st_jt Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ....на Тишо още му се радват...но има време и за него Той нещо ме дразни..има нещо гнило в тва момче <{POST_SNAPBACK}> Да, напоследък гледа като неадекватен и въобще хич го няма, но си мисля че той няма да е тази седмица, може би другата е на първа писта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Найден ме прави щастлив, кара ме да се смея със сълзи. Аз искам да гледам шоу, а на мен той ми доставя неимоверно щастие. А това е най-важното. То и Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери са олигофрени, но се радват на огромна популярност нали така? <{POST_SNAPBACK}> Heh dobur primer Spored men dosta trudno 6te go izgoniat za6toto publikata go haresva men su6to me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Heh kato v niakoe kriminale Moje puk da si ima niakukva strategia .... koi znae <{POST_SNAPBACK}> Ми той само се мотае - ту при момичетата,ту при мъжете....мазни се само Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ми на кой мму се дава 1.20 за някви простаци само найден, зара и доктора си заслужават да се набуташ за тях <{POST_SNAPBACK}> Ми на мен честно казано не ми се пращат смс,за да може примерно моят фаворит да спечели.Мисля си,че това с пращането на смс-ите някакси прави хората по-съпричастни и самото предаване става по-достъпно.Това от своя страна настървява хората да пращат съобщения,въпреки че се набутват с пари.Браво на този,който го е измислил(едва ли са хората от БГ екипа на ББ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ми той само се мотае - ту при момичетата,ту при мъжете....мазни се само <{POST_SNAPBACK}> Mai Ti6o ne e mnogo haresvan v plovdiv Aaaa i koi go nominira poslednite puti ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Emi na horata ne im se dava 1,20 bes da mogat da spe4elat ne6toInteresa e ogromen ama e SKUPI4KO <{POST_SNAPBACK}> Много ме съмнява, че при тая цена толкова много са гласуващите. Тел. обаждане също е 1,20лв. По по-горните сметки излиза, че 50000 снасят на ББ по 1,20. Или тука има шашма, или балъците са отчайващо много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Please daite link za BB free 4e moia pak se razvali Aide leka no6t i 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Или тука има шашма, или балъците са отчайващо много. <{POST_SNAPBACK}> Освен че са много, рядко пращат само по един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Много ме съмнява, че при тая цена толкова много са гласуващите. Тел. обаждане също е 1,20лв. По по-горните сметки излиза, че 50000 снасят на ББ по 1,20. Или тука има шашма, или балъците са отчайващо много. <{POST_SNAPBACK}> има си служебни телефони и на хората не им пука дали ще набутат шефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 А бе мисля си,че на Тишо целият проблем му идва от факта,че не е в ББ от самото начало.Не,че е изпуснал кой знае колко,ама като че ли му пречи да разкрие истинската си същност и затова все гледа да се нагоди към ситуацията-веднъж е с женките,друг път с пичовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Освен че са много, рядко пращат само по един. <{POST_SNAPBACK}> HEH da vqrno e no 50000 naistina si e golqma cifra А бе мисля си,че на Тишо целият проблем му идва от факта,че не е в ББ от самото начало.Не,че е изпуснал кой знае колко,ама като че ли му пречи да разкрие истинската си същност и затова все гледа да се нагоди към ситуацията-веднъж е с женките,друг път с пичовете... <{POST_SNAPBACK}> Ako pomnite te v na4aloto go smiataha za 4ovek ot drugo ''suslovie'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 А бе мисля си,че на Тишо целият проблем му идва от факта,че не е в ББ от самото начало.Не,че е изпуснал кой знае колко,ама като че ли му пречи да разкрие истинската си същност и затова все гледа да се нагоди към ситуацията-веднъж е с женките,друг път с пичовете... <{POST_SNAPBACK}> Плюс това той вече го е гледал предаването и знае как да се държи, има изготвен стереотип на поведение, знае за интригите, знае кои са силните личности и най-вече знае как да си върти гъза като фурнаджийска лопата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Плюс това той вече го е гледал предаването и знае как да се държи, има изготвен стереотип на поведение, знае за интригите, знае кои са силните личности и най-вече знае как да си върти гъза като фурнаджийска лопата. <{POST_SNAPBACK}> HAHAHA Da viarno e ! To o6te 1 ta sedmica be qsno koi sa osnovnite intrigi i sporove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 има си служебни телефони и на хората не им пука дали ще набутат шефа <{POST_SNAPBACK}> Абе вътрешно е от всякъде. Телефон може да измуфтиш, ама SMS не. В началото мислих, че ще има някаква игра, ама няма да има. Трябва някоя от участничките да ми е правил услуга с уста и без ръце, та да се набутам толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Kakvoto i da si govorim Stoika si e Stoika! Priznaite 4e shte e malko tapo bez neia i zna4itelno po-interesno! Kakvato i da e vse pak nai-golemite lafove do momenta si ostavat neinite - pipiruda i za onova deto se e surnalo i ostavilo sleda Bez Stoika niama da e sashtoto! A dnes tia pokaza 4e e dostoina po na4ina po koito se darja!! Izprashtaneto i beshe nai-iakoto do momenta - EVALA na BB! Nadiavam se 4e dnes nai-nakraia se zatvoriha ustite na vsi4ki, koito viarvaha 4e Stoika e postaveno lice i 4e shte spe4eli! Nishto podobno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Плюс това той вече го е гледал предаването и знае как да се държи, има изготвен стереотип на поведение, знае за интригите, знае кои са силните личности и най-вече знае как да си върти гъза като фурнаджийска лопата. <{POST_SNAPBACK}> Което като чета постовете не му носи много фенове сред публиката.