arcemond Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Продавам Toshiba BDX1300KE Blu-Ray player работещ на 100 процента единственото нещо което липсва е дистанционното поради неясна за мен причина . Аз лично съм гледал 3 - 4 филма на него но ми е излишен при наличието на компютър.Сайт на производителя със спецификациИ:http://www.toshiba.co.uk/discontinued-products/bdx1300-blu-ray-player/ Външното състояние не е перфектно има забележки по горната му част.Цена 30 лева, но може да предлагате и вие нещо за бартер . Въпроси на лично и за връзка там . Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tozi Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Купувам го! Ще ти пиша на лични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 25 лева. За потребители като "tozi" наистина трябва д аима някакво наказание само пише че даже на лично ми писа и по телефона се чувахме та то петък не беше, събота сутринта, неделя ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 При положение, че някой, който е изявил желание в темата да го купи, но впоследствие се е отказал, имаш пълното право да не променяш цената по ставките на точка 7, а само да пуснеш нов пост, че продуктът все още се продава, така че ако искаш може да си редактираш цената в последния пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Аз също алармирах за този потребител. Просто го деактивирайте. Не ни е нужен в този форум,нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted November 22, 2015 Author Share Posted November 22, 2015 Нека си остане цената намалена не целя печалба просто не ми трябва плеъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.