Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Направо немога да повярвам колко много ни изложи тая Стойка. "И учитИлитИ гУворЪт катУ менИ". Направо ако я видя на улицата ще я утрепя. Дано днес да се махне, че немога да я гледам. :angry1

red^shark, нима ти би произнесъл тази фраза по по-различен начин?!?!?

Слезте на земята...

mnogoo qsno che sha go proiznese 100 pyti po dobre

nqma kvo da zashtitavash tva grozno prase Stoika

Big Brother Kaji Muuuu :( :laughing1:

gledah edno predavane po MSAT-a i tam oniq typanari obsyjdaha big brother i se obadi edin pi4 ot Plovdiv i oniq go pitaha v Plovdiv taka li govorim? Predstavqte li si oniq 6emeti ot Varna deto mqkat da si pravqt ta6ak s nas zaradi onaq patka!!!

Spored vas koi 6te nminirat

As smqtam 4e tova sa Alijan i Mel .... a moje i Naide 4e ne6to ne go haresvat mnogo drugite sukvartiranti

mi znachi ako

Stoika ostane

nominasiite spored men shte badat

Stoika

Jani-to

Mel [moje bi]

........................

ako Zdravko ostane

Jani-to

Zdravko

Mel [predpolagam]

no shte vidim

nishto ne se znae

mi znachi ako

Stoika ostane

nominasiite spored men shte badat

Stoika

Jani-to

Mel [moje bi]

........................

ako Zdravko ostane

Jani-to

Zdravko

Mel [predpolagam]

no shte vidim

nishto ne se znae

Без Здравко, защото аз мисля, че никой няма да иска да излезне срещу него, защото ше ги е шубе. :punk И сега хубаво ще се замислят, кой да номинират :devil

Направо немога да повярвам колко много ни изложи тая Стойка. "И учитИлитИ  гУворЪт катУ менИ". Направо ако я видя на улицата ще я утрепя. Дано днес да се махне, че немога да я гледам. :angry1

red^shark, нима ти би произнесъл тази фраза по по-различен начин?!?!?

Слезте на земята...

Teddy-King аз съм сигурен, че ще я произнеса по друг начин, който ще е много по правилен от нейния. Това не е пловдивски диалект, а диалект на някое пловдивско село!!

gledah edno predavane po MSAT-a i tam oniq typanari obsyjdaha big brother i se obadi edin pi4 ot Plovdiv i oniq go pitaha v Plovdiv taka li govorim? Predstavqte li si oniq 6emeti ot Varna deto mqkat  da si pravqt ta6ak s nas zaradi onaq patka!!!

Аз това го преживях на живо като пътувах за София. Мога да ти кажа, че изобщо не ми беше смешно, като ми казаха "Ами вие в Пловдив не говорите на диалект" :blink: Ими идваше така да е маркирам, че да е преспя на седалката. :bgrin:

Наиден е бати шемета.А колкото до Стоика ве4е и е време да си ходи,като гледам и процентите и ве4е 4ужам гласа на Ники Кън4е Стоике има6 2 мин да напуснеш Къштата

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...