vas90 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Често Сойка Rulezzz бахти селската пръчка мързелива.Само излага наи-готиния град в България!!! <{POST_SNAPBACK}> A ha ha ha bravo! Tva si e vqrno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Da vi e chestito - novite nominirani sa Zdravko i Stoika. <{POST_SNAPBACK}> Harabiiskata li ??? Ei sega veche ako STOIKA ne se mahne znachi sichko e naglaseno zashtoto kakto kaza vchera MARGOTO lubimisa na piblikata e ZDRAVKO men ma kefat ZDRAVKO i Groshi NAIDEN [malko] ta hora sha vidim kvo sha stane e sega STOIKA trqbva da napusne ne 100% a 1000% mnogo kofti nabelqzali sa si go onia tapi ovsi ZDRAVKO i sq sqka sedmisa shte go nomenirat deiba i gadinite Edit: Chikatilo nqma li treti nomeniran s kolko glasa sa taq MEL deto glasuva samo protiv zdravko pak li se izmakna taq sedmisa zashtoto minalata se izmakna samo s 1 glas i shteshe da popadne i tq sred nomeniranite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 Ако изгонят Стойка значи не е нагласено? Смешко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Edit:Chikatilo nqma li treti nomeniran s kolko glasa sa taq MEL deto glasuva samo protiv zdravko pak li se izmakna taq sedmisa zashtoto minalata se izmakna samo s 1 glas i shteshe da popadne i tq sred nomeniranite <{POST_SNAPBACK}> Zasega informaciqta e, che ima 2-ma nominirani - muzh i zhena i che i dvamata sa bili nominirani predi -> v prevod Zdravko i Stoika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Da vi e chestito - novite nominirani sa Zdravko i Stoika. <{POST_SNAPBACK}> Dobre ! Stoika vun...dano de ami Naiden s kolko glasa e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 23, 2004 Author Share Posted November 23, 2004 Мел също е била номинирана, така че няма гаранция, че е Стойка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Мел също е била номинирана, така че няма гаранция, че е Стойка. <{POST_SNAPBACK}> Da saglasen sam moje i da e MEL no pone as mislq che shte bade STOIKA Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Naiden otnovo se izmukna, mai na nego shte mu vdignat mernika sledvashtata sedmica. Za suzhalenie mai tozi put shte izleti Stoika, sled koeto shte gledame leko infantilnite izpulneniq na Naiden, ligotiite na Mel/Zara i eventualno bezdeistvieto na ostanalite 5-ma ot muzhkata kompaniq. Teddy-King, citiram: "не е найден. абе номинациите са същите като преди 2 седмици, само че без двойнствената особа, която се прояви като радиоводеща в един паметен репортаж на бб и без мел. скука " Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 mog da vi kaja,4e Stoika si e uper gotina za razlika ot niakoi drugi!naprimer MEL,kakto kaza margarita-kartina bez zvuk!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Zasega informaciqta e, che ima 2-ma nominirani - muzh i zhena i che i dvamata sa bili nominirani predi -> v prevod Zdravko i Stoika. <{POST_SNAPBACK}> Откъде имате тази информация не мога да разбера? Защо пък пак Здравко не мога да разбера? И колко е достоверна тази информация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 mog da vi kaja,4e Stoika si e uper gotina za razlika ot niakoi drugi!naprimer MEL,kakto kaza margarita-kartina bez zvuk!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> da i men mnogo me izkefi kato go obadi tova Margoto Mel:kartina bez zvuk inache ne si prava za Stoika mnogo e zle gorkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Iztochnik: http://bigbrotherfans.info/modules.php?nam...viewtopic&t=470 Informaciqta e dadena ot "faq", koito raboti v SIA i dosega e daval samo dostoverni danni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Дано информацията ви се окаже невярна и Здравко да не е между тях. Това дългото, Алиждан и Виктор почват много да ме дразнят и Тишо най-вече. Имам чуството, че яко се наговарят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaXa Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 koi li 6te sa nominiranite dneska Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 koi li 6te sa nominiranite dneska <{POST_SNAPBACK}> 1000% че ще са Стойка и Здравко и мен ме яд че секи пат номенират Здравко но тва е ониа тапачки искат даго изгонат от кащата и тва е няма