Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

много много меко говори, те там ще я направят за 2 стотинки хахах.

Все още не мога да го гледам през нет-а както трябва. Одеве си мислих че може би ще се оправи след 12, обикновено тогава нет-а е по-добър и смятам че качеството ще е по-добро :)

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

еееееееее убиха ма обрязан ли си :woot

тотално изпростяване

по добре да снимат и показват мен кат съм пиян :P по голямо шоу правя

хахахаха ми тази от пловдив дето е, вика (за йога-та на тази с черната коса) "трябва да ми обясняваш повече че аз съм малко тъпа" хахах супер зле са а аз още не мога да ги гледам он-лайн, ще чакам 12 часа :)

Тая Нова Телевизия уж правата са в нея пък ся к'во - ще ми дават вечер по 1 час записи от деня.Пълна простотия е така,уж реалити шоу а то кво - само от хората с CabelTV ще могат да го гледат 24/7.

Оф пък за тая от Плводив хич не ми се говори ,ето заради такива овце като нея ни знаят Пловдивчани че говорим на И

Тая е пълна селянка ,никва Пловдивчанка не е .

А пък тоя Гроши ме изпълва от всякъде ,написе,заспа,и им хърка :) :)

Оф пък за тая от Плводив хич не ми се говори ,ето заради такива овце като нея ни знаят Пловдивчани че говорим на  И

ОООООООО тая и мен ме дразни овца само говори.Някой да и зачука един да млъкне малко!

Бе вие какво сте очаквали бе мама му стара? Пътуване до луната? Ба си... да ви имам и коментарите, наблъскахте темата с простотията си. Сички. Ми нека никой не се чувства задължен да го гледа!!!

A ве Теди Bear ти кво очакваш-сички да сипят хвалебствени слова ли?Не ви разбирам вас-по цял ден киснете в тоя форум и пускате тема за всякакви глупости.Напрайхте го на няква селска беседка.

А по темата-суупер тъпо шоу-ше мине интереса към него за най-много месец.Всеки има право на собствено мнение,проблем???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...