil' Jon & East Side Boyz feat. Ying Yang Twins "Get Low" ама то ще се разбере в понеделник кои какво <{POST_SNAPBACK}> Ти този ден да беше пуснала тото ли , незнам не ми харесаха кой знае колко но най интересното беше,когато излеза да пее Jesica Simpson изпълни един кавър на Robbie Williams (май не е и негов оригинала ) ,та песента беше енджълс,бавна общо зето и вместо,както преди 20 години със запалките в ръка този път ся вяха сякакви мобилни телефони,светещи ,много смешно стана незнам що.Ма не ми харесаха като цяло и сичко най яките са от 1998 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.