Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Също така да разкажете, как Стойчето и Зара са се напили като кирки и Гроши им правил забележки, и че двете патки са изпочупили чашите в стената на двора. :confused Стойка сега найстина вече 101% ще си замине.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Az samo widqh che si beshe slojil edni prashki i pitashe wseki na koi sa :) drugo ne sam gledal.. a btw toq alidjan e super tap maina kwo se prawi da namali malko teq cigari zaedno s oniq tisho i da ne goworat mnogo..EWALA na groshi winagi se saobrazqwa s drugite

Tova e vqrno Groshi e mnogo to4en pi4,li4i si 4e e jivql v plovdiv

Също така да разкажете, как Стойчето и Зара са се напили като кирки и Гроши им правил забележки, и че двете патки са изпочупили чашите в стената на двора. :confused Стойка сега найстина вече 101% ще си замине.

Dolu Stoika weee :punk :punk :punk

Ei niama da napravi i 1 sviasno ne6to !

Еее обаче няма други такива мърли :)

Като им дадоха стаята и ми стана лошо...грозна картинка

А тая Мел на обяд като стана как беше подпухала..като бухал,дано да я номинират скоро :)

Иначе Здравко много правилно разсъждаваше за цигарите,дано да остане :punk

Еее обаче няма други такива мърли :)

Като им дадоха стаята и ми стана лошо...грозна картинка

А тая Мел на обяд като стана как беше подпухала..като бухал,дано да я номинират скоро :)

Иначе Здравко много правилно разсъждаваше за цигарите,дано да остане :punk

E nqma na4in ! Zdravko :punk O S T A V A :punk

a puk ako go izgonat nqma da go gledam 6te stane qsno 4e e

:sayjin naglaseno :sayjin

Биг Брадър наказа всички в менюто за следващата седмица да няма цигари :devil , защото тъпата овца Зара сподели с всички какво е говорила в изповедалнята и така по този начин наруши правилото на ББ. Оooo yes.

Биг Брадър наказа всички в менюто за следващата седмица да няма цигари :devil , защото тъпата овца Зара сподели с всички какво е говорила в изповедалнята и така по този начин наруши правилото на ББ. Оooo yes.

Mi niama da pushat bahti porovete.Baia seir sha ima :bgrin: George_131 kat gledam glasuvaneto Stoika mojesh da ia zachertaesh oshte sega vmesto da chakash do ponedelnik :tongue

The Black Dragon Публикувано на , 23:22 PM

Епа до сега не бях пушил черен чай.Смятам да опитам 

Емии не е лошо :)

пречиства добре и може да те хване за няколко минути :D

а сега без цигари ще полудеят хихих :devil

Е тва куче,където имго дадоха е много сладко.А пък спора за цигарите-мисля че Здравко и Найден са прави.Все пак трябва да се съобразяват един с друг,и да зачитат желанията на другите. Не всеки да мисли само за себе си(както всъщност става). :)

Току що им дадоха дневна мисия :

Мъжете правят къща на Руфас - квадратна основа (1.80/180 и височина 1.50)

Жените трябва да направят постелка за къщата.Постелката трябва да е направена от всички парчета вълна която Big Brother ще им даде.

За награда им казаха,че ще бъдат добре възнаградени!!

Сега чакат Big Brother да им даде материали.

Емии не е лошо :)

пречиства добре и може да те хване за няколко минути :D

а сега без цигари ще полудеят хихих :devil

edit: koito e glasoval sreshtu Zdravko i e za Stoika e ***** *****(bez momichetata) :P

При мен ли само картината е лом?(ако мога да я нарека картина де ;) )

При мен картината е перфектна, но не дават това, което дават по телевизора, т.е. не е много live :) аз като го пуснах даваха как мъжете коват кащата апък по това време по телевизора вървеше как жените(ако могат да се наречат така) шиеха :)

ей тая седмица си трагва Стойка, другата е Алиджан и т.н. според мен Гроши ще остане до края !!

Стойка 57.30 Здравко 42:70

преди 37 минути (на едно приятелче баща му е оператор в ББ и инфото е достоверно) Това е от форума в дата.бг(няма 100% гаранция)

Ne znam no men nai mnogo me nerwi Alidjan..twa e nai alchnoto prase na sweta maina..wchera go dawaha po ntv se prawishe wse edno s negowite 25 lw koito dawa za cigari (i ne mu stigat a groshi mu dawa ot negowite) hrani cqlata kashta..neska sled kato si izpalniha misiqta im dadoha po edna cigara i toq pak se prawishe shto ne sam im dali po edna kutiq ili neshto ot sorta. Az ako sam na teq ot kashtata oshte drugite nominacii sam go nominiral. I predpolagam che ako stoika izleze tazi sedmica zdrawko i alidjan sa drugite nominirani :)

Е тва куче,където имго дадоха е много сладко.А пък спора за цигарите-мисля че Здравко и Найден са прави.Все пак трябва да се съобразяват един с друг,и да зачитат желанията на другите. Не всеки да мисли само за себе си(както всъщност става). :)

да супер е! да изгонат всички и да оставят кучето :rolleyes:

Току що им дадоха дневна мисия :

Мъжете правят къща на Руфас - квадратна основа (1.80/180 и височина 1.50)

Жените трябва да направят постелка за къщата.Постелката трябва да е направена от всички парчета вълна която Big Brother ще им даде.

За награда им казаха,че ще бъдат добре възнаградени!!

Сега чакат Big Brother да им даде материали.

Mission Accomplished!

Първа награда:могат отново да използват джакузито

Заради сръчността на всеки един от тях има и втора награда :

За всеки по една торбичка пълна с -банани,ябълки,бонбони,дъвки,чипсове и такива някви глезотиики, и по 1 цигара :) + дрехи (като гледам тениски )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...