Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Това на Глория даже и да е вярно,е адски кофти от нейна страна.То и аз искам през две минути да пращам смс-и против Стойка,ама откъде кинти браче!?Това никак не е коректно!

Мииии то някои хора карат поршета по улицитее...и аз го намирам некоректно това от тяхна страна :D

Искам и аз порше...как така те ще карат,а аз не.Кажете ми това за нормално ли го намирате??? :P

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Абе пичове,колко от вас готвят и чистят вкъщи????Май повечето очаквате тези екстри от мама,следователно не е много уместно да плюете,че някой си бил мързелив.Ама удавникът и за сламка се хваща.На мен вече никой от участниците не ми харесва,но не ги оплювам ей така само вятър да си правя на устата,за да покажа аджеба колко съм ядосан.Стойка е дебела-ми и на мен не ми харесва,но кво-да не би да не е човек?И нея някой я харесва.Вие сте идеални де,аз забравих.Повтаряте се вече,кажете по веднъж,че еди кой си не ви харесва и конец....Хайде гледайте след 3 минути и пак тук

pokazala tq!i s kvo?da ne misli6 4e tq e skrila priborite?! :huh:

не за тва...за начина по който реагира...гроши пича стои и се мъчи да се храни а реакцията на дебелата я видяхте каква беше....просто....тъпо селско момиче от класа....

...за начина по който реагира като остана в къщата

...за тва което е ;) !!!

и още много пъти преди тва е показвала простотията си :)

точно за тва тая седмица ще гласувам....против това съществто щото не мога да гледам ББ като хората заради нея...напраоо се отвръщавам :bgrin:

стойка = :sick

polq_92 по-добре за теб ще е ако си намериш друг 'идол' :D :tongue

Като сравнявам данните от прдишните гласувания в форума, и тези на Нова, си правя извода че резултатите от тукашните гласувания като цяло са с еднакъв резултат (цифрите не са едни и същи но изхода е ), и тъи като тук Глория неможе да гласува 2 пъти :) , този път ще се види дали теорията ми е вярна - Ако нашите резултати са различни от тези на Нова значи има нещо гнило.

Като сравнявам данните от прдишните гласувания в форума, и тези на Нова, си правя извода че резултатите от тукашните гласувания като цяло са с еднакъв резултат (цифрите не са едни и същи но изхода е ), и тъи като тук Глория неможе да гласува 2 пъти :) , този път ще се види дали теорията ми е вярна - Ако нашите резултати са различни от тези на Нова значи има нещо гнило.

i az sam na tvoito mnenie :punk

Дано този път изгонят Стоика,просто не мога да е понасям пове4е мисле 4е не само аз ... Как ме ядоса когата Гроши ядеше и "нашта" градската се смее ами аз ако бях и не знам :) Долу Стоика :P

да не мислиш,че ми се дават парите :confused

обаче като виждам що за човек ще остане в къщата за сметка на един от най-забавните ,естествени и весели хора няма как да не пратя СМС провит Стойка :D

сигурно е нагласена обаче ще знам ,че съм се опитал да махна ПИПИРУДАТА :devil и да подкрепя ЗДРАВКО :punk

Аз се чуда що въобще пращате SMS или каквото там. Това е нагласена работа ( най малкото SMSите , публиката няма глас! )

Стойка вън! :)

То ако всеки разсъждава така, :confused то подобре да не се захваща с нищо, ами направо да си сваля гащите. :D Никой не трябва да се отказва, а напротив на запад обществата затова живят добре, защото са единни и сплотени, и ако всички гласуваме Стойка ще е изгоним :punk

Това на Глория даже и да е вярно,е адски кофти от нейна страна.То и аз искам през две минути да пращам смс-и против Стойка,ама откъде кинти браче!?Това никак не е коректно!

Защо да не е коректно? Като имаш пари правиш каквото си искаш с тях. А и нали целта на ББ е да печелят... тъй, че колкото повече пращат смс толкова по-добре за тях. Няма нищо некоректно. Всичко е в реда на нещата.

Защо да не е коректно? Като имаш пари правиш каквото си искаш с тях. А и нали целта на ББ е да печелят... тъй, че колкото повече пращат смс толкова по-добре за тях. Няма нищо некоректно. Всичко е в реда на нещата.

