Deathzone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 don_anton, познаваш ли някой, който твърди, че Стойка е супер умна и интелигентна . <{POST_SNAPBACK}> Аз да, даже доста хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз да, даже доста хора <{POST_SNAPBACK}> Аа,ми значи са на ясно какво значи да имаш интелект и да си умен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойчето наистина е много зле горката.. Pechenata Публикувано на , 11:16 AM Проста е,да-но поне не го крие .. Еиииии Не го ли крие Защото вчера,когато си видя рисунката на стената и щеше да се разплаче. То бива бива комплекси ама тя ги е събрала всички По-просто,малоумно ,лигаво,инфантилно и меркантилно същество не знам дали има.Естествена била...ХААХАХ Просто някои хора май не правят разлика между елементарността и простотията с есетвеността... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 И тези хора на каква надморска височина живеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойка трябва да остане защото е по-интересна от Мел например. а тая Маргарита е най-глупавото същество и е по-добре че излезе. то бива бива проста, ама чак толкова проста... направо е прекалено. само като се види държанието и след като излезе... се разбира, че наистина е трябвало да излезе. курва с курва. супер густо ми стана като си тръгна. в тва предаване не е идеята кой колко знае. идеята е кой колко шоу може да прави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойка трябва да остане защото е по-интересна от Мел например. а тая Маргарита е най-глупавото същество и е по-добре че излезе. то бива бива проста, ама чак толкова проста... направо е прекалено. само като се види държанието и след като излезе... се разбира, че наистина е трябвало да излезе. курва с курва. супер густо ми стана като си тръгна. в тва предаване не е идеята кой колко знае. идеята е кой колко шоу може да прави. <{POST_SNAPBACK}> Absoliutno si prav! I az sam na mnenie 4e shouto shte zamre ako si tragne Stoika - i bez tova zapo4va ve4e da zamira! A kolkoto do inteligentnostta i - spor niama 4e e prosti4ka, no (pak se povtariam) - KOI (osven dok) e PO-UMEN ot neia????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Absoliutno si prav! I az sam na mnenie 4e shouto shte zamre ako si tragne Stoika - i bez tova zapo4va ve4e da zamira! <{POST_SNAPBACK}> Аз пък не съм съгласен. Предпочитам да гледам Здравко и Найден как единият говори, а другият ги върши глупостите отколкото да гледам Стойка. На нея даже и майтапите са и просташки. Нищо интересно или забавно не е направила в ББ , обаче всички тайничко се кефите на майтапите на Здравко и Найден, но не си признавате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойка трябва да остане защото е по-интересна от Мел например. а тая Маргарита е най-глупавото същество и е по-добре че излезе. то бива бива проста, ама чак толкова проста... направо е прекалено. само като се види държанието и след като излезе... се разбира, че наистина е трябвало да излезе. курва с курва. супер густо ми стана като си тръгна. в тва предаване не е идеята кой колко знае. идеята е кой колко шоу може да прави. <{POST_SNAPBACK}> Ок. Съгласен съм че всеки си има мнение, ама сега w00x ако ми обясниш какво ШОУ прави Стойка ще е по-добре. Шоу ли му викаш на това да си говориш с куче и да се тъпчеш с храна по цял ден. Абе изобщо мнението ми за Стойка е Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Здравко може да предложи доста по-голямо развлечение от Стойка. Какво предлага тя?Мелодраматичните разговори с кучето или истеричния смях докато Гроши яде?Дам...забавна е..направо комична Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 обаче всички тайничко се кефите на майтапите на Здравко и Найден, но не си признавате. <{POST_SNAPBACK}> Naprotiv KEFIH se! No vsi4ko spored men svarshi - iz4erpiha se ve4e! Naiden zapo4na da se povtaria i potretva, a Zdravko v momenta ne pravi nishto - daje i istoriite mu svarshiha ve4e! Osobeno v4era mnogo me podrazni kato im se razvika da iz4istiat na ku4eto mrasotiite - e, te niamat li zadaljenia kam tova ku4e i kam 4istotata v kashtata??? Tiahnite pari ne sa li zalojeni??