vkirov Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Лаптоп Dell n5010 CPU: Core i3 М350 / 2.27GHz HDD: 320 Gb RAM: 1 Gb или 5Gb. srs Sound Купих го преди няколко години от Техномаркет за сумата от 1199лв. Пазен е, не е натоварван, игри не играя, филми не са гледани на него. Всички кутии, книжки, дискове се пазят, както беше от магазина. Цена: 320лв 300лв 250лв. с 1 гб рам 280лв с 5гб рам Характеристики и сравнения в нета за този модел има много, само ще кажа едно нещо: Този лаптоп има изумителна матрица, невероятно цветопредаване и дълбочина на цвета, в пъти по-добро от това на лаптопи, които се продават в момента за 1000лв. Продава се, поради преминаване на по-висок клас лаптоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 Нова цена: 300лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Едва ли си го купил с 1ГБ рам памет. Поне подай информация какво е станало с другата евентуално, може би има желаещи пък ги притеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 беше с 3 гб /2 + 1гб/, после ъпгрейднах на 8гб рам, плочката от 2гб мисля я дадох на някой, затова в момента е с 1 гб. Двете плочки от 8гб също се продават в обява тук някъде. Т.е. мога да го дам с 1 гб или 8 гб рам. пс: разделих ги в две обяви по две причини: първо да не надувам безмислено цената на лаптопа, и второ, ако 8-те гб не се продадат до другата седмица, ще си ги запазя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1k3r Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 С какво видео е лаптопа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 вградено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1k3r Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 много остроумен отговор. Може ли по точно модел на видеото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shaq34 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20I3-350M%20CN80617004161AC.html Едва ли е много трудно да се провери, по-лесно е да има спам сигурно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1k3r Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Заради твоя мързел аз ще трябва да ровя в интернет и да чета и т.н. Представи си и език не знам, какво правим ? ето това е спам, пример за обява написана от такива като теб: Продавам кола , с гуми, червена има си и ауспух ... дано го видиш преди админа и да го обмислиш най-вече. Успех с продажбата, аз лично загубих интерес заради отношението на продавача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Видео картата е Intel GMA HD, работеща на честоти от 500 до 667 MHz и поддържаща DirectX 10, Shader 4.0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted November 23, 2015 Author Share Posted November 23, 2015 b1k3r - според моите скромни познания, вградено видео на Intel винаги е било Intel HD Graphics. Не разбирам от какво са породени подобни нападки. Midex, Shaq34 - мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capon Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Intel HD Graphics 4400 Intel HD Graphics 3000 Intel HD Graphics 4600 Intel HD Graphics 4000 ....... а ти знаеш ли колко вида са? Явно не. Прочети малко и тогава пускай обяви и продавай лаптопи. Пъсно е с разбирачи, който спорят и се обясняват. Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted November 23, 2015 Author Share Posted November 23, 2015 хайде малко по-спокойно, става ли? Не знам колко вида са, както казах видеото не ми е приоритет при избор на конфигурация. Единствената игра, която съм играл в живота си е на Правец 16 с флопи 5.25 360k. От тогава насам - видеото не ми е особена грижа А и вярвам никой не рендва с maya на лаптоп, за да изкара някой и друг frozen .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 23, 2015 Share Posted November 23, 2015 Успокойте страстите...ясна е каква е картата - води се от "клас 5", съпоставима по производителност с Radeon HD 4270, Radeon HD 4250, Radeon HD 7290, Radeon HD 6290, Radeon HD 4200, Mobility Radeon X1350, Mobility Radeon X1400 или GeForce 8400M G, GeForce 9100M G, GeForce 8400M GS, GeForce 9300M GS, GeForce 9200M GS, GeForce 9200M GS, Quadro FX 370M, Quadro NVS 160M и други подобни. Надявам се сега да е по-ясно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Нови цени: с 1гб рам - 250лв с 5гб рам - 280лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted December 1, 2015 Author Share Posted December 1, 2015 Този лаптоп взе да става исторически - то не бяха бенчмаркове, видеа ... Значи - за да няма нещо неизяснено все още - купих този лаптоп от техномаркета в мола покрай една нова година, като отидох за съвсем друго, беше на промоция - 100лв отстъпка и го купих само на външен вид. Батерията е зареждана и разреждана само и единствено тогава, за да видя колко държи. Изкара 2 часа и половина и оттогава този лаптоп стои на масата в хола вече 4 ли не помня колко години. Не е местен от там, да не говорим за работа на батерия. Нямам си идея работи ли, не работи ли батерията. Оранжевата лампа мига чат-пат, но гледам, че батерийката в трая не се движи особено. Т.е. - за да няма недоразумения - за целите на обявата ще пиша, че батерията не работи! Лаптопът се е използвал за Интернет, Фотошоп и Лайтрум. В един момент реших, че 3 гиги рам са му малко /което не беше така на го разбрах после/, кихнах над 100 ли колко лв бяха и купих 2 плочки по 4 гб. Затова и е ъпдейтната паметта. Продава се, понеже пак толкова импулсивно преди няколко дни видях една тошиба, която ми хареса на външен вид повече от дела, съответно го купих и дела остава безработен. Това е всичко, което знам за лаптопа - всички характеристики, които са ми известни бяха пуснати още в първия пост. Цената е крайна, няма да бъде променяна повече, и без това взе да става смешна вече. Ако на някой му е интересно, понеже ме караха да проверявам и бенчмарка - дела на 4 ли 5 години има по-добър резултат от чисто новия ми лаптоп. Та така, надявам се вече всичко е ясно, ако на някой му свърши работа - ок, ако не - отива в шкафа при другите 4 лаптопа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.