Midex Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Да бе, как ли не съм завивал няк'ъв котарак с RAZER, и то - Control Edition. Затварям пак темата, щото друго рейзърско нямам (засега)....ще я отворя само ако новата дето снощи поръчах пак я объркат по размери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2016 Author Share Posted January 16, 2016 Голямата подложка вече е в host - надявам се да я ползва по предназначение, а не да завива котарака си с нея. Темата остава затворена, защото нямам други подложки (засега), но тъй като вчера ми пристигна онази голямата с правилните размери 700х300, дето си я бях поръчал за мен и понеже останах очарован от удобството и свободата без ограничение да си поставиш ръката във всяко едно положение на плота където ти хрумне и даже да си облегнеш лакътя на нея (мониторът ми се пада вляво от подложката), импулсивно си поръчах една още по-дълга 800х300, а след кратко размисляне и една малко по-къса 600х300 (ако реша впоследствие все пак да си поставям чашата със сутрешното капучино не върху подложката ), та нищо чудно едната от тия всичките да ми остане излишна и тогава пак ще я обявя в темата....даже вътрешно ме е яд че нямам повече дълбочина на плота, щото имаше и такава с размер 900х400. Ето я как изглежда на плота ми в помещението където работя: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.