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 KOI (osven dok) e PO-UMEN ot neia????? <{POST_SNAPBACK}> Руфас примерно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз пък не съм съгласен. Предпочитам да гледам Здравко и Найден как единият говори, а другият ги върши глупостите отколкото да гледам Стойка. На нея даже и майтапите са и просташки. Нищо интересно или забавно не е направила в ББ , обаче всички тайничко се кефите на майтапите на Здравко и Найден, но не си признавате. а Здравко сигурно е комика на хилядолетието? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Аз пък не съм съгласен. Предпочитам да гледам Здравко и Найден как единият говори, а другият ги върши глупостите отколкото да гледам Стойка. На нея даже и майтапите са и просташки. Нищо интересно или забавно не е направила в ББ , обаче всички тайничко се кефите на майтапите на Здравко и Найден, но не си признавате. <{POST_SNAPBACK}> Az Zdravko ne sum vidql da napravi maitap. Aaa, osven ako ne mislish, che gotveneto i psuvaneto na celiq zhenski vid se schita za neshto zabavno... A za Naiden kakvo da kazha - tova da si prost ne vinagi oznachava da razveselqvash horata s glupostite si, a toi e nai-dobriqt primer za tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Naprotiv KEFIH se! No vsi4ko spored men svarshi - iz4erpiha se ve4e! Naiden zapo4na da se povtaria i potretva, a Zdravko v momenta ne pravi nishto - daje i istoriite mu svarshiha ve4e! Osobeno v4era mnogo me podrazni kato im se razvika da iz4istiat na ku4eto mrasotiite - e, te niamat li zadaljenia kam tova ku4e i kam 4istotata v kashtata??? Tiahnite pari ne sa li zalojeni??? <{POST_SNAPBACK}> Ако си спомняш задълженията върху кучето паднаха изцяло върху женската част. Те проявиха желание и най-вече Стойка, която досега нищо не е направила за кучето, даже не може да го обучи как да изпълнява командите. хем не разбрира и е проста, хем се бута да си е покаже още-повече и още по-очебиино да стане, че мястото и не е там. Затова Здравко се нерви, защото кучето от два дена не беше яло, а те спят като пурдоти до 13.00ч, защото хем не дадоха на мъжете, хем те пък нищо не правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Поне не си пере гащите в шише.... И да ,поне от Стойка е доста по-забавен Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Руфас примерно. <{POST_SNAPBACK}> Ne znam ot kade e tazi zloba vav vas za Stoika. Kakvo tolkova vi drazni??? Tova 4e "izlagala" Plovdiv! Imaite predvid 4e ciala Bulgaria e mnogo naiasno 4e Plovdiv e edin prekrasen grad i nishto ne moje da razvali predstavite im! Napravo se izlagate - v Plovdiv, a i ne samo v Plovdiv e palno s hora, koito sa mnogo po-prosti i govoriat na po-meko ot Stoika!! A kakvo da kajem za "stolicata" Sofia??? Kato gledam Djani, Tisho i Naiden - emi spored men dosta po-zle predstaviat Sofia, ot kolkoto Stoika predstavia Plovdiv aaa Margoto PREKRASNO predstavi Kiustendil, nali??? ooo a Anelia prosto me nakara da se vliubia v Ruse!!! Sprete ve4e kakvi sa tezi gluposti! Pisna mi da gledam Zdravko kak 4ete Bibliata - zatova li e otishal tam???? A tova 4e Stoika e 4uvstvitelna (deto za malko da se razpla4ela) niama nishto losho! Vseki edin ot nas e takav! Niama nishto losho 4ovek da ima kompleksi - no fakta 4e e otishla v tova predavane iasno podskazva 4e tia e na pat da gi prevazmogne!