simbata Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 При мен картината е перфектна, но не дават това, което дават по телевизора, т.е. не е много live аз като го пуснах даваха как мъжете коват кащата апък по това време по телевизора вървеше как жените(ако могат да се наречат така) шиеха ей тая седмица си трагва Стойка, другата е Алиджан и т.н. според мен Гроши ще остане до края !! <{POST_SNAPBACK}> При вас имаше ли звук ? Защото при мен няма... EDIT : Оправи се, явно понякога спират звука Картината не е , чак толкова перфектна Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 koi 6te si tragne drugata sedmica spored vas?????????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 koi 6te si tragne drugata sedmica spored vas?????????????????? <{POST_SNAPBACK}> Ами ако погледнеш анкетата ще разбереш Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 edva li 6te e stoika!zdravko vze da stava mnogo dosaden!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 edva li 6te e stoika!zdravko vze da stava mnogo dosaden!!! <{POST_SNAPBACK}> Според мен и двамата трябва да изчезват Алиджан и той може да ги последва Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 MEN MNOGO ME DRAZNI MEL!SUPER TAPA E,NALI?ISKAM DRUGATA SEDMICA DA Q IZGONQT!!! VIE KAK MISLITE PO VAPROSA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hitman-Dan4o Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Bez Naiden tva 6oy 6te e skuchno ima goliam goliam 6ans za 200,000 leva Xorata koito me drazniat sa Zdravko i Alidjan.Zdravko kak moje da si raskazva seksualnite prejiviavania pred ciala Bulgaria tva ne e za mejdy priateli a toi go razkazva pred ciala Bulgaria i kak moje da se misli za Playboy.Alidjan me drazni prosto prisustvieto my kak moje da si burka v nosa da si pravi sopola na topka i da go xvurli tva i az go prava oba4e se pak ima kameri taka ne se pe4elat fenove.Stoika otna4alo mi be6e simpati4na sia ne tolkova.Svetlozara e dobro momi4e.Za Victor niamam mnenie za Mel su6to.Spored men gro6i e mnogo ymen ne zavisimo 4e ima samo osnovno obrazovanie su6to e pi4.Ti6o ne se zabeliazva mnogo.Spored men ku4eto e mnogo sladko. BLAGODARIA ZA VNIMANIETO I SORRY ZA 6LOKOVICATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 MEN MNOGO ME DRAZNI MEL!SUPER TAPA E,NALI?ISKAM DRUGATA SEDMICA DA Q IZGONQT!!! VIE KAK MISLITE PO VAPROSA? <{POST_SNAPBACK}> Да в погледа и се чете една безгранична тъпота И много са лигави тая мухла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Защо ББ скри от зрителите пиянството на Стойка дето чупише чаши и боя със стола. Това ме навежда на мисълта, че всичко е предначертано и нарочно дават Здравко се в лоша светлина, а пък прикриват простотиите на Стойка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Защо ББ скри от зрителите пиянството на Стойка дето чупише чаши и боя със стола. Това ме навежда на мисълта, че всичко е предначертано и нарочно дават Здравко се в лоша светлина, а пък прикриват простотиите на Стойка. <{POST_SNAPBACK}> Това онлайн ли си го видял? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Това онлайн ли си го видял? <{POST_SNAPBACK}> Да вчера къв 21-22.30 часа. Полудях де....... мама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serenity Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Ненавиждам Здравко!!! Ужасява ме мисълта, че народа не осъзнава какъв простак е! Елемантарен, невъзпитан, гнусен, жалък тип!!! И с какво си печели симпатията на хората не разбирам.......с приказките си как неговият метод на превъзпитание бил побоят в/у жените! Тотален простак! Жалко подобие на мъж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Това онлайн ли си го видял? <{POST_SNAPBACK}> Mnogo hora kazvat 4e vsi4ko e naglaseno o6te ot na4aloto Stoika da spe4eli Ako spe4eli nz ! Vie kak mislite ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Ненавиждам Здравко!!! Ужасява ме мисълта, че народа не осъзнава какъв простак е! Елемантарен, невъзпитан, гнусен, жалък тип!!! И с какво си печели симпатията на хората не разбирам.......