w00x Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 аз никога няма да гласувам в тва тъпо предаване. поне някаква награда да бяха сложили, а така.... 1.20 за НИЩО. не мерси. не е за мен тая работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 1.20-майкоо че то има ли някой който гласува.Тц тц какви работи незнам.Абе хора опомнете се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Много ми се иска да и видя физиономията когато и кажат Стоике имаш 2 минути да напуснеш куштата.И как ште се радват пове4ето саквартиранти както тя се радваше когато изгониха другите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 24 4asa : "Stoika pipirudata(peperuda na plovdivski dialekt) ай моля ви се деееб тъпата пача тая стойка дайте да я махнем , че така ни излага че не е истина точни плд диалек където в плд се говори доооста чиста спрямо шопия и други села ! мноооо тъпа ш..ана пача е тая и дайте да я махаме че не е истина колко е проста!нямам думи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 don_anton в Пловдив ама хииич не се говори чисто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 гласуваите против Стойка че после ще съжалявате.Ако остане тоя див селянин какво ще гледаме.Поне пипирудата праи шоу, дразни ги и ще има повече сеир.За какво ни е да гледаме някав дето меси по цял ден, готви се праи на оборотен.Силвия-Александра я няма за зарибявка, историите му сваршиха, скука ще е брато.Стойка е весела.Ние нали сме за шоуто.Пък и Зара и Мел още повече ще се отдръпнат.Ако ви се гледа СКУКА...да изгонят Стойка.Щото тва ще е- пълна скука.За кво ви е <{POST_SNAPBACK}> Бе кви са тия глупости бе !? Ми те да бяха вкарали Азис а ? Той знаеш ли кво шоу щеше да ти прави ? Предпочитам да я няма да не ме дразни. Тя така или инъче спи по цял ден, а като се махне Руфас съвсем ще го подкара през просото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Ми те да бяха вкарали Азис а ? Той знаеш ли кво шоу щеше да ти прави ? <{POST_SNAPBACK}> Може и него да го вкарат. През следващата година ще има шоу със звезди, депутати и разни такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 don_anton в Пловдив ама хииич не се говори чисто... <{POST_SNAPBACK}> е човече значи цалата ми компания и всичките ми роднини от плд говорят доста чисто а всички примери които давахте тук за телефони и такива глупости с И си ги казвам точно както трябва и не съм забелязъл хората около мен да говорят неправилно или на диалект то е едно и съшо де сори но не ми се поставят запетайки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 don_anton в Пловдив ама хииич не се говори чисто... <{POST_SNAPBACK}> И аз също не познавам човек, който да говори на диалект. Въпреки вуйна ми, която е от село си говори много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 29, 2004 Author Share Posted November 29, 2004 Държите се точно като Силвия-Александра, когато и казаха, че говори на диалект. Ама както и да е де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Stoyka 61,75% - Zdrawko 38,25% това са резултати от официалния сайт, възможни са за виждане само от юзъри с e-card (гадни капиталисти SIA) . Дано да останат така !!!! <{POST_SNAPBACK}> Кажи какви са подледните данни от гласуването? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Iskame da vidim kak shte se ojeni ZDravko!!! <{POST_SNAPBACK}> abe naj wavnoto taq typa pa4a da se mahne..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 abe naj wavnoto taq typa pa4a da se mahne..... <{POST_SNAPBACK}> daaa taka e ako dnes ne se mahne drugata sedmisa spored men shte badat nomenirani Jani-to i Stoika i sam sigoren che Stoika pak shte se izmakne takache dnes trqbva da si hodi dano e izgonat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 daaa taka e ako dnes ne se mahne drugata sedmisa spored men shte badat nomenirani Jani-to i Stoika i sam sigoren che Stoika pak shte se izmakne takache dnes trqbva da si hodi dano e izgonat <{POST_SNAPBACK}> лошото е че Биг брадър винаги и удря рамо. Не случайно бяха тия кадри с разсъжденията за баща и... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Българска работа. нещо като не е както вие го искате... все някой друг е виновен. тоя и давал рамо, ония помагал, нагласена била работата. аз примерно исках Маргарита да се махне, защото я виждах кво е гомно. ся искам да се махне Здравко защото ми е скучен, но НЯМА да гласувам. парите да не ми изтичат през пръстите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg42 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Българска работа. нещо като не е както вие го искате... все някой друг е виновен. тоя и давал рамо, ония помагал, нагласена била работата. аз примерно исках Маргарита да се махне, защото я виждах кво е гомно. ся искам да се махне Здравко защото ми е скучен, но НЯМА да гласувам. парите да не ми изтичат през пръстите. <{POST_SNAPBACK}> верно, манипулацията е типично българска........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Ako niakoi e user vbigbrother.bg i vijda rezultatite postoianno Kajete gi Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Незнам дали са верни резултатите http://forum.ftlbg.com/index.php?showtopic=44210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Незнам дали са верни резултатитеhttp://forum.ftlbg.com/index.php?showtopic=44210 <{POST_SNAPBACK}> Иска ми регистрация там, сега няма да се регистрирвам, а ми кажи направо резултатите евентуалните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Здравейте всички тук искам да изразя несъгласието си с политиката на продуцентите. които не публикуват вече статистиката от гласуването. Лично за мен грешен ход. който не увеличава постъпилите SMS . Ето защо реших да се потрудя и да ви намеря резултатите до момента. а те са : Стойка - 76% Здравко - 24% Нека сега всеки фен да знае за какво и до колко е допринесъл неговия глас. ами платили сте си затова и смятам. че имате право да знаете. поне за мен е така. Искрено се надявам да съм ви бил полезен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 <{POST_SNAPBACK}> Здравейте всички тук искам да изразя несъгласието си с политиката на продуцентите. които не публикуват вече статистиката от гласуването. Лично за мен грешен ход. който не увеличава постъпилите SMS . Ето защо реших да се потрудя и да ви намеря резултатите до момента. а те са : Стойка - 76% Здравко - 24% Нека сега всеки фен да знае за какво и до колко е допринесъл неговия глас. ами платили сте си затова и смятам. че имате право да знаете. поне за мен е така. Искрено се надявам да съм ви бил полезен То и при нашата анкета е горе долу така. Дано информацията да ти излезне вярна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 язък. предаването явно ще изтъпява. по-добре Мел да си беше отишла. толкова ми е безлична. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 язък. предаването явно ще изтъпява. по-добре Мел да си беше отишла. толкова ми е безлична. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм, но нея никой не е номенирал и досега тя се измъкваше между капките. Този път може и тя да получи номинация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 язък. предаването явно ще изтъпява. по-добре Мел да си беше отишла. толкова ми е безлична. <{POST_SNAPBACK}> Ако ми кажеш какво е направила Стойка след първия път когато беше номинирана. Просто тя през първите 1-2 седмици се включваше в доста разговори и т.н. От тогава на татък като усети, че в къщата не я харесват и започна да се притеснява да се държи по друг начин. Не е като Здравко. На него не му пука много много, че е номиниран и си ги псува другите и т.н. То и той вече свикна когато е номиниран някоя жена да излиза така, че .. А и Стойка се мисли за супер известна и че ще стои в къщата до последно. Много ме издразни вчера като се правише там, че Ники Кънчев щял да каже Здравко имаш 2 мин да напуснеш къщата. А и по-добре да изгоним нея, защото говори на някакъв супер ***** диалект и казва, че целия Пловдив говори така. Кой знае от кое село е и се мисли за пловдивчанка. ТОВА МЕ ДРАЗНИ МНОГО. В Пловдив се говори на и, но не толкова колкото тя!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceco_nes1 Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Stoika out Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.