Godfather Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Преди малко я инсталирах. С две думи - уникално изпълнение (на разработчиците от Dice). Графики, звук и изобщо атмосферата са умопомрачаващи! Дори по време на самата инсталация, която на PS4 отнема над пет минути играта предлага една кратка мисия, в която трепеш бунтовници на планетата Хот в ролята на Дарт Вейдър. Идиотите от ЕА обаче, които никога не съм харесвал (макар и да съм ходил в развойния им център в нащо село), направо са окипазили играта с фикс идеята им да извадят максимум пачки от онлайн мултиплеъра и нарочно с тази цел са изхвърлили сингъл плеър кампанията от пейзажа. Още повече са за мразене, защото съм сигурен, че пичовете от Dice са се въпротивлявали на тази идея, но в края на краищата са се подчинили на идиотските бизнес изисквания на поръчителя. Както и да е, дори само отделните сингъл плеър мисии си заслужават без съмнение. Даже обучаващите мисии в началото са толкова уникално добре пипнати от Dice, че всеки заклет фен на Star Wars неминуемо ще изпадне в тих оргазъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 19, 2015 Share Posted November 19, 2015 Видях й изискванията и ми падна ченето... За Ултра настройки ще трябва GTX 980 Ti http://www.geforce.com/whats-new/articles/geforce-gtx-970-nvidia-recommended-gpu-for-star-wars-battlefront Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 За РС не знам, може и да са й наистина зверски изискванията. Снощи пуснах една-две учебни мисии колкото да видя как са направени нещата, но първо искам да приключа с Fallout 4, че така иначе зомбацията е гарантирана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Никой не пише тук, да разбирам ли че няма много хора които са е закупили ? Мен ме интересува да ли си заслужава, не съм фен на купуването на игри, но съм фен на star wars света и видягх че мръсниците са е направили главно мулти плеяр което значи че и да се появи пиратска версия няма да има голям смисъл от нея. Изискванията не ме притесняват много защото съм с gtx 970 G1 и като гледам за моята карта визуално изглежда много добре, притеснява ме да не омръзне бързо за това питам как е гейм плея, надявам се хората които е играят да споделят повече информация как им се вижда играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.