Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

тоталната простотия пак взе своите размери обаче този път не скрито а явно!Дебелогъзия Азис и "Извинете мен ли гледате"( Глория )щом се радват на такава простотия( Стойка ),представете си те на какво ниво са,не ги ли е страх че ще го сложат под един знаменател....пардон те май са си! :angry1

Трагичното е, че народа е още по-тъп и ги слуша. :angry1 :confused Е това е вече много лошо, защото вървим на Запад с простотията си балканска :angry1

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Аве защо ББ води целенасочена кампания към Здравко? Някой може ли да ми отговори? От две седмици ББ все го показва в лоша светлина, непрекъснато реже простотиите на Стойка и гледа всеячески да го наклепа. Това не е чесно и аз сега ще пиша емайл на СИА и мамичката им ще разгона. :angry1

На кой от Биг Брадър му пука какво мисли Deathzone по въпроса? Четно е това, което те преценят за такова, а не ти. Жестоко е, но е истина!

Относно "Балканската простоия"- Турция също гледа към Европа и въпреки, че те са доста по-напред с материала, там не се слуша друга музика, освен турска "чалга", която в голямата си част представлява именно тази българската, но с турски текст. И това няма да се промени.

На кой от Биг Брадър му пука какво мисли Deathzone по въпроса? Четно е това, което те преценят за такова, а не ти. Жестоко е, но е истина!

Относно "Балканската простоия"- Турция също гледа към Европа и въпреки, че те са доста по-напред с материала, там не се слуша друга музика, освен турска "чалга", която в голямата си част представлява именно тази българската, но с турски текст. И това няма да се промени.

Точно с нас зрителите трябва да се съобразяват, защото не го ли направят няма да ги имат и ще остане само едната хубава идея и по българения подход на работа, който е довел до поредния провал! :punk

Deathzone, никой няма да фалира или да умре от жал, ако ти спреш да ги гледаш. Не им пука ама хич за тебе. Пичовете си гледат масовия интерес, а не този на няколко индивида от некъф форум.

Точно с нас зрителите трябва да се съобразяват, защото не го ли направят няма да ги имат и ще остане само едната хубава идея и по българения подход на работа, който е довел до поредния провал! :punk

Пич...моите уважения...но ми писна от тенденциалните ти постове!Всички ти разбрахме мнението и не е нужно всеки ден да го повтаряш.Много присърце си приел това шоу!Днес е почивен ден....вземи си малко почивка до понеделник,събери сили и кураж за понеделник,че тогава ще е деня на разочарованието ти :) И пак казвам...моите уважения към мнението ти...нищо,че не го споделям :angry:

@Teddy King....ще ме прощаваш :)

Благодаря, Карамански!

Относно кучето- то май е с най-големия умствен багаж от всички в къщата и ако имаше възможност да се състезава наравно с останалите, със сигурност щеше да спечели.

Живота е така несправедлив... Но можем да ги съдим за междувидова дискриминация ;)

Хм се си мисля че ако не изгонят оная шматка , ще спра да гледам ББ , много нагласено ще излезе това хорааааа :)

Глория Млория бати , само реклама си правят ;)

Ето ви един цитат от друг форум "Майката на дете, което обучавам работи в екипа на ББ. За съжаленив, у дома е коментирала предварителния сценарий. Детето я е чуло. Тя, разбира се , отрече да е вярно. Страх ме е да си мисля.

"

ЕДИТ: Форума на тоя сайт : http://www.bgbigbrother.com/

BRETO, това че има сценарии не е новина. Това е пределно ясно на всеки здраво мислещ човек. Въпросът е каква част от предаването е режисирана и до каква степен нещата са манипулирани.

BRETO, това че има сценарии не е новина. Това е пределно ясно на всеки здраво мислещ човек. Въпросът е каква част от предаването е режисирана и до каква степен нещата са манипулирани.

Май не сме свидетили на реалити шоу, а на сценична постановка. :punk

Честно казано, аз нямам нищо против. Щом така е по-добре, нека е така. Мен ме вълнува само и единствено шоуто, което достига до мене.

какви цветушти изрази нау4их от форумите за Биг Брадър:) маи не само аз мразя Стоика насякаде стоика води Здраввко с много това може само да ме радва и ако тази седмица остане си4ки ште разберат 4е е нагласено

Честно казано, аз нямам нищо против. Щом така е по-добре, нека е така. Мен ме вълнува само и единствено шоуто, което достига до мене.

В този случай до теб нищо не достига, ням шоу, няма реалити, няма тръпка, чустваш се като поредният тъпанар в евтина театрална постановка пълна с цинизми и простотии. Няма го удоволствието, което да те кара да си мислиш, че можеш да ги наказваш и да налагаш определн стереотип на поведение. Няма нищо. Има само поредните зрители олигофрени. :angry1

тоталната простотия пак взе своите размери обаче този път не скрито а явно!Дебелогъзия Азис и "Извинете мен ли гледате"( Глория )щом се радват на такава простотия( Стойка ),представете си те на какво ниво са,не ги ли е страх че ще го сложат под един знаменател....пардон те май са си! :angry1

:punk :punk :punk

Е да, но все пак всички си мислят че е риалити шоу а се оказва че е поредния клонинг на дързост и красота. Иначе и мен продължава да си ме кефи.

mnogo kofti pak ne moje da se gleda online

dano go pusnat skoro

shto se otnasq do nominasiite

mi po forumite Stoika vodi

no da se nadqvame che tq shte bade izgonenata tazi sedmisa

i ochakvam s netarpenie da i vida pogleda i kak pochti sichki shte pochnat da se kefat da vidim kak shte se pochustva

da vidim hubavo li e da se presmivash na drugite dokato sa oshte v kashtata

BRETO, никога не съм си и помислял, че това риалити шоу е наистина толкова риалити за колкото го предсавят, дори и преди да започнат да го излъчват. Това е толкова близко до акъла, че чак те блъска в главата :)

BRETO, никога не съм си и помислял, че това риалити шоу е наистина толкова риалити за колкото го предсавят, дори и преди да започнат да го излъчват. Това е толкова близко до акъла, че чак те блъска в главата :)

Да може и така да е в България, но не е така в Англия, там се бият, правят оргии и тем подобни неща. Просто ние го побългарихме и онова шоу найстина е реалити. Аз съм гледал 4 мъже и една жена да се млатят здраво. Просто нашите трябва да бъдат наказини от фирмата майка и да им вземят лиценза.

Deathzone, от тук ти идва най-голямата заблуда. Режисирано е АБСОЛЮТНО НАВСЯКЪДЕ, но с таз разлика, че в Англия те лъжат качествено.

Стига сте се карали ле хора ясно е че всичко е нагласено и ние нищо не можем да променим освен да си развалим отношенията(по между си)

Ето това се казва дневна мисия!

..................................................................

Трябва да се открият приборите които бяха скрити от Маргото! За тази цел "ВВ" ще помогне като е укрил 5 бележки (жокера) в различни места в къщата, които съквартирантите ще трябва да намерят ! Те ще ги насочват в правилната посока! Ако за 45 мин. успеят да намерят приборите, "ВВ" ще ги възнагради с вкуснотийки и като бонус ще им пусне запис от вечерта когато приборите бяха скрити!

a da gi vidim sega

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...