Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

аз никога няма да гласувам в тва тъпо предаване. поне някаква награда да бяха сложили, а така.... 1.20 за НИЩО. не мерси. не е за мен тая работа.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Много ми се иска да и видя физиономията когато и кажат Стоике имаш 2 минути да напуснеш куштата.И как ште се радват пове4ето саквартиранти както тя се радваше когато изгониха другите ... :(

24 4asa : "Stoika pipirudata(peperuda na plovdivski dialekt) ай моля ви се деееб тъпата пача тая стойка дайте да я махнем , че така ни излага че не е истина точни плд диалек където в плд се говори доооста чиста спрямо шопия и други села ! мноооо тъпа ш..ана пача е тая и дайте да я махаме че не е истина колко е проста!нямам думи!

гласуваите против Стойка че после ще съжалявате.Ако остане тоя див селянин какво ще гледаме.Поне пипирудата праи шоу, дразни ги и ще има повече сеир.За какво ни е да гледаме някав дето меси по цял ден, готви се праи на оборотен.Силвия-Александра я няма за зарибявка, историите му сваршиха, скука ще е брато.Стойка е весела.Ние нали сме за шоуто.Пък и Зара и Мел още повече ще се отдръпнат.Ако ви се гледа СКУКА...да изгонят Стойка.Щото тва ще е- пълна скука.За кво ви е

Бе кви са тия глупости бе !?

Ми те да бяха вкарали Азис а ? Той знаеш ли кво шоу щеше да ти прави ? Предпочитам да я няма да не ме дразни. Тя така или инъче спи по цял ден, а като се махне Руфас съвсем ще го подкара през просото.

Ми те да бяха вкарали Азис а ? Той знаеш ли кво шоу щеше да ти прави ?

Може и него да го вкарат. През следващата година ще има шоу със звезди, депутати и разни такива.

don_anton в Пловдив ама хииич не се говори чисто...

е човече значи цалата ми компания и всичките ми роднини от плд говорят доста чисто а всички примери които давахте тук за телефони и такива глупости с И си ги казвам точно както трябва и не съм забелязъл хората около мен да говорят неправилно или на диалект то е едно и съшо де

сори но не ми се поставят запетайки :)

Държите се точно като Силвия-Александра, когато и казаха, че говори на диалект.

Ама както и да е де...

Stoyka 61,75% - Zdrawko 38,25% това са резултати от официалния сайт, възможни са за виждане само от юзъри с e-card (гадни капиталисти SIA) . Дано да останат така !!!!

Кажи какви са подледните данни от гласуването?

daaa taka e

ako dnes ne se mahne

drugata sedmisa spored men shte badat nomenirani

Jani-to i Stoika

i sam sigoren che Stoika pak shte se izmakne

takache dnes trqbva da si hodi

dano e izgonat

лошото е че Биг брадър винаги и удря рамо. Не случайно бяха тия кадри с разсъжденията за баща и...

Българска работа. нещо като не е както вие го искате... все някой друг е виновен. тоя и давал рамо, ония помагал, нагласена била работата. аз примерно исках Маргарита да се махне, защото я виждах кво е гомно. ся искам да се махне Здравко защото ми е скучен, но НЯМА да гласувам. парите да не ми изтичат през пръстите.

Българска работа. нещо като не е както вие го искате... все някой друг е виновен. тоя и давал рамо, ония помагал, нагласена била работата. аз примерно исках Маргарита да се махне, защото я виждах кво е гомно. ся искам да се махне Здравко защото ми е скучен, но НЯМА да гласувам. парите да не ми изтичат през пръстите.

верно, манипулацията е типично българска...........

Здравейте всички тук искам да изразя несъгласието си с политиката на продуцентите. които не публикуват вече статистиката от гласуването. Лично за мен грешен ход. който не увеличава постъпилите SMS . Ето защо реших да се потрудя и да ви намеря резултатите до момента. а те са :

Стойка - 76%

Здравко - 24%

Нека сега всеки фен да знае за какво и до колко е допринесъл неговия глас. ами платили сте си затова и смятам. че имате право да знаете. поне за мен е така. Искрено се надявам да съм ви бил полезен

Здравейте всички тук искам да изразя несъгласието си с политиката на продуцентите. които не публикуват вече статистиката от гласуването. Лично за мен грешен ход. който не увеличава постъпилите SMS . Ето защо реших да се потрудя и да ви намеря резултатите до момента. а те са :

Стойка - 76%

Здравко - 24%

Нека сега всеки фен да знае за какво и до колко е допринесъл неговия глас. ами платили сте си затова и смятам. че имате право да знаете. поне за мен е така. Искрено се надявам да съм ви бил полезен

То и при нашата анкета е горе долу така. Дано информацията да ти излезне вярна.

язък. предаването явно ще изтъпява. по-добре Мел да си беше отишла. толкова ми е безлична.

Съгласен съм, но нея никой не е номенирал и досега тя се измъкваше между капките. Този път може и тя да получи номинация. :D

язък. предаването явно ще изтъпява. по-добре Мел да си беше отишла. толкова ми е безлична.

Ако ми кажеш какво е направила Стойка след първия път когато беше номинирана. Просто тя през първите 1-2 седмици се включваше в доста разговори и т.н. От тогава на татък като усети, че в къщата не я харесват и започна да се притеснява да се държи по друг начин. Не е като Здравко. На него не му пука много много, че е номиниран и си ги псува другите и т.н. То и той вече свикна когато е номиниран някоя жена да излиза така, че .. А и Стойка се мисли за супер известна и че ще стои в къщата до последно. Много ме издразни вчера като се правише там, че Ники Кънчев щял да каже Здравко имаш 2 мин да напуснеш къщата. А и по-добре да изгоним нея, защото говори на някакъв супер ***** диалект и казва, че целия Пловдив говори така. Кой знае от кое село е и се мисли за пловдивчанка. ТОВА МЕ ДРАЗНИ МНОГО. В Пловдив се говори на и, но не толкова колкото тя!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...