да се спрат но мисля че Стойка ще напусне но и след това Здравко ще баде номениран но без гласа на Стойка която ще баде Вън може и да се измакне (а дано де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 аз имам доста сериозното намерение да похабя доста пари,но Здравко да остане Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 mog da vi kaja,4e Stoika si e uper gotina za razlika ot niakoi drugi!naprimer MEL,kakto kaza margarita-kartina bez zvuk!!!!!!!! <{POST_SNAPBACK}> E da Mel pove4e me dr4azni ot Stoika i to ne za drugo ami za6toto e super neadekvatna i ne pravi ni6to! Poiaviava se pred kamerite vednij na sedmica i to za da kaje ne6to ne na miasto 1000% че ще са Стойка и Здравко и мен ме яд че секи пат номенират Здравко но тва е ониа тапачки искат даго изгонат от кащата и тва е няма да се спрат но мисля че Стойка ще напусне но и след това Здравко ще баде номениран но без гласа на Стойка която ще баде Вън може и да се измакне (а дано де) <{POST_SNAPBACK}> Zdravko ot na4aloto me nervira6e ne sega se poukroti i si e super siguren sum 4e niama da go izgoniat niama zna4enie dali e sre6tu mel ili stoika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Ami to ako se zagledate wseki pat nominirat edni i sashti Zara i Mel shte nominirat zdrawko 90%.. Naiden shte nominira Mel (shtoto se warti okolo zara) i wiktor (zaradi piesata) groshi shte nominira stoika wiktor pak shte nominira naiden i groshi za drugite ne znam..towa sa moite predpolojeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 stiga be!stoika e super diva!bez neq tam nqma6e da e kupon!ne razbirate li!?!? moje li niakoi da mi pomogne iskam da si namerq snimka na stoika v internet i da sim q zalepq na bluzata!ako moje snimkata d ae po-goliama!koi moje da mi pomogne??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 wiktor pak shte nominira naiden i groshi <{POST_SNAPBACK}> Viktor nominira6e ne Naiden i Gro6i, a Alidjan i Gro6i Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Бих казал,че без Здравко ще е доста по-скучно,въпреки че напоследък е доста по пасивен отколкото сме свикнали да го наблюдаваме.. На Стойчето и е време да си върви... ако тя остане,а Здравко си тръгне ще сме свидетели на една огромна манипулация.Елементарен пример:тази седмица Стойка имаше тридесет и няколко процента вот на неодобрение,а за Здравко едва 2... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 забелязали ли сте,че анкетите в темата за изгонване/нашите/...винаги показват вярното иначе мисля,че следващата седмица ще си тръгне здравко.от една страна ако си трърне Стойка,рейтинга пада,но от друга--възможно е да с епокачи понеже нали Здравко искаше да се жени нещо?незнам...според мен трябва той да си ходи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 stiga be!stoika e super diva!bez neq tam nqma6e da e kupon!ne razbirate li!?!? moje li niakoi da mi pomogne iskam da si namerq snimka na stoika v internet i da sim q zalepq na bluzata!ako moje snimkata d ae po-goliama!koi moje da mi pomogne??????????? <{POST_SNAPBACK}> tazi ustroiva li te ? ili moje bi tazi ? a be tva stoika e nai protivnoto sa6testvo v cqlata ka6ta...zaebii....stoika vЪn !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 Бих казал,че без Здравко ще е доста по-скучно,въпреки че напоследък е доста по пасивен отколкото сме свикнали да го наблюдаваме..На Стойчето и е време да си върви... ако тя остане,а Здравко си тръгне ще сме свидетели на една огромна манипулация.Елементарен пример:тази седмица Стойка имаше тридесет и няколко процента вот на неодобрение,а за Здравко едва 2... <{POST_SNAPBACK}> NE MISLQ 4E NA STOIKA I E VREMA DA SE MAHA!!!!!!!!!!!!!!!!TQ E SUPER QKA!AKO NEQ Q NQMA _NQMA I KUPON!!!VEROQTNO E DA Q NOMINIRAT DNES,NO DANO DA NE Q IZGONQt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
polq_92 Posted November 23, 2004 Share Posted November 23, 2004 tazi ustroiva li te ? ili moje bi tazi ? a be tva stoika e nai protivnoto sa6testvo v cqlata ka6ta...zaebii....stoika vЪn !!! <{POST_SNAPBACK}> BLAGODARQ ZA "PREKRASNITE SNIMKI"!NO SAM OBEDEN ,4E 6TE SI NAMERQ MNOOOOGO PO-HUBAVI!STOIKA NE E PROTIVNA!NA TEB KOI TI HARESVA NAI-MNOGO,a??????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.