Не е коректно, защото няколко хора могат да изпратят смс колкото 10 000 души, а това не означава, че изгонването на някой си е продиктувано от избора на гласоподавателите.Значи не е реалити шоу, а си е жива наредба.Какъв е смисъла да се гласува, щом ще се прави фалшификация? Напротив, те нека си печелят от смс-те, но нека всеки да гласува само по 1 един път, а останалите смс-и, които изпрати да не се броят в общият брой гласували, защото от този номер вече е гласувано, пък те нека му прибират паричките, а той нека си мисли, че така увеличава вота. Като разсъждаваш по-този начин, защо на нашата анкета може да се гласува само веднъж? :confused

Не е коректно, защото няколко хора могат да изпратят смс колкото 10 000 души, а това не означава, че изгонването на някой си е продиктувано от избора на гласоподавателите.Значи не е реалити шоу, а си е жива наредба.Какъв е смисъла да се гласува, щом ще се прави фалшификация? Напротив, те нека си печелят от смс-те, но нека всеки да гласува само по 1 един път, а останалите смс-и, които изпрати да не се броят в общият брой гласували, защото от този номер вече е гласувано, пък те нека му прибират паричките, а той нека си мисли, че така увеличава вота. Като разсъждаваш по-този начин, защо на нашата анкета може да се гласува само веднъж? :confused

Много съм съгласен с това мнение. Ако всичко е коректно всеки човек трябва да гласува по един път. Примерно 1-вия път когато номинирани бяха Анелия и Димитър всеки си праща по 1-ин смс. След това като се номинират новите пак да има право на един смс. Иначе кво е тва гласуване всеки колкото може :angry: Като гласуваме за президент гласуваме по 1-ин път а не кой-колкото пари има толкова да гласува. Ама нали трябва да зимат паричките на хората тея от НТВ :bgrin:

Много съм съгласен с това мнение. Ако всичко е коректно всеки човек трябва да гласува по един път. Примерно 1-вия път когато номинирани бяха Анелия и Димитър всеки си праща по 1-ин смс. След това като се номинират новите пак да има право на един смс. Иначе кво е тва гласуване всеки колкото може  :angry: Като гласуваме за президент гласуваме по 1-ин път а не кой-колкото пари има толкова да гласува. Ама нали трябва да зимат паричките на хората тея от НТВ  :bgrin:

Вие май твърде насериозно го взимате това шоу,след като го сравнявате с президентските избори :)

Изказването ти е толкова абсурдно,че все едно като пускаш тото да не можеш да пуснеш повече от една колонка.А и защо българите се опитваме да побългарим всичко?...те хората са го измислили вече и идва в готов вариант тук.

От друга страна никои не ти взима парите...ти по твое усмотрение и желание ги даваш :)

Е добре бе хора. Биг Брадър е направен за печалба , а не да се кефите кой е останал в къщата! А щом е направен за печалба защо според вас трябва да се намалява ТЯ ( Печалбата ) Защото някой 'фалшифицирал' вота на публиката с 10 000 SMS , вие не сте наред! Ако е твое това предаване дали ще ограничиш SMS-ите до 1 за 1 номер??? Ами не няма да ги ограничиш защото печалбата ще ти спадне многократно!

Мислете по друг начин ,не от страната на клиент!

Е добре бе хора. Биг Брадър е направен за печалба , а не да се кефите кой е останал в къщата! А щом е направен за печалба защо според вас трябва да се намалява ТЯ ( Печалбата ) Защото някой 'фалшифицирал' вота на публиката с 10 000 SMS , вие не сте наред! Ако е твое това предаване дали ще ограничиш SMS-ите до 1 за 1 номер??? Ами не няма да ги ограничиш защото печалбата ще ти спадне многократно!

Мислете по друг начин ,не от страната на клиент!

Да така, но може да се ограничи без никой да разбере нали? Примерно ти пращаш 50 смс, но за вот ти се брой само един. :punk Но ти не знаеш това и продължаваш да си пращаш. Наистина ще подмени вота, защото това шоу е реалити и след като е такова то стриктно трябва да се придържа към мнението на публикака, в противен случай ще е загуби и тя ще се осъмни в безпристрастността при изгонването на кандидатите. :rolleyes:

100% подкрепа!Естествено,че на ББ име все тая кой колк смс-и праща-колкото повече,толкова по-добре за тях,ама е тъпо от страна на Глория,защото,ако нея Стойка я кефи,така като гледам към 65% от публиката не я кефи.Наистина ще се изопачи вотът на хората.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...