Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Deathzone, човека, който е писал това май умира от завист, че не е на мястото на Стойка. Беднотия, сиромашия ... и естествено злоба. Типично по български.

Подобни разсъждения могат да бътат напраени за всеки от къщата.

Напротив избощо не може да се направи такова за никой друг. :D Просто Стойка е уникална в своята тъпота.Тя е хем елементарна, хем простовата до така степет, че никога да не може да го разбере. Вчера с кучето се уверих. И на всичкото отгоре е неграмотна. Незнам дали друг българин или българка на 25 години да не знае елементарни думи да пише. Аз мисля, че Стойка е в ББ защо е уникално :bgrin: проста и нейната мисия там е да ги дразни. :lol:

Съжалявам, че дискусията за Стойка го приемаш много присърце. :punk

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Аз мисля, че Стойка е в ББ защо е уникално проста

Ами да, разбира се! Хората искат сеир, а не размисли върху теорията на относителността. Като се имате за толкова умни и интелигентни, защо гледате такова просташко предаване :confused

Ами да, разбира се! Хората искат сеир, а не размисли върху теорията на относителността. Като се имаВе за толкова умни и интелигентни, защо гледате такова просташко предаване :confused

Да прав си, защото ако е нямаше тя ( да и се смеем ) нямаше да е тплкова яко :sayjin :sayjin :sayjin

К'во ще кажете за кучето, а? :) Много е яко, не мислите ли?Всички много му се радват, обаче добре че още имат к'во да ядат, че иначе май щяха да го врътнат на шиш! :D

Аз мисля, че е време Стойка да си ходи. ;)

Ама тя всъщност е от село. Да не мислиш, че е от Пловдив. Не я слушай к'во разправя. Аз не знам ние да говорим така. :angry1

А някой знае ли от къде найстина е Овцата Стойка? :confused :confused

К'во ще кажете за кучето, а? :) Много е яко, не мислите ли?Всички много му се радват, обаче добре че още имат к'во да ядат, че иначе май щяха да го врътнат на шиш! :D

He he ! Ku4eto si e super qko ama ne znam kak sa im go dali ako niakoi znae please raskajete :happy:

А явно и ти си на това мнение VAS90  :punk  :punk  :punk  :punk  :punk

i as sam s vas

Stoika da vazira

mnogo e tapa

vchera pita sas koq bukva se pishe dumata знайте sas й-кратко ли или със и

зада питаш такова нещо трябва да си уникално тъп каквато в случая е тя !!!

Здравко каза че ако ще излиза той от къщата и Стойка започне да се кефи на глас щял да и вкара един тукат

но ас много искам Ники Нънчев да обади Стойке имаш 2-ве минути да си сабереш багажа и да напуснеш къщата

голямо самучуствие има тая тапа прадня и е много сигорна че Здравко ще бъде изгоненият

не дай се боже и Стойка остане сам сигорен поне в едно че и другата седмица ще бъде номенирана отново

но дано си тръгне този понеделник

i as sam s vas

Stoika da vazira

mnogo e tapa

vchera pita sas koq bukva se pishe dumata знайте sas й-кратко ли или със и

зада питаш такова нещо трябва да си уникално тъп каквато в случая е тя !!!

Здравко каза че ако ще излиза той от къщата и Стойка започне да се кефи на глас щял да и вкара един тукат

но ас много искам Ники Нънчев да обади Стойке имаш 2-ве минути да си сабереш багажа и да напуснеш къщата

голямо самучуствие има тая тапа прадня и е много сигорна че Здравко ще бъде изгоненият

не дай се боже и Стойка остане сам сигорен поне в едно че и другата седмица ще бъде номенирана отново

но дано си тръгне този понеделник

Много ясно тя незнае елементарни неща, пък кво остава за нещо по-смислено

и аз искам стойка да са маха вече,ама ми е много любопитно как Здравко ще й го забие тоя тукат :wub: :bgrin:

и аз искам стойка да са маха вече,ама ми е много любопитно как Здравко ще й го забие тоя тукат  :wub:  :bgrin:

Много искам да я удари, :ph34r: но не може, защото от ББ са им забранили да се бият

и мен много взе да ме дразни със своето самочувствие тази Стойка макар в началото да и се кефих на простотията.Тъпата Мел и тя ми е неприятна супер умита както казват някои хора става за дъска за гладене и е лигава,ама ужасно лигава :sick

и мен много взе да ме дразни със своето самочувствие тази Стойка макар в началото да и се кефих на простотията.Тъпата Мел и тя ми е неприятна супер умита както казват някои хора става за дъска за гладене и е лигава,ама ужасно лигава :sick

Da prav si i Mel e super gadna ! Poiavava se 1 put na 1 sedmica pred kamerata kazva ne6to tupo i obijda niakoi ot drugite ! Vuprosa e ami ako izgoniat i neia i ostane samo Zara?

и аз искам стойка да са маха вече,ама ми е много любопитно как Здравко ще й го забие тоя тукат  :wub:  :bgrin:

ми каза че щял да и шибне един точно междy носа зада и посини и двата фара

Наиден го пита сериозно ли мисли да го направи и Здравко вика ДА

а Найден вика че и ако и тази седмиса се измъкне щял да му направи една свирка (в крага на шегата но кой знаи Найден е достатъчно луд може и да го направи)

Da prav si i Mel e super gadna ! Poiavava se 1 put na 1 sedmica pred kamerata kazva ne6to tupo i obijda niakoi ot drugite ! Vuprosa e ami ako izgoniat i neia i ostane samo Zara?

О като остане само Зара, поне никой няма да пречи на Найден да се сбижат още повече. :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Vuprosa e ami ako izgoniat i neia i ostane samo Zara?

тогава ще бъдем свидетели на най-голямата простотия която може да налегне една жена,толкова ще изтъпее Зара че направо не ми се говори,както каза Маргото тя е куха като тенджера

тогава ще бъдем свидетели на най-голямата простотия която може да налегне една жена,толкова ще изтъпее Зара че направо не ми се говори,както каза Маргото тя е куха като тенджера

Тя, че е тъпа, тъпа е, но и за сметка на това поне е доста готина (за разлика от Стойка)

Еми ако остане сама са наложи да поеме 6 парчока! :D  :)

Ми що лошо ли е :music

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...