Nanko Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Пускам темата тук, защото няма значение дали е GSM (Global System for Mobile Communications, или по презумция телефон) или таблет. Имам един таблет който е със спукан дисплей. За ремонт ми искат повече пари от колкото един нов с близки параметри. Как мога да "прехвърля" дисплея на таблета да се възпроизвежда на лаптопа? Лаптопа ми е на линус. С кабел успях да прехвърля част от нещата. Но ми трябва да видя и някой други неща който няма как без дисплей. И един допълнителен въпрос, за какво може да се ползва работещ таблет без дисплей? Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Кой е таблета ? Има ли mini HDMI изход ? На моят има и мога да го вържа към телевизора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted November 25, 2015 Author Share Posted November 25, 2015 Някакво леново е. Няма HDMI. Edit: Намерих го http://www.gsmarena.com/lenovo_a7_50_a3500-6280.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 С WiDi или някоя от сходните технологии, при мен с телефона работи прилично. В конкретния случай обаче операцията е трудно изпълнима, понеже не знам как ще оправиш настройките на телефона първо. И с линукса може да видиш зор, но пък винаги може да намериш съвремен ТВ да си свършиш работата. След това естествено таблета е за кофата, не виждам никаква полза от него в това състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.