Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

видяхте ли на стойка сестра й каква селянка е и тя! ебати и диалекта ебати и чудото. Най ма изкефи обаче Камелия която уж защитаваше Стойка, като каза че на нея всъщност Здравко много й харесва и през цялото време говори доста уклончиво по отношение на защитата си спрямо стойчето ха ха ха хааааааааааааа

Сега от 8 милиона хора.

3 Милиона триабва да черпиат зашото вав Big Brother вече ниама да ни иадосва една тапа селенка

Мноо се изкефх на тая тъпа :censored2: змия Маргото като и пуснаха песента на Джанго Зе -Луди Жаби ,мноо подходящо за тая гадна подлярка!

Бях привърженик на Стойка и го заявявам съвсем открито ,с риск всички от форума и от цяла България да ме оплюят! Повече тая нагласация "реалити шоу" няма да я гледам :censored2: :censored2: :censored2: ! Супер тъпо стана и ся ,ако Здравко не го нуминират да му гледаме и сватбата на тоя "мъжага"! Ми тая нещастна :censored2: Камелия , к'во напрай в защита на Стойка - щяла да пее на сватбата на Здравко деба и :censored2: :censored2: , баси тъпото и нагласено шоу! Аз и 1000 СМС-а да пратя пак Стойка гонят ... щото СМС-ите нямат значение... Накрая като останат тоя Патаджан ,така де Алиджан/м , Гроши и Найден к'во ша праат?! Тия жалки олигуфрени дето немогат да измислят нищо свястно! Ми постъпката на Маргото ,която си търсила работа :censored2: :censored2: :censored2: , к'ва беше като изгониха Стойка! Как си показва бялото на очите отгоре ,тая змия, незнам направо съм разочарован... То не ,че небеше ясно ,че като тая Камелия е дошла ,явно ще пее на Стойка... Незнам ,това го поствам с риск да изям някой уарн и да :censored2: :censored2: :censored2: :censored2:

П.П. :censored2: :censored2: :censored2: :censored2:

Ха-ха-ха.. Много ми е интересно. Изгонването на Стойка може да предизвика бум от "мъдри и смислени" постове. Това е по-силен флууд от всякога. И това го предизвиква човек с интелигентността на домашен любимец.

СТОЙКА Е OUT !!!!!!!!!!!!!! :punk :punk :punk

TAЯ :censored2: :censored2: :censored2: :censored2: :censored2: :censored2: ДЕБЕЛА СИ ЗАМИНААААА!!!!!!!!!!!

Видяхте ли и якето цялото бе6е в някакви петна????

Тва плюнки ли бяха!!

Може да е тъпа и проста, но тя единствена го прие нормално и мъжки това, че ще си ходи и след като ги напусна не ги плюеше.

Ami tq sus sigurnost ne mi be6e favorit daje se izkefih kato kazaha, 4e tq izliza, no trqbva da kaja, 4e se durji mnoo dostoino i naistina nadali e tolkova lo6a, kolkoto q izkaraha vsi4ki! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...