Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

При мен картината е перфектна, но не дават това, което дават по телевизора, т.е. не е много live :) аз като го пуснах даваха как мъжете коват кащата апък по това време по телевизора вървеше как жените(ако могат да се наречат така) шиеха :)

ей тая седмица си трагва Стойка, другата е Алиджан и т.н. според мен Гроши ще остане до края !!

При вас имаше ли звук ? :confused

Защото при мен няма...

EDIT : Оправи се, явно понякога спират звука :blink:

Картината не е , чак толкова перфектна ;)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Bez Naiden tva 6oy 6te e skuchno ima goliam goliam 6ans za 200,000 leva

Xorata koito me drazniat sa Zdravko i Alidjan.Zdravko kak moje da si raskazva

seksualnite prejiviavania pred ciala Bulgaria tva ne e za mejdy priateli a toi go razkazva pred ciala Bulgaria i kak moje da se misli za Playboy.Alidjan me drazni prosto prisustvieto my kak moje da si burka v nosa da si pravi sopola na topka

i da go xvurli tva i az go prava oba4e se pak ima kameri taka ne se pe4elat fenove.Stoika otna4alo mi be6e simpati4na sia ne tolkova.Svetlozara e dobro momi4e.Za Victor niamam mnenie za Mel su6to.Spored men gro6i e mnogo ymen ne zavisimo 4e ima samo osnovno obrazovanie su6to e pi4.Ti6o ne se zabeliazva mnogo.Spored men ku4eto e mnogo sladko.

BLAGODARIA ZA VNIMANIETO I SORRY ZA 6LOKOVICATA. :D

Защо ББ скри от зрителите пиянството на Стойка дето чупише чаши и боя със стола. Това ме навежда на мисълта, че всичко е предначертано и нарочно дават Здравко се в лоша светлина, а пък прикриват простотиите на Стойка. :angry1

Защо ББ скри от зрителите пиянството на Стойка дето чупише чаши и боя със стола. Това ме навежда на мисълта, че всичко е предначертано и нарочно дават Здравко се в лоша светлина, а пък прикриват простотиите на Стойка. :angry1

Това онлайн ли си го видял? :confused

Ненавиждам Здравко!!! :sayjin

Ужасява ме мисълта, че народа не осъзнава какъв простак е!

Елемантарен, невъзпитан, гнусен, жалък тип!!!

И с какво си печели симпатията на хората не разбирам.......с приказките си как неговият метод на превъзпитание бил побоят в/у жените! Тотален простак! Жалко подобие на мъж!

И с какво си печели симпатията на хората не разбирам.......с приказките си как неговият метод на превъзпитание бил побоят в/у жените! Тотален простак! Жалко подобие на мъж!

Куче дето лай не хапи, казват старите хора. Ако си го гледал от самото начало, щеше да разбереш, че той е много ранима и нежна душа. разказваше стихове, тем подобни неща. Даже ако си гледал първите номинации Здравко беше човека, който каза че не обича тези неща защото му става мъчно и ще се разреве. Същото го каза, по миналата седмица, когато беше номиниран със Силвия-Александра. Просто е ядосан от простотията на жените. А те са уникално прости. Аз много съжалявам, че ББ скри тяхната издънка от вчера и най-вече простиите на Стойка, защото ако хората ги бяха видяли, то везните веднага се накланяха в полза на Здравко. :D

Куче дето лай не хапи, казват старите хора. Ако си го гледал от самото начало, щеше да разбереш, че той е много ранима и нежна душа. разказваше стихове, тем подобни неща. Даже ако си гледал първите номинации Здравко беше човека, който каза че не обича тези неща защото му става мъчно и ще се разреве. Същото го каза, по миналата седмица, когато беше номиниран със Силвия-Александра. Просто е ядосан от простотията на жените. А те са уникално прости. Аз много съжалявам, че ББ скри тяхната издънка от вчера и най-вече простиите на Стойка, защото ако хората ги бяха видяли, то везните веднага се накланяха в полза на Здравко. :D

As niamam ni6to protiv Zdravko daje pbratnoto v poslednite dni me kefi

Мисля,че тук нещата не се свеждат до това дали харесваме Здравко или Стойка, а до това кой от 2-мата по-малко ни дразни. В случая това е Здравко и затова искаме Стойка да се махне. Иначе аз като се замисля от всичките там само Гроши си е нормален така да се каже. Другите може би прекалено много мислят за камерите. Найден в началото правеше смях ама вече взеха да ми омръзват неговите простотии, а и на хората в къщата явно. Затова очаквам следващата седмица той да е номиниран за изгонване заедно със Здравко или Стойка, който остане от 2-мата :laughing1:

Картината в момента е перфектна. Просто нямам думи, при мен върви все едно хубав telesync

И при мен е много добра дори може да се каже,че е кристална :woot

Mnogo hora kazvat 4e vsi4ko e naglaseno o6te ot na4aloto Stoika da spe4eli :angry:

Ako spe4eli nz ! Vie kak mislite ?

Стойка няма как да спечели.Тя ще си тръгне още в понеделник.

Това са измишлиотини на жълтата преса.

The Black Dragon

dobra informasiq

-----------------------------------

tova shte sa nai dobrite nominasii

shte se navartat strashno mnogo SMS-i

no se nadqvam mnogo Stoika da si zamine

zashtoto e mnogo sigorno che shte ostane i strashno mnogo me drazni

a i oniq Azis i taq Gloria sa reshili chrez tqh tq da zeme parite no nqma da stane 100% sam sigoren

Stoika shte bade nomenirana sqka sedmisa ako ostane se v nqkoq shte izfarchi

no da se nadqvame tova da stane tozi ponedelnik

тоталната простотия пак взе своите размери обаче този път не скрито а явно!Дебелогъзия Азис и "Извинете мен ли гледате"( Глория )щом се радват на такава простотия( Стойка ),представете си те на какво ниво са,не ги ли е страх че ще го сложат под един знаменател....пардон те май са си! :angry1

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...