Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
как може да защитавате тая пача стойка и всички мърди от биг бротхер(визирам момичетата) тва по-тупи, мързеливи , прости жени не бях виждал бати!и как ме нервят само с тва куче уж всичко щяга те да правят а то е гладно заради тЕх и некво ако не са мъжете няма кой да извършва квото и да е действие в къщата онея само спът и се правят на умни!

Ако искаш да гледаш как някой готви и чисти,що аджеба не отидеш да гледаш майка ти как ги прави тез неща в кухнята? :)

Мързеливи са даммм...не им е работа да са работливи.Не им плащат да са работливи...толкова ли не чаткате,че шоуто не се измерва с чистотата на къщата или с това,кой колко гозби е сготвил....

В ПОНЕДЕЛНИК СТОЙКА СИ ТРЪГВА СЪС СИГУРНОСТ, ОСВЕН АКО НАИСТИНА НЕ Е НАГЛАСЕНО ДА ОСТАНЕ. ОТ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ЩЕ ГЛЕДАМЕ МЪЖКО ШОУ. А АКО И ТЪПАТА МЕЛ Я НОМИНИРАТ ВЪВ ВТОРНИК...ЩЕ Я ИЗГОНИМ И НЕЯ - ТОГАВА НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА МАНЕКЕНКАТА - КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ТОЛКОВА МЬЖЕ

В ПОНЕДЕЛНИК СТОЙКА СИ ТРЪГВА СЪС СИГУРНОСТ, ОСВЕН АКО НАИСТИНА НЕ Е НАГЛАСЕНО ДА ОСТАНЕ. ОТ СЛЕДВАЩАТА СЕДМИЦА ЩЕ ГЛЕДАМЕ МЪЖКО ШОУ. А АКО И ТЪПАТА МЕЛ Я НОМИНИРАТ ВЪВ ВТОРНИК...ЩЕ Я ИЗГОНИМ И НЕЯ - ТОГАВА НЕ МИ СЕ МИСЛИ ЗА МАНЕКЕНКАТА - КАКВО ЩЕ ПРАВИ С ТОЛКОВА МЬЖЕ

кво могат да прават ша си напраят една яка оргия

Тая Найден е голям идиот. Гаден пич.

Такъв си е обаче честно ви казвам, че той заслужава наградата или поне аз бих му дал 100 000 лева, защо има моменти съм се смял до лудост. Даже като си помисля за неговите глупости и пак почвам да се смея. Така не съм се смял и на най-добрият комедиен филм. Може да е прост, обаче ме кара да заспивам с усмивка. :lol: Той прави истинско просташко шоу, тип Слави. Даже направо си чудя колко прост може да бъде човек, че да измисли такива простотии. :lol: А Стойка как се издъни за кучешкото изпражнения, защото Мел вика има трева по него, а Стойка отговаря, ами да аз вчера го видях да яде трева. :wacko: Аз нея е съжалявам, тя за мен абсолютната противоположност на Найден, той ме разсмива, а Стойка ме кара да плача. :wacko: :cry

Руфъс до края на мисията ли ша остане?Би трябвало да остане штот му построиха къщичка ама не съм много сигурен. :confused Ама ако не е така ония напразно му я строиха.

Какво стана днеска - скъсах се да се смея. Мел сомнамбула почти настъпи лайното и не го видя. Тия женки кьорави ли са, носовете ли са им запушени. Не мога да повярвам че това не е нагласено - не е възможно такова лайно да им седи в стаята и да не го видят толкова време - може ли да са чак толкова зле тия женки дето останаха :laughing:

Stoyka 61,75% - Zdrawko 38,25% това са резултати от официалния сайт, възможни са за виждане само от юзъри с e-card (гадни капиталисти SIA) . Дано да останат така !!!!

Guest the_hot_guy
Руфъс до края на мисията ли ша остане?Би трябвало да остане штот му построиха къщичка ама не съм много сигурен. :confused Ама ако не е така ония напразно му я строиха.

4estooooo naprazno mi kato zakasat majkite kade 6a si biqt 4ikiii a ?!? tam nqma kameri i .... nikoi nema gi vidi pak ako nekoq Fim iskat da se E.. na po zakrito mqsto ..... ti zakvo misli6 4e mu q napraviha 2x2 i visoka 1.80 i ne6to :blink: :confused :D :laughing:

Stoyka 61,75% - Zdrawko 38,25% това са резултати от официалния сайт, възможни са за виждане само от юзъри с e-card (гадни капиталисти SIA) . Дано да останат така !!!!

v momenta taka li varvat %-tite

sigorno e tova taka li

dano i utre da sa v sashtia vid

i da vazira Stoika veche

Ей дано, дано. Остават броени часове. Дано да си отиде тъпата селянка Стойка.

:woot

Дано и мене започна много да ме дразни въпреки че първите седмици ме радваше с щуротийките си(пипирудите и др. такива)

Guest the_hot_guy

a we ne6to ne mi go otvarq toq sait predi 30 min. mi go otvori svalih programkata ama posle koe kade da napi6a kvo da naprava ama pak siq daje i saita ne6te da mi otvori HeLp MeE Please 10x predvaritelno

Дано и мене започна много да ме дразни въпреки че първите седмици ме радваше с щуротийките си(пипирудите и др. такива)

гласуваите против Стойка че после ще съжалявате.Ако остане тоя див селянин какво ще гледаме.Поне пипирудата праи шоу, дразни ги и ще има повече сеир.За какво ни е да гледаме някав дето меси по цял ден, готви се праи на оборотен.Силвия-Александра я няма за зарибявка, историите му сваршиха, скука ще е брато.Стойка е весела.Ние нали сме за шоуто.Пък и Зара и Мел още повече ще се отдръпнат.Ако ви се гледа СКУКА...да изгонят Стойка.Щото тва ще е- пълна скука.За кво ви е

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...