Midex Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Още е в найлончето, малкия вариант 24Х20 см, абсолютно идентична с оригинала реплика, но с няколко пъти по-ниска цена - 5 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Дебелина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Тънка...и много гъвкава - спокойно може да я навиеш на руло. Ще я премеря точно ако много държиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Не държа чак толкова, но ако е под 3 мм ще я взема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2015 Author Share Posted November 17, 2015 Не държа чак толкова, но ако е под 3 мм ще я взема. Добре че имам подръка шублер (китайски ) - към 1.5 мм, заедно с найлончето. Едит: Запазена за Магданоза - незнайно докога, защото и той не е наясно кога ще е в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2015 Author Share Posted November 18, 2015 Подложката вече е в magdanoz4o. Няма още да затварям темата, защото до няколко дена чакам да пристигнат още 2 абсолютно същите, като едната съм я запазил за съфорумеца GammaRay, но другата вероятно ще ми е излишна, защото вече си имам няколко Razer подложки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Запази другата за мен, когато и ако пристигне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2015 Author Share Posted November 18, 2015 ОК, като дойдат - пускам ти ЛС, ако не се обадиш до ден-два, тогава ще я пусна в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 Едната подложка пристигна - на външен вид е същата като на картинката в първия пост и като цяло е като онази, дето я взе magdanoz4o, но като изработка е доста по-добра от неговата (сори magdanoz4o, такава пристигна...и даже няма никакъв мирис на гума както твоята. )...имам предвид, че има много качествено и плътно зелено обкантване по страните, а и самото покритие е супер гладко - не пише кой вариант е, но определено е Speed edition (просто имам такава и я сравнявам с нея). И понеже засега дойде само едната, за да не се разсърди някой от двамата проявили интерес (GammaRay и arcemond), няма да пускам ЛС, а пиша в темата, така че който от двамата пръв види поста ми, да я вземе той, а другата като дойде остава за по-бавния. ...а след известно време би трябвало да пристигнат още 2 такива и ако някоя ми дойде излишна, отново ще я пусна в темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Взимам я! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 Аз съм по бавния е оставам на опашката да си чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 Съжалявам, но GammaRay беше като светкавица. Нямам представа твоята кога ще дойде и като дойде дали ще е като неговата или като тази, която взе Магданоза. А ако бързаш, бих могъл за тази цена да ти дам една от моите с по-големи размери (29 x 25 см), която обаче ползвам от около месец, но не си личи - Razer Goliathus Control Edition. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arcemond Posted December 5, 2015 Share Posted December 5, 2015 е не споко каквото дойде па като не дойде здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 5, 2015 Author Share Posted December 5, 2015 ОК. Едит: GammaRay си взе неговата и си запази още една от следващите дето чакам да дойдат, но преди него разбира се е arcemond. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2015 Author Share Posted December 17, 2015 Днес GammaRay си взе още 2 подложки, а arcemond ще си вземе неговата утре, така че на този етап имам само една останала свободна подложка с подобен размер (255Х210) - Razer Goliathus Speed Edition ; тествах я, покритието е идеално гладко и мишката се движи без никакво съпротивление. Ако някой я иска - цената е същата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Взимам я, ако още е свободна Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 18, 2015 Share Posted December 18, 2015 Абе, уреди ми и на мен една! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 18, 2015 Author Share Posted December 18, 2015 Взимам я, ако още е свободна Ти си първи - взимаш я. Абе, уреди ми и на мен една! Ако изчакаш малко, вероятно ще има една и за тебе, понеже последните 2 още не са дошли, но едната задължително ще си я оставя за мене (понеже вчера GammaRay покрай неговата си, ми прибра и една по-голяма Голиатус контрол, дето си беше моя и даже я бях ползвал около месец), така че втората ще ти я запазя, но каква ще излезе е малко на късмет - може да с контрол-покритие, но може и да е спийд ...при китайците никога не присъства термина "100% сигурност". ----------- И понеже на ЛС и други ме питаха дали имам останали подложки - не, нямам. Първите си ги поръчах за мен, харесаха ми и реших да пробвам с други модели, покрития, размери, за да се ориентирам кое най-много ми допада за различните мишки, които ползвам. Накрая станаха твърде много и започнах излишните да ги продавам тук ; естествено бих могъл да поръчам допълнително за още някой желаещ, но се чака около месец, а и е добре да съм сигурен че после ще я вземе, понеже на мен повече подложки вече не ми трябват...освен може би само една Голиатус с огромни размери, заемаща целия ми плот, но нея още не съм я поръчал, защото се чудя дали ще ми е необходима. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 ............ на този етап имам само една останала свободна подложка с подобен размер (255Х210) - Razer Goliathus Speed Edition............ Последната свободна подложка вече пътува към съфорумец от Стара Загора. Засега няма да затварям темата, не че имам още подложки за продаване, но снощи си поръчах за мен една огромна Голиатус с размери 70х30 см и понеже все още чакам още 2 други, дето ги бях поръчал миналия месец, възможно е едната от тях все пак да няма какво да я правя и отново да я пусна тук за продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GammaRay Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Подложките са добри. На мен, най-много ми хареса тази голямата, с дупките . X8-цата върви перфектно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 Подложките са добри. На мен, най-много ми хареса тази голямата, с дупките . X8-цата върви перфектно. Off (понеже темата е отгоре)/ Тая голямата (70х30) дето си я поръчах снощи също би трябвало да е такава като твоята, а от последните две дето още ги чакам, едната със сигурност трябва да е като другата твоя (Мантис-а с ниския шев) и нея също смятам да си я запазя. П.П. Между другото ти ми обра почти всички подложки. .....и все пак ще затворя темата засега, че да не става излишен диалог вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Подложките са добри. На мен, най-много ми хареса тази голямата, с дупките . X8-цата върви перфектно. Нямах повече подложки за продаване до момента, в който днес ми пристигна една с по-големи размери, дето си я бях поръчал за мен и 100% смятах да си я оставя. Пак такава "с дупки" е - Goliathus Control Edition с този дизайн, но пустите китайци са ми пратили подложка със съвсем други размери от тия дето поръчах (моята трябваше да е по-дълга и по-тясна), а на плота където работя имам свободни единствено 30см височина и след това всичко е запълнено с уреди. Иначе подложката е трепач и ако на някого му трябва огромен RAZER пад - размерите му са около 440Х340мм, може да го има за 10 лева, което е по-малко, отколкото аз платих за него. Тоя път не са ми я пратили в найлонче като предишните, понеже явно не са намерили толкова голям найлонов плик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 вземам я ама ми е трудно минаването към тебе ... пиши ми на ЛС как можем да се видим да я взема, ако ти е още същия адреса - вземах преди години един VGA кабел си спомням Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2016 Author Share Posted January 8, 2016 Адресът ми е същия, на ЛС ще ти дам телефон, а и в събота следобед ще излизам с колата и мога да ти я донеса ако си някъде към Кючука или "Смирненски". Запазвам ти я, ама има ли къде да я сложиш, понеже наистина е огромна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 8, 2016 Share Posted January 8, 2016 ако не я сместя по бюрата ще стане одеалце за котарака Споко имам идея как ще я разположа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.