Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

Хайде честито да ни е на всички - дойде време свинята да си ходи! Вече няма оттърване - недопечената кифла с тресящата я звездомания си тръгва. Още веднъж честито на всички :D Само дано да им остави ядене на другите тая седмица да не изпукат от глад.

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
Пич и аз съм така!Тая Мел гледай каква е нагла-не стига,че Здравко й готви,ами и недоволства-не и харесвало и заради това го номинира.

a taka bahti kato moje po- dobre 6to ne sa fane tq da gotvi ami po cql den samo spi i samo tva. Imam 4uvstvoto 4e taq e do6la v BB za da se naspi za 3 godini napred i 6te umra ot qd ako tq zeme 4e ostane.

Абе то то4но кво стана с тия лъжици щото аз не разбрах?

Стойка много раздразни Гроши.Аз ако бях на негожо място щях да и ударя един тукат по дебелата кратуна и да мре!!

Тая толкова ме дразни 4е като я бидя и запо4вам да блъскам TV-то с дистанционото!!Е**ти и овцата! :angry1 :censored2:

Както е тръгнало гласуването май ще се наслаждавате на мъжка компания всяка вечер. Изгониха почти всички жени. Май предаването върви към тотално затъпяване.

Много уместно сравнение бих казал-с тия ролки на главата и тия къдрички е като кърджалийска овца!

na men v liceto pove4e mi prili4a na jaba 6toto kat sa osmihne. Ako se be6e rodila 20 gdini po- rano nqma6e da ima nujda ot kostium na Jaba ot Star Wars

Абе то то4но кво стана с тия лъжици щото аз не разбрах?

Стойка много раздразни Гроши.Аз ако бях на негожо място щях да и ударя един тукат по дебелата кратуна и да мре!!

Тая толкова ме дразни 4е като я бидя и запо4вам да блъскам TV-то с дистанционото!!Е**ти и овцата! :angry1  :censored2:

Margoto gi skri pod djakuzito i to mnogo na vytre :)

da big brother e zatova da gledame kak niakoi gotvi

Не ББ е да гледаме :rolleyes: месата на Стойка как се тресят и подскача със свинските си джуланчета от крак на крак и вика :love :" Огледалце, огледалце най-хубава ли съм на света?" И огледалцето отговаря :" Да свиньо моя най-хубавата свиня сред свинефермата си ти; Грух, грух каква прическа да си направя?! Може би тип млада овца? Помечтала си довлно свинята. :D "

Не определено ББ не е свинеферма и Стойка не е свиня, колкото и да ни прилича на такава. :devil Но определено Стойчето не прави нищо там, мързелива е, не чисти и не готви, тоест едно от задълженията там на всеки член е да се впише в обстановката, кой ще готви, кой ще чисти и т.н. Стойчето умишлено безделничи, както всеки видя и много хора го казаха Стойка няма елементарни навици. На всичкото отгоре живее на гърба на другите, а после ги елимнира. Знаете ли, кое е най-мързеливото животно на света? :rolleyes:

Свинята! :angry1 Ей затова ще гласувам да се махне оттам, поради една основна причиня. Мястото и не е там!

Както е тръгнало гласуването май ще се наслаждавате на мъжка компания всяка вечер. Изгониха почти всички жени. Май предаването върви към тотално затъпяване.

mi ako stojka q broi6 za jena :laughing: :laughing: :laughing:

drugite trqbva6e da ostanat

moje bi i mel trqbva da se mahne pone nqma da se razbere dali q nqma

Това на Глория даже и да е вярно,е адски кофти от нейна страна.То и аз искам през две минути да пращам смс-и против Стойка,ама откъде кинти браче!?Това никак не е коректно!

Това на Глория даже и да е вярно,е адски кофти от нейна страна.То и аз искам през две минути да пращам смс-и против Стойка,ама откъде кинти браче!?Това никак не е коректно!

Аз смятам, че трябва да се направи така:

1 номер 1 гласвунае, а пък всеки, който се обажда по-повече, нека му взимат парите, но да не оказва влияние върху общият брой гласували, защото той е едно и също лице. :angry:

Oniq trite pradni Stoika, Zara i Mel veche za treta sedmisa priebavat Zdravko

no mislq che ako Zdravko oselee i tazi sedmisa [dano da stane taka]

sichki v kashtata shte se zamislqt malko

zashtoto ako go nomenirat pak ima veroqtnosta da sa nomenirani zaedno s nego i da napusnat kashtata zashtoto vijdat kak publikata go podkrepq

bih iskal i onaq Mel da zene da izchezne che golemi gluposti govori

beztui che ne se zabelqzva izobshto a i govori po tiho i ot baba mi

mislq che ot jenite samo Zara shte ostane no shte doide i neiniq red

mnogo se izkefih kato Groshi i se izvika

Mlakni maaaa ОВЦА

голямо густо ми направи

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...