с приказките си как неговият метод на превъзпитание бил побоят в/у жените! Тотален простак! Жалко подобие на мъж! <{POST_SNAPBACK}> Куче дето лай не хапи, казват старите хора. Ако си го гледал от самото начало, щеше да разбереш, че той е много ранима и нежна душа. разказваше стихове, тем подобни неща. Даже ако си гледал първите номинации Здравко беше човека, който каза че не обича тези неща защото му става мъчно и ще се разреве. Същото го каза, по миналата седмица, когато беше номиниран със Силвия-Александра. Просто е ядосан от простотията на жените. А те са уникално прости. Аз много съжалявам, че ББ скри тяхната издънка от вчера и най-вече простиите на Стойка, защото ако хората ги бяха видяли, то везните веднага се накланяха в полза на Здравко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Куче дето лай не хапи, казват старите хора. Ако си го гледал от самото начало, щеше да разбереш, че той е много ранима и нежна душа. разказваше стихове, тем подобни неща. Даже ако си гледал първите номинации Здравко беше човека, който каза че не обича тези неща защото му става мъчно и ще се разреве. Същото го каза, по миналата седмица, когато беше номиниран със Силвия-Александра. Просто е ядосан от простотията на жените. А те са уникално прости. Аз много съжалявам, че ББ скри тяхната издънка от вчера и най-вече простиите на Стойка, защото ако хората ги бяха видяли, то везните веднага се накланяха в полза на Здравко. <{POST_SNAPBACK}> As niamam ni6to protiv Zdravko daje pbratnoto v poslednite dni me kefi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Ненавиждам Здравко!!! Ужасява ме мисълта, че народа не осъзнава какъв простак е! Елемантарен, невъзпитан, гнусен, жалък тип!!! И с какво си печели симпатията на хората не разбирам.......с приказките си как неговият метод на превъзпитание бил побоят в/у жените! Тотален простак! Жалко подобие на мъж! <{POST_SNAPBACK}> Мисля,че тук нещата не се свеждат до това дали харесваме Здравко или Стойка, а до това кой от 2-мата по-малко ни дразни. В случая това е Здравко и затова искаме Стойка да се махне. Иначе аз като се замисля от всичките там само Гроши си е нормален така да се каже. Другите може би прекалено много мислят за камерите. Найден в началото правеше смях ама вече взеха да ми омръзват неговите простотии, а и на хората в къщата явно. Затова очаквам следващата седмица той да е номиниран за изгонване заедно със Здравко или Стойка, който остане от 2-мата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Картината в момента е перфектна. Просто нямам думи, при мен върви все едно хубав telesync Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Картината в момента е перфектна. Просто нямам думи, при мен върви все едно хубав telesync <{POST_SNAPBACK}> И при мен е много добра дори може да се каже,че е кристална Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Mnogo hora kazvat 4e vsi4ko e naglaseno o6te ot na4aloto Stoika da spe4eli Ako spe4eli nz ! Vie kak mislite ? <{POST_SNAPBACK}> Стойка няма как да спечели.Тя ще си тръгне още в понеделник. Това са измишлиотини на жълтата преса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Защо никой не казва защо скриха лошото поведение на Стойка от ББ? Някой има ли идея? Просто не е честно Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Отначало се бях притеснил ,че Здравко ще си тръгне ,но сега съм по-спокоен Стойчето ще си тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Black Dragon Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 The Black Dragon dobra informasiq ----------------------------------- tova shte sa nai dobrite nominasii shte se navartat strashno mnogo SMS-i no se nadqvam mnogo Stoika da si zamine zashtoto e mnogo sigorno che shte ostane i strashno mnogo me drazni a i oniq Azis i taq Gloria sa reshili chrez tqh tq da zeme parite no nqma da stane 100% sam sigoren Stoika shte bade nomenirana sqka sedmisa ako ostane se v nqkoq shte izfarchi no da se nadqvame tova da stane tozi ponedelnik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Надеждата крепи човека Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 тоталната простотия пак взе своите размери обаче този път не скрито а явно!Дебелогъзия Азис и "Извинете мен ли гледате"( Глория )щом се радват на такава простотия( Стойка ),представете си те на какво ниво са,не ги ли е страх че ще го сложат под един знаменател....пардон те май са си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.