Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Сега бе оповестено в 1ин от форумите от сигурен източник ,че номинираните наистина са 2ма мъже :D

За съжаление не е казано кои точно :angry:

Но и аз споделям мнението ,че това са Здравко и Алиджан,което означава почти сигурно,че Алиджан ще е следващият изгонен :)

Интересно какво ще гледаме сега без "повърхностната пипируда" - мъже говорят за несъществуващ секс. Изгонихте всички жени с изключение на две "неосъзнати" тинейджърки. Оттук нататък очаквайте пръдните на Найден и тъпите физиономии на Алиджан.

Vuprosa e s neia kvo gledahme ???

Ako naistina nomeniranite tazi sedmisa sa

Zdravko i Jani-to

sam 1000% sigoren che Jani-to shte so sabere bagaja

to ostava i horata da izgonqt Zdravko prosto nqma da go povqrvam dori i da go vidq

Golqm voinik se okaza Zdravko za sega pecheli sichki bitki no dali shte specheli i voinata

tova vremeto shte go pokaje

edit:

i moje li po nqkav nachin da gledam online [ima li nqkakav drug nachin]

che ot nqkolko dena nemoga s windows media player

Защо се приема откровената и чиста искрена радост на Маргото вчера за злобна?

И защо се приема откровената и чиста радост на Стойка при излизането на другите за нещо нормално? Защото Маргото се радвала, че Стойка се маха, а Стойка се радвала просто защото остава ? .. айде няма нужда. Квото почукало, такова се обадило.

az ne mislia ce radostta na Margoto vcera e bila cista.radosta na Stoika susto ne priemam za normalna kogato razbra ce ostava. no ima razlika mezdu tova da se radvash ce ne si otivash kogato si nominiran i da stoish spezialno pred kustata za da zlobeesh s okokoreni oci - ednoto e suvsem prednamereno a drugoto presileno da,no iskreno.a i Margoto v mnogo povece slucai e dokazala kolko zlobna moze da bude,tova ne e edinstven slucai za da se napraviat suotvetno zaklucenia.

a Zdravko ostava na fronta oshte 1 sedmica, no i negovoto zaminavane e vupros na vreme, ako pitate men.

ne sam saglasen s teb

kakto se vidq Zdravko oselqva veche neznam koq nomenasiq mi sega shte oselee s Alijan

vcherashnite %-senti govorqt mnogo

Stoika go vodeshe blizo dva pati poveche

dobre sega tazi sedmisa e s Alijan da se saglasim

Zdravko ostava

sledvashtata ako e s MEL

sigoren sam che Zdravko pak shte ostane

drugata [mislq che e vreme da vazira i toq ] Tisho

i Tisho shte go izgonat Zdravko pak ostava

i taka te shte vidat che prosto koito e sas Zdravko si otiva i shte sprat da go nomenirat

sigoren sam che shte ostane do finala

Edit:

no mislq che kato si tragne Alijan i Zdravko ostane

moje i da se zamislqt dali dago nomenirat pak

no mojebi go nomenirat postoqnno nego za da izbegnat veroqtno tqhnata nomenasiq

interesno mi e koi e glasuval protiv Zdravko

sigoren sam che MEL, ZARA, Tisho moje bi i Groshi [ne mi e qsno samo zashto Groshi shte go nomenira postoqnno hem si pravqt seki pat laf s nego darjat se mnogo priatelski a toi shte mu zabiva noj v garba] no si mislq che Groshi nqma da nomenira tazi sedmisa Zdravko

za Jani

sa sashtite hora

MEL, ZARA, Tisho moje da ima oshte edin maj no koi li shte e toi

Zdravko nai-veroqtno shte se izpravi sreshtu Naiden v edna ot sledvashtite sedmici (2-3 max) i togava Zdravko nqma shans. A kolkoto do svatba - zabravete. Playboy-a shte go nominirat vsqka sedmica, dokato ne go izgonqt.

Mi to i as si mislih che Stoika shte ostane no se radvam che napusna kashtata

takache i Naiden shte go nadvie

se pak horata mnogo poveche gi drazne Naiden ot kolkoto Zdravko

no mislq che nqma da se stigne do takav zblasak mejdu Zdravko i Naiden

poradi prostata prichina che kato si otide MEL i TISHO nqma koi da go nomenira osven ZARA i Groshi mojebi

mi taka shte stava kolkoto po malko stavat tolkova shte e po bezentiresno shte bade

drugo si beshe kato bqha 12 dushi seki obajdashe nqkvi prostotiii i se zdarpvaha postoqnno

no kakto kaza Stoika dnes v na KAFE [pri Gala]

MEL spodelila che nqma da moje da iskara 3 mesesa bez SEX i zatova ako shte ima SEX v kashtata to shte bade s MEL i se predpolaga s TISHO

koito spored men e golqma mastiq

а за ЗАРА каза че няма дастане нищо

ЗАРА била споделила че дори целуването и с НЕД не и харесало

но не ми се вярва

Според мен на ЗАРА и се иска но не и стиска

edit:

takache skoro moje da vidim i MEL i TISHO v deistvie

Алиджан или Здравко - кой ще си трагне този път?  -  може спокойно да се пусне новата анкета!

ами милсля че може към тази група да се добави и Мел :)

Докато беше в къщата Стойка много ме дразнеше, но като излезна като чели ми се стори много свясна и чак ми беше кофти, че гласувах за нея :rolleyes: . Каточели си забрави акцента като излезна. :laughing:

abe ob6o vzeto tiq ot BB ne sa podbrali interesni hora za I-voto izdanie na showto.

trqbva6e da ima o6te 1-2 kato Naiden i 6te6e da e golqma prostotiq - nqma6e da ima spokoistvie i "mi6kite" deto sega se skatavat 6te6e da im se styjni qko.

Togava vsi4ki 6tqha da izpu6at i 6te6e da ima i ebane i vsi4ko :)

abe ob6o vzeto tiq ot BB ne sa podbrali interesni hora za I-voto izdanie na showto.

trqbva6e da ima o6te 1-2 kato Naiden i 6te6e da e golqma prostotiq - nqma6e da ima spokoistvie i "mi6kite" deto sega se skatavat 6te6e da im se styjni qko.Togava vsi4ki 6tqha da izpu6at i 6te6e da ima i ebane i vsi4ko :)

Прав си, че ако имаше още като Найден щеше да е щур купон :lol:

АКО АЛИДЖАН НАИСТИНА Е НОМИНИРАН ЩЕ СЕ ПРЕЖАЛА ДА ПУСНА SMS! ЗА ТОЗИ ТЪП МАЗЕН ЗАДНИК СИ ЗАСЛУЖАВА! ДА СЕ МАХА!

Ne 4e ne6to, ama 6to za neobhodimost izpitva6 vinagi da pi6e6 s glavni bukvi :confused Nqma6e li v pravilata to4ka, koqto zabranqva6e postoqnnoto pisane s glavni bukfi :confused

Как мислите дали ще стане заварка :P между Мел и Зара, много често взеха да се гушкат пък Мел е гледа едно много такова влюбено :love Аз си мсиля, че това е по-вероятно да се случи отколкот Зара и Найден да речем.

Докато беше в къщата Стойка много ме дразнеше, но като излезна като чели ми се стори много свясна и чак ми беше кофти, че гласувах за нея :rolleyes: . Каточели си забрави акцента като излезна. :laughing:

Аз също испитах кофти чувство тя се промени коренно

Може би в къщата е имала стратегия и се е държала по особен начин

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...