Alf Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Aaaa SUPER Link to comment Share on other sites More sharing options...
TOTTI Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 stoika e super tupa k.......a. dano da izleze v ponedelnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Супер, намериха си приборите, гледаха крадлата на телевизора и ядоха пица След това пушиха пура. Пак си имат прибори - злобарката Марго да го ***** Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Тая Стойка ша откъсне кожата на горкото куче!!! Бог да му е на помощ!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 тая стойка е бахти дриснята супер мурук говно лаино да си тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Не толкова грубо бе пичове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 A kak reagiraha kato razbraha,che tqhnata 'obichana' Margi e skrila priborite? Inache imam bas s bashta mi... toi tvyrdi,che Stoika shte si ide,a az che Zdravko.. I mani taia rabota..govorime za pari ako wzeme da si ide Stoika she iskam podkrepa ot tiq deto sa na moeto mnenie da pomagat da plashtam na tati aheahehah Inache chestno kazano weche wze da mi omryzwa.. Stoika ne spira da reshe t'wa kuche i ne znam kyde mi burka Ebati kucheto maina :> Zdrawko me kefi kato wzeme da gi narejda kwi bili mizerni i t.n. :> I tiq jeni naistina neshto wzeha da me otwrashtawat :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Да си бяга Здравко бе. Ще останат без жени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Abe hora - normalni li ste?? Ako Stoika si izleze znaete li kakva skuka shte nastane ??? I bez tova zapo4na da vtrasva ve4e ! A tova 4e Stoika slusha i haresva 4alga ne vi dava pravo da i slagate etiket. A otnosno tova Naiden strashno mnogo me iznervi v4era kato pak praveshe 4upki pred kamerata zaradi 4algata! Vse pak si priznaite 4e nikoi drug ne pravi tova kogato pusnat metal, vapreki 4e na pove4eto ne im haresva tazi muzika. Dori i Stoika se kefi na vsi4ko - niama zna4enie ot janra. A Zdravko mu e vreme ve4e da se maha, zashtoto stana SUPER sku4en!!!! Tova e palno poziorstvo - 4ete bibliata, samo leji i provalia misii - emi vreme mu e!!! A kolkoto i da me e sram da go kaja majete v kashtata (s izkliu4enie na Doktora) sa palni idioti - prosto ne im pravi 4est tova, 4e se prismivat postoianno na momi4etata po-otnoshenie na Rufas! Mojeha prosto da si nadignat zadnicite i da im pomognat - vse pak i tehnite pari sa zalojeni! Sled Zdravko da si hodiat i Naiden i Djani i Tisho!!! Naiden mi beshe neshto kato idol, no priznaite 4e zapo4na da izprostiava mnogo, da se povtaria i t.n. A tova 4e koeficienta mu na inteligentnost e otricatelen e pove4e ot o4evidno!!! Tova e moeto skromno mnenie, sajaliavam ako sam vi oteg4il! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Прав си пич. Трябва Стойка да остане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Radvam se 4e pone edin 4ovek spodelia mnenieto mi Viarno e 4e Stoika ne e ot nai-umnite, no taka kato gledam i drugite (pak kazvam osven doktora) ne blestiat s osobena inteligentnost - nai-ve4e "idola" Ned ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Така си е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Ами като следя гласовете по други форуми, а и в нашия всички гласуват твърдо срещу Стойка. Което пък значи, че тя трябва да бъде изгонена 100%, ако не всичко е абсолютно наредено и тя ще спечели 200 000лв Което е много жалко, но какво можем да направим ние. Много ще се изкефя ако хората спрат да гласуват и да го гледат Ники Кънчев пък е най-тъпия водещ който някога съм виждал. Бих го сравнил само с Къци Вапцаров Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Доре , ся последно има работещ сървър за гледане?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 <{POST_SNAPBACK}> Е то ще настане огромна селяния. Само заради това трябва Стойка да си ходи. Аре бегай на село у Шишманци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 След тая статия,която прочетох заявавам,че се отказвам да го гледам.. То стана селски площад.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Някой има ли предварително информация, за това кой ще си замине? Така както някой спомена още преди номинациите, че Здравко и Стойка са номинирани за изгонване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Номинациите се разбират един ден по-рано, защото предаването е на запис. Но изгонването се излъчва на живо, така че няма как да се знае. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойка врътна номер на Здравко като завърза кърпите до банята. Да ама той като излезна от банята не беше гол и се по изнерви и се развърза кърпата. Да ама Мел като излезна и се видя целият гъз хаха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Да ама от тоя пост нищо не се разбира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойка е наи-простото НЕЩО което напоследък съм виждал и не виждам как може някой да я харесва аре няма да казвам кво ми е мнението за ши..ния пе....ст Азис и колегите му шото в момента не мога да се сетя за толкова псувни а и не ми се мисли! та който подкрепя стойка не знам кво вижда в нея , всеки си има право на мнение но ващо е некво извратено според мен де ! стойка е ПРОСТА ама наистина проста! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Стойка е наи-простото НЕЩО което напоследък съм виждал и не виждам как може някой да я харесва аре няма да казвам кво ми е мнението за ши..ния пе....ст Азис и колегите му шото в момента не мога да се сетя за толкова псувни а и не ми се мисли! та който подкрепя стойка не знам кво вижда в нея , всеки си има право на мнение но ващо е некво извратено според мен де ! стойка е ПРОСТА ама наистина проста! <{POST_SNAPBACK}> Проста е,да-но поне не го крие .. аз съм го казвала и в по-предни постове,точно т'ва ми харесва в нея,че не крие каква всъщност е-за разлика от разни други участници-например Силвия Александра-тая мутка беше супер изкуствена.. 'биг брадъъъър вижтие гооо' Как за момент не забрави,че има камери и просто да се държи естествено,докато Стойка.. и на живо си е такава,ама т'ва е друг въпрос :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 don_anton, познаваш ли някой, който твърди, че Стойка е супер умна и интелигентна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 ми аз не казвам , че познавам такива хора казвам , че има хора които я харесват ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.