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ако си спомняш задълженията върху кучето паднаха изцяло върху женската част. Те проявиха желание и най-вече Стойка, която досега нищо не е направила за кучето, даже не може да го обучи как да изпълнява командите. хем не разбрира и е проста, хем се бута да си е покаже още-повече и още по-очебиино да стане, че мястото и не е там. Затова Здравко се нерви, защото кучето от два дена не беше яло, а те спят като пурдоти до 13.00ч, защото хем не дадоха на мъжете, хем те пък нищо не правят. <{POST_SNAPBACK}> Da no spiat do 13 h zashtoto ciala ve4er (viziram nai-ve4e tazi predi 2-3- dni kogato stoiaha do 6 sutrinta i iz4istiha cialata kashta i se zanimavaha s Rufas) praviat neshto! A kolkoto do majete - kato vijdat 4e ne se spraviat zashto ne vzemat da se pozaintersuvat i da pomognat?? Zdravko samo pliue 4e ne se pravelo taka s ku4etata - ami da im kaje! Nikoi ne im e zabranil da pomagat. A tova 4e momi4etata poeha zadaljeniata varhu ku4eto - normalno e. Dokolkoto si spomniam nikoi drug ne izgariashe ot jelanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Ако изгонат Здравко кой ще им готви?! Ще измрът от глад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Или Стоика или телевизорът ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Awe taq Stoika sas seki izminal den stava mnogo sigorna che shte zeme parite eto Zdravko si go kaza che misli che toi shte bade izgoneniqt a onaq pacha Stoika e sigorna che shte ostane setiram Zdravko se padna s nepravelniq chovek toi shte e sledvashtiq izgonen tova e samo edna prechina poradi koqto Stoika trqbva da napusne kashtata iskam da i vida surata i kak shte pochnat da i se presmivat sichki sakvartiranti Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Незнам аз вече немога да ги трая ! Стойка - ПРОСТА и безлична , има там някви кумири и си ги гони... Здравко - Селския диспечър ! Големия плейбой... уфффф чики***я ! Найден - доста тъп , елементарен . ( един от победителите ( според мен)) Тишо - Като му вида мазната усмивчица и сменям канала Мел - Тя кара самолети някъде на друга планета Зара - К**ва манекенка която почва да надебелява мнооого здраво . Алиджан - много тъпо интригантско копеле Гроши - Моя фаворит , но след като зе да лъже ония ден и да прехвърля отговорноста на Алиджан и за него се замислям вече. Доктора - е също на път към финала. Тихите води са най опасни. Иначе той пък просто ми е антипатичен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Zdravko e riadko tup pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Незнам аз вече немога да ги трая ! Стойка - ПРОСТА и безлична , има там някви кумири и си ги гони... Здравко - Селския диспечър ! Големия плейбой... уфффф чики***я ! Найден - доста тъп , елементарен . ( един от победителите ( според мен)) Тишо - Като му вида мазната усмивчица и сменям канала Мел - Тя кара самолети някъде на друга планета Зара - К**ва манекенка която почва да надебелява мнооого здраво . Алиджан - много тъпо интригантско копеле Гроши - Моя фаворит , но след като зе да лъже ония ден и да прехвърля отговорноста на Алиджан и за него се замислям вече. Доктора - е също на път към финала. Тихите води са най опасни. Иначе той пък просто ми е антипатичен. <{POST_SNAPBACK}> Dosta si prav! Za men oba4e pobeditel e Doktora ili Stoika (ako ostane tazi sedmica). A ko mahnat Zdravko silite se izravniavat poneje Dok niama da glasuva za Stoika i glasovete shte sa 3 na 3 ili na 4 v nai-loshia slu4ai. Oba4e Stoika drugata sedmica shte e s Naiden nai-veroiatno i kato znam 4e ve4e po4ti nikoi ne go trae sashto e potencialen izgonen. A toi tragne li si - Stoika e do finala! SIGUREN SAM! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Или Стоика или телевизорът ми <{POST_SNAPBACK}> Ей т'ва много ми хареса. Дано излезе дивата селянка, защото в противен случай аз повече няма да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 как може да защитавате тая пача стойка и всички мърди от биг бротхер(визирам момичетата) тва по-тупи, мързеливи , прости жени не бях виждал бати!и как ме нервят само с тва куче уж всичко щяга те да правят а то е гладно заради тЕх и некво ако не са мъжете няма кой да извършва квото и да е действие в къщата онея само спът и се правят на умни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.