Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Не, не винаги съответстват. Но това не е гаранцията за нагласеност в предаването, защото мненията на форума не са от най-обективните. Хората, които пращат SMS-ите са от други среди.

ОК,де,а поне изгонените съответсват ли?Мисля,че и това ще е доволно!И още нещо Teddy-King,я пусни един poll за номинации

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

M-Star, аз за изгонените говоря де. Иначе анкетата се прави ЗА НОМИНИРАНИТЕ. А процентът е абсурдно да съвпада.

Утре са.

Иначе осаналите две жени май ше да ги е страх да не ги напънат публично!!! Гаден съм, а!!! Големи простотии сават в ББ, но въпреки опитите за манипулация от страна на ББ, нещата си вървят в естествения ред. Личи си чи жините не са ходили в казармата. Мъжете се съюзиха, докато патките се разделиха на две групички и ги сцепиха. Ей, ся Зара ша види зоррррр.

Не, не винаги съответстват. Но това не е гаранцията за нагласеност в предаването, защото мненията на форума не са от най-обективните. Хората, които пращат SMS-ите са от други среди.

а ние каква категория сме - да не сме за изхвърляне :confused

Мога да ви кажа, че Здравко ако се успокои и си промени манталитета и си скрие простотиите е фаворит. Само малко му трябва да си влезне в първоначалната роля на сваляч и да бъде нежен с жените и имам чуството, че ще спечели ББ, или ще бъде в последната тройка. :)

Мога да ви кажа, че Здравко ако се успокои и си промени манталитета и си скрие простотиите е фаворит. Само малко му трябва да си влезне в първоначалната роля на сваляч и да бъде нежен с жените и имам чуството,  че ще спечели ББ, или ще бъде в последната тройка. :)

to4no taka predi 1 sedmica be6e qk ama sega ne6to mnogo se iznervi

Мисля, че (с риск да си навлека негативното отношение на по-младите членове на форума) е време този недодялан и брутален инфантил Найден, да си ходи вече. Писнаха на зрителя вече неговите тъпи номера.

За Мел също хич няма да ми е мъчно...

Ama mai te sami se podsitrigvat

Да, сами се подстигват. Още преди Дими да излезе, ББ им даде инструменти за подстригване и той подстригваше мъжете.

Мога да ви кажа, че Здравко ако се успокои и си промени манталитета и си скрие простотиите е фаворит. Само малко му трябва да си влезне в първоначалната роля на сваляч и да бъде нежен с жените

Аз мисля точно обратното- за да е фаворит, трябва да е това, което е сега, а не това, което беше. Но това си е мое мнение естествено...

Ako ima6e niakva nagrada 6te6e da ispra6ta ciala Bulgaria

Всъщност заслужава си да се помисли по темета колко смс-и се изпращат.Сега си спомням,когато се гласуваше за Стойка или Анелия,Ники Кънчев каза,че разликата във вота е само 1.5% или 750 гласа.Което означава,че са изпратени някъде около 50,000 смс-а.Де да знам,някакси не ми се виждат чак толкова много предвид интереса към ББ.Вие как мислите?

Мисля, че (с риск да си навлека негативното отношение на по-младите членове на форума) е време този недодялан и брутален инфантил Найден, да си ходи вече. Писнаха на зрителя вече неговите тъпи номера.

Mel si me drazni ot na4aloto :punk

Ama Naiden edinstven pravi niakukvo 6ou (ve4e) e ne znam moje i da si prav

men naposledak me nervi

Tisho

golqma mastiq toq

hem pri pichovete i posle im nosi na jenite ebati tapira

i beztui ne zima nikakvo uchastie

ne e interesen s nishto

spored men

mislq che e vreme i toi da si hodi

mislq che utreshnite nominasii sa

..............................

Tisho

Jani

Mel

men naposledak me nervi

Tisho

golqma mastiq toq

hem pri pichovete i posle im nosi na jenite ebati tapira

i beztui ne zima nikakvo uchastie

ne e interesen s nishto

spored men

mislq che e vreme i toi da si hodi

mislq che utreshnite nominasii sa

..............................

Tisho

Jani

Mel

E dano

Ti6o e dosta bezinteresen o6to ot na4aloto

Всъщност заслужава си да се помисли по темета колко смс-и се изпращат.Сега си спомням,когато се гласуваше за Стойка или Анелия,Ники Кънчев каза,че разликата във вота е само 1.5% или 750 гласа.Което означава,че са изпратени някъде около 50,000 смс-а.Де да знам,някакси не ми се виждат чак толкова много предвид интереса към ББ.Вие как мислите?

ми на кой мму се дава 1.20 за някви простаци само найден, зара и доктора си заслужават да се набуташ за тях

ми на кой мму се дава 1.20 за някви простаци само найден, зара и доктора си заслужават да се набуташ за тях

Emi na horata ne im se dava 1,20 bes da mogat da spe4elat ne6to

Interesa e ogromen ama e SKUPI4KO

Найден ме прави щастлив, кара ме да се смея със сълзи. :D :cry Аз искам да гледам шоу, а на мен той ми доставя неимоверно щастие. :D :D А това е най-важното. :D То и Бени Хил, Мистър Бийн, Джим Кери са олигофрени, но се радват на огромна популярност нали така? :rolleyes:

Според мен само Мел и Джани...на Тишо още му се радват...но има време и за него  :P  Той нещо ме дразни..има нещо гнило в тва момче  :lol:

Heh kato v niakoe kriminale :lol: :lol: :lol: :lol: :laughing: :laughing:

Moje puk da si ima niakukva strategia .... koi znae

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...