Май единствено,ако се бори срещу Мел,ще спечели вота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Kakvoto i da si govorim Stoika si e Stoika! Priznaite 4e shte e malko tapo bez neia i zna4itelno po-interesno! Kakvato i da e vse pak nai-golemite lafove do momenta si ostavat neinite - pipiruda i za onova deto se e surnalo i ostavilo sleda Bez Stoika niama da e sashtoto! A dnes tia pokaza 4e e dostoina po na4ina po koito se darja!! Izprashtaneto i beshe nai-iakoto do momenta - EVALA na BB! Nadiavam se 4e dnes nai-nakraia se zatvoriha ustite na vsi4ki, koito viarvaha 4e Stoika e postaveno lice i 4e shte spe4eli! Nishto podobno! <{POST_SNAPBACK}> Prav si ! I as sum na mnenieto 4e ispra6taneto be6e nai-qkoto i nai-dostoinoto dosega ! A ne kato Margarita da plue si4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Найден ме прави щастлив, кара ме да се смея със сълзи. Аз искам да гледам шоу, а на мен той ми доставя неимоверно щастие. А това е най-важното. То и Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери са олигофрени, но се радват на огромна популярност нали така? <{POST_SNAPBACK}> Прав си Deathzone, Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери, които даваш за пример, са КОМИЦИ, и наистина се радват на популярност (дали е огоромна не знам), а найден си е точно един ОЛИГОФРЕН. До сега всички плюха по Стойка колко била тъпа и т.н. По голям тъпанар от Найден в това шоу няма. Освен всичко е и простак, и освен с тъпите си номера с друго не може да бъде интересен. До кога обаче ще му минават, не знам. Това е мойто скромно мнение, уважавам и твоето. Всеки има право да харесва който си иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Prav si ! I as sum na mnenieto 4e ispra6taneto be6e nai-qkoto i nai-dostoinoto dosega ! A ne kato Margarita da plue si4ki <{POST_SNAPBACK}> И аз съм на същото мнение,но все пак за Маргото си мисля,че беше крайно превъзудена и не успя да се овладее.Какви бяха тия викове:Heavy metaaaal!Аз поне не бях забелязъл да е такава метълка като Грото и Нед.Беше много превъзбудена и затова и тръгна така да плюе другите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Прав си Deathzone, Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери, които даваш за пример, са КОМИЦИ, и наистина се радват на популярност (дали е огоромна не знам), а найден си е точно един ОЛИГОФРЕН. До сега всички плюха по Стойка колко била тъпа и т.н. По голям тъпанар от Найден в това шоу няма. Освен всичко е и простак, и освен с тъпите си номера с друго не може да бъде интересен. До кога обаче ще му минават, не знам. Това е мойто скромно мнение, уважавам и твоето. Всеки има право да харесва който си иска. <{POST_SNAPBACK}> E da no spored men predavaneto 6te go spe4eli ne nai sviesnia (spored men Doctora) ami nai interesnia (koito e Naiden) . Spored men puk Zara e to4no na granicata mejdu prostotiite i i svesnite ispulneniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 И аз съм на същото мнение,но все пак за Маргото си мисля,че беше крайно превъзудена и не успя да се овладее.Какви бяха тия викове:Heavy metaaaal!Аз поне не бях забелязъл да е такава метълка като Грото и Нед.Беше много превъзбудена и затова и тръгна така да плюе другите. <{POST_SNAPBACK}> Превъзбудата с простотията нямат нищо общо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 И аз съм на същото мнение,но все пак за Маргото си мисля,че беше крайно превъзудена и не успя да се овладее.Какви бяха тия викове:Heavy metaaaal!Аз поне не бях забелязъл да е такава метълка като Грото и Нед.Беше много превъзбудена и затова и тръгна така да плюе другите. <{POST_SNAPBACK}> E da moje ! Edva li drug put e bila pred tolkova mnogo hora koito da vikat za neia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 А какво ще кажете за целувката на Здравко с Стойка на излизане?! Здравко е готин пич и аз ще ви кажа, защо той се държи грубо с жените. Защото е ревлив, той е един ревлив мъж и го е срам пред цялата държава да го видят как плачи. И затова псува и се държи грубо с жените, за да си скрие ревливостта. И той си го призна одеве пред Джани, Найден и другите около него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minevski Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 E da moje ! Edva li drug put e bila pred tolkova mnogo hora koito da vikat za neia <{POST_SNAPBACK}> Ми като викат за нея, да беше казала нещо смислено. Смля се да плюе всечки в къщата. Стана за смях яко на народа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 А какво ще кажете за целувката на Здравко с Стойка на излизане?! Здравко е готин пич и аз ще ви кажа, защо той се държи грубо с жените. Защото е ревлив, той е един ревлив мъж и го е срам пред цялата държава да го видят как плачи. И затова псува и се държи грубо с жените, за да си скрие ревливостта. И той си го призна одеве пред Джани, Найден и другите около него. <{POST_SNAPBACK}> E moje no men ne me drazni primerno 4e e po 4uvstvitelen Vijte Zara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.