Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Мдааа...време и Алиджан(или патладжан,както каза някой по-назад) да си ходи...с тия цигари много нерви...се едно тва е смисъла на живота му..Много тъпо парче ;)

И тая Мел пак са измъкна...другата седмица ако не я номинират простоооо....дразни вече :sick

Алиджан само за цигари мисли не може ли да издържи малко без да пуши все пак не е в ББ за това

мисли само за себе си - егоист :angry1 изобщо не го интересува че Найден празнува РД в момента а само мрънка

Хайде рязания шопар върнка :excl: Като вземе да си мятка миризливите крака, особено пред камерата в изповедалнята и ми се драйфа..out! :)

Алиджан е толкова тъпо копеле , че с кеф щях да гласувам , ако не беше нагласено :)

А Найден как ми лази по нервите , ако бях In the house щех да му разбия тъпата глава...... :angry1

Защо винаги когато напусне вашият човек и казвате, че предаването е нагласено? Всеки говореше, че Стойка ще спечели, защото всичко е нагласено. Е тя излезе..сега Алиджан е човек на БигБрадър..другата седмица ще е Найден, след това Гроши..и т.н. :)

Guest the_hot_guy
ако не беше нагласено :)

a to naglaseno li e 6toto na men ne mi izglejda taka i kav e smisalat da e naglaseno ?!? neska v tazi sutrin li ili se taq po nekoi kanal gledah interviu s Stoikata i onaq q pita dali e naglasenmo ama tq kaza 4e ne e ?!? ama se pak kav e smisalt 6tom e naglaseno ?!?

offtopic/ искам да се оплачя, защото не мога да гласувам, защото ми вика вие вече сте гласували. :blink: Да ама не съм, честен кръст, какво става? :huh: някой да не е гласувал вместо мен/offtopic

Защо винаги когато напусне вашият човек и казвате, че предаването е нагласено? Всеки говореше, че Стойка ще спечели, защото всичко е нагласено. Е тя излезе..сега Алиджан е човек на БигБрадър..другата седмица ще е Найден, след това Гроши..и т.н. :)

Че аз не съм казвал че имам човек , камоли МОЙ !

Казах че предполагам че Гроши ще спечели , нищо повече.

А до колкото наредбата , се спореше достатъчно :)

Обикновенно така става..съжалявам, че не съм познал този път, но в България каквото и да стане всичко е нагласено и ние сме най-прецаканите. Аз до момента не съм гласувал и един път и нямам и намерение да го правя, защото не ми се дават 1,20 лв за безмислени работи. Гледам го, но не ми пука дали ще си тръгне Стойка или Алиджан или Пенка или Минка или Рангел или който и да е :)

П.С. Май този канал вече се хваща и през ЕВРОКОМА пробвайте :)

Guest the_hot_guy
П.С. Май този канал вече се хваща и през ЕВРОКОМА пробвайте :)

siguren li si mislq 4e e nevazmojno 6toto e platen az znam 4e trea otide6 v evrocoma da im kaje6 alabala na vi edi kolko si 4e da ti go pusnat ama ei siq tv to e do men 6a mu pusna edin scan

Da no ne iska da trygne s Windows Media Player-a mi,kakvo da pravq :unsure:

Parviq pat trygna,na tretata sec zacikli a ve4e i ne me puska.Dokato me svyrzva i izvednyj izpisva-Sprqn:(

i na men sa6to ne mi tragva :angry1 na men pak mi pi6i pak nekvi prostotii wmp10 :angry1 nekoi da kai kak da si go pusna 6te e mnogo dobre

ico_manekena, аз затова го бях махнал от първия пост и май пак ще го махна... Само един линк ми увеличава флууда тройно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...