Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Ае и Стойка не е стока но и Маргото не е такаче ми е млако безразлично че Маргото си тръгна не Стойка само стойка леко ни излага но кво да се прави!

Мен пък много ми хареса как Дими им го начука на всички като ги прати в трета глуха да ядът боб и леща. Страшно се изкефих като видях физиономиите на съквартирантите им като ги видяха. Особено докторчето.... Тая седмица дето предстои сигурно ще им бъде най-мизерната и злобната. Очаквам всички да се карат и даже да номинират хората, които са виновни мисията да пропадне. Най- вероятно един от тях ще е Найден. :D

За тая наща "пипируда" четох че я гласели да става N1 да видим. Нямам значение колко пъти попада в списъка на кандидатите за шут - важното е че все е на 2 място т.е остава. А пък ако някой мпже да има доверие на гласуването - там където има компютър смятай гласовете за манипулирани. Като вот на доверие

Мен пък много ми хареса как Дими им го начука на всички като ги прати в трета глуха да ядът боб и леща. Страшно се изкефих като видях физиономиите на съквартирантите им като ги видяха. Особено докторчето.... Тая седмица дето предстои сигурно ще им бъде най-мизерната и злобната. Очаквам всички да се карат и даже да номинират хората, които са виновни мисията да пропадне. Най- вероятно един от тях ще е Найден. :D

Da i as mislq che Naiden shte bade nomeniran utre

inache me qd

che izgoniha Margoto

predpochitah Stoika da se sabere neshtata i da napusne

no sam sigoren che i tazi sedmisa

Stoika shte e sred nomeniranite

i ako pak otarve kojata neznam MAINA

Da i as mislq che Naiden shte bade nomeniran utre

inache me qd

che izgoniha Margoto

predpochitah Stoika da se sabere neshtata i da napusne

no sam sigoren che i tazi sedmisa

Stoika shte e sred nomeniranite

i ako pak otarve kojata neznam MAINA

Няма да се учудя, ако един жълт вестник се окаже прав, в който се пишеше, че Стойка е гласят за асистенка на Ники Кънчев, и че тя трябва да вземе голямата награда. Ако е така направо :blowup:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...