Deathzone Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Deathzone, човека, който е писал това май умира от завист, че не е на мястото на Стойка. Беднотия, сиромашия ... и естествено злоба. Типично по български.Подобни разсъждения могат да бътат напраени за всеки от къщата. <{POST_SNAPBACK}> Напротив избощо не може да се направи такова за никой друг. Просто Стойка е уникална в своята тъпота.Тя е хем елементарна, хем простовата до така степет, че никога да не може да го разбере. Вчера с кучето се уверих. И на всичкото отгоре е неграмотна. Незнам дали друг българин или българка на 25 години да не знае елементарни думи да пише. Аз мисля, че Стойка е в ББ защо е уникално проста и нейната мисия там е да ги дразни. Съжалявам, че дискусията за Стойка го приемаш много присърце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 Аз мисля, че Стойка е в ББ защо е уникално проста <{POST_SNAPBACK}> Ами да, разбира се! Хората искат сеир, а не размисли върху теорията на относителността. Като се имате за толкова умни и интелигентни, защо гледате такова просташко предаване Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Ами да, разбира се! Хората искат сеир, а не размисли върху теорията на относителността. Като се имаВе за толкова умни и интелигентни, защо гледате такова просташко предаване <{POST_SNAPBACK}> Да прав си, защото ако е нямаше тя ( да и се смеем ) нямаше да е тплкова яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Да прав си, защото ако е нямаше тя ( да и се смеем ) нямаше да е тплкова яко <{POST_SNAPBACK}> Da prav si ! Na taia idiotka moje samo da i se smeem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Da prav si ! Na taia idiotka moje samo da i se smeem <{POST_SNAPBACK}> А явно и ти си на това мнение VAS90 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 А явно и ти си на това мнение VAS90 <{POST_SNAPBACK}> Emi mnogo qsno :thEmbs-up: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Emi mnogo qsno <{POST_SNAPBACK}> Защото повечето, които следим ББ мислим че Стойка е мн тъпа :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 К'во ще кажете за кучето, а? Много е яко, не мислите ли?Всички много му се радват, обаче добре че още имат к'во да ядат, че иначе май щяха да го врътнат на шиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Защото повечето, които следим ББ мислим че Стойка е мн тъпа :allien <{POST_SNAPBACK}> ako ne q mahnat taia sedmica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Аз мисля, че е време Стойка да си ходи. Ама тя всъщност е от село. Да не мислиш, че е от Пловдив. Не я слушай к'во разправя. Аз не знам ние да говорим така. <{POST_SNAPBACK}> А някой знае ли от къде найстина е Овцата Стойка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 К'во ще кажете за кучето, а? Много е яко, не мислите ли?Всички много му се радват, обаче добре че още имат к'во да ядат, че иначе май щяха да го врътнат на шиш! <{POST_SNAPBACK}> He he ! Ku4eto si e super qko ama ne znam kak sa im go dali ako niakoi znae please raskajete Link to comment Share on other sites More sharing options...
