Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Оооооооооооо Стойка най-накрая е въъъъъъъъъъъъъъъън!! :woot :woot :lol: :lol: Щастие голямооо!

Абе сега всички да ми кажете,че съм много зле и т.н. мене супер мноо ма изкефи Маргото като и викаше нещо от рода на "Вънкааа сииии при нааас,тука сии!!" аааа супер ма изкефи тва и мноо ма кефеше ква шапка имаше като овчица....ааа супер яко :punk :punk :punk :D :D

ПП:Айде ся плюйте ме :P

Ami tq sus sigurnost ne mi be6e favorit daje se izkefih kato kazaha, 4e tq izliza, no trqbva da kaja, 4e se durji mnoo dostoino i naistina nadali e tolkova lo6a, kolkoto q izkaraha vsi4ki! :)

И на мен не ми беше фаворит(Здравко е по готин), но ми се искаше да остане, по-добре Мел да си еше отишла. Може да е сичко, но нейните лафове станаха супер известни. пИпИруда и мИсо

ЕДИТ: Мноо яко изработи Биг Брадър -> За Буш немога да ви кажа :)

"За Буш ни мога да ви кажа"

Ей на това му викам супер готин лаф, евала на Стойка

..."Ше ти чупа зъбите"

"За Буш ни мога да ви кажа"

Ей на това му викам супер готин лаф, евала на Стойка

..."Ше ти чупа зъбите"

da dobre go kaza haresa mi

inache to se znaeshe che shte bade tq ostavashe i horata da predpochetat Stoika pred Zdravko

sega veche naistina stava interesno

spored men sledvashtite nomenasii sa

Zdravko [ne sam sigoren

Mel

Jani

Tisho [dano che mnooo me nervi]

Е,голямо шоу стана пак де.Само дето Камелия го обърна малко на кръчмарско изпълнение,ама какво да се прави:))

Искам само да попитам:(понеже не следях развитието на топика от началото)предишните пъти резултатите от гласуването във форума съответстваха ли на резултатите на предаването?

Ако е така,значи май не е чак толкова нагласено!

На мен най-любимият ми момент беше, когато Камелия си призна, че си пада по Здравко. :D Страшно много ме изгусти, защото Здравко е един хубав млад мъж, буен и импулсивен. Точно такива са истинските мъже. Това го каза и Крум Савов и Камелия, забележете. Честито на всички, че въпреки манипулацията на ББ всички гласувахме на правиялния номер 1742. Ако женките са умни, трябва да разбият мъжката задруга като им се пуснат и да ги използват за крайната цел. Но както обичам да споделям, тяхното участие беше грешка. :bgrin:

Kuv ti e problema we ???

Mnenieto si e moe

tui 4e F... U  :punk

Kato si e tvoe mnenie imai si go. Ne e nujno da budesh cinichen. Ne se chuvstvai dlujen da mi otgovarqsh, a si vzemi pouka.

Inache se radvam, che Zdravko ostana, no sega shte stane mnogo skuchno ... puk i dvete jeni sqkash sega izpitvat strah, che sa samo dve :)

Kato si e tvoe mnenie imai si go. Ne e nujno da budesh cinichen. Ne se chuvstvai dlujen da mi otgovarqsh, a si vzemi pouka.

Inache se radvam, che Zdravko ostana, no sega shte stane mnogo skuchno ... puk i dvete jeni sqkash sega izpitvat strah, che sa samo dve :)

OK de Dreamer sorry :)

Nominaciite koga sa ???

Искам само да попитам:(понеже не следях развитието на топика от началото)предишните пъти резултатите от гласуването във форума съответстваха ли на резултатите на предаването?

Не, не винаги съответстват. Но това не е гаранцията за нагласеност в предаването, защото мненията на форума не са от най-обективните. Хората, които пращат SMS-ите са от други среди.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...