prepe4eniq Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Защото повечето, които следим ББ мислим че Стойка е мн тъпа :allien <{POST_SNAPBACK}> еми защото е тъпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 А явно и ти си на това мнение VAS90 <{POST_SNAPBACK}> i as sam s vas Stoika da vazira mnogo e tapa vchera pita sas koq bukva se pishe dumata знайте sas й-кратко ли или със и зада питаш такова нещо трябва да си уникално тъп каквато в случая е тя !!! Здравко каза че ако ще излиза той от къщата и Стойка започне да се кефи на глас щял да и вкара един тукат но ас много искам Ники Нънчев да обади Стойке имаш 2-ве минути да си сабереш багажа и да напуснеш къщата голямо самучуствие има тая тапа прадня и е много сигорна че Здравко ще бъде изгоненият не дай се боже и Стойка остане сам сигорен поне в едно че и другата седмица ще бъде номенирана отново но дано си тръгне този понеделник Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 i as sam s vas Stoika da vazira mnogo e tapa vchera pita sas koq bukva se pishe dumata знайте sas й-кратко ли или със и зада питаш такова нещо трябва да си уникално тъп каквато в случая е тя !!! Здравко каза че ако ще излиза той от къщата и Стойка започне да се кефи на глас щял да и вкара един тукат но ас много искам Ники Нънчев да обади Стойке имаш 2-ве минути да си сабереш багажа и да напуснеш къщата голямо самучуствие има тая тапа прадня и е много сигорна че Здравко ще бъде изгоненият не дай се боже и Стойка остане сам сигорен поне в едно че и другата седмица ще бъде номенирана отново но дано си тръгне този понеделник <{POST_SNAPBACK}> Много ясно тя незнае елементарни неща, пък кво остава за нещо по-смислено Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Здравко каза че ако ще излиза той от къщата и Стойка започне да се кефи на глас щял да и вкара един тукат но ас много искам Ники Нънчев да обади Стойке имаш 2-ве минути да си сабереш багажа и да напуснеш къщата и аз искам стойка да са маха вече,ама ми е много любопитно как Здравко ще й го забие тоя тукат Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 и аз искам стойка да са маха вече,ама ми е много любопитно как Здравко ще й го забие тоя тукат <{POST_SNAPBACK}> Много искам да я удари, :ph34r: но не може, защото от ББ са им забранили да се бият Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 и мен много взе да ме дразни със своето самочувствие тази Стойка макар в началото да и се кефих на простотията.Тъпата Мел и тя ми е неприятна супер умита както казват някои хора става за дъска за гладене и е лигава,ама ужасно лигава Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 и мен много взе да ме дразни със своето самочувствие тази Стойка макар в началото да и се кефих на простотията.Тъпата Мел и тя ми е неприятна супер умита както казват някои хора става за дъска за гладене и е лигава,ама ужасно лигава <{POST_SNAPBACK}> Da prav si i Mel e super gadna ! Poiavava se 1 put na 1 sedmica pred kamerata kazva ne6to tupo i obijda niakoi ot drugite ! Vuprosa e ami ako izgoniat i neia i ostane samo Zara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 и аз искам стойка да са маха вече,ама ми е много любопитно как Здравко ще й го забие тоя тукат <{POST_SNAPBACK}> ми каза че щял да и шибне един точно междy носа зада и посини и двата фара Наиден го пита сериозно ли мисли да го направи и Здравко вика ДА а Найден вика че и ако и тази седмиса се измъкне щял да му направи една свирка (в крага на шегата но кой знаи Найден е достатъчно луд може и да го направи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Da prav si i Mel e super gadna ! Poiavava se 1 put na 1 sedmica pred kamerata kazva ne6to tupo i obijda niakoi ot drugite ! Vuprosa e ami ako izgoniat i neia i ostane samo Zara? <{POST_SNAPBACK}> О като остане само Зара, поне никой няма да пречи на Найден да се сбижат още повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 О като остане само Зара, поне никой няма да пречи на Найден да се сбижат още повече. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Vuprosa e ami ako izgoniat i neia i ostane samo Zara? <{POST_SNAPBACK}> тогава ще бъдем свидетели на най-голямата простотия която може да налегне една жена,толкова ще изтъпее Зара че направо не ми се говори,както каза Маргото тя е куха като тенджера Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 О като остане само Зара, поне никой няма да пречи на Найден да се сбижат още повече. <{POST_SNAPBACK}> Еми ако остане сама са наложи да поеме 6 парчока! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 тогава ще бъдем свидетели на най-голямата простотия която може да налегне една жена,толкова ще изтъпее Зара че направо не ми се говори,както каза Маргото тя е куха като тенджера <{POST_SNAPBACK}> Тя, че е тъпа, тъпа е, но и за сметка на това поне е доста готина (за разлика от Стойка) Еми ако остане сама са наложи да поеме 6 парчока! <{POST_SNAPBACK}> Ми що лошо ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Тя, че е тъпа, тъпа е, но и за сметка на това поне е доста готина (за разлика от Стойка) <{POST_SNAPBACK}> Emi niama spor po vuprosa Nali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.