Jump to content
BulForum.com

Big Brother

Teddy-King

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply
@George_131 ,

на колко процента си качил първия епизод? Защото ми се гледа. :)

Sorry за забавянето, но цяла нощ и цяла сутрин нямах нет :) Иначе след 15мин ще е готова първата част на ЕП1(60мин) и след това за около час ще кача втората(15мин) и накрая че кача интрото на предаването(вчера от 23:30).

ЕДИТ първа част е готова :)

Sorry za ideata ama koito e ot trakia moje da mine za mlako na kabelnata televizia Cable Tel :) ima si 24 h kanal non stop big brother samo srestu 10 Lv na meset : )) tva e dosta privlekatelno osobenno za Gigabit userite

Ей чак сега се сетих абе някой знае ли как се казва оная песничка дето пуска когато представиха участниците тя беше некво техно или транс незнам какво точно ама се зарибих

Току що си купих е-кард и си платих абонамент за една седмица с 32К чувам как си говорат и на статуса ми пише: Buffering 74%. След като гледам ще ви кажа как е.

Току що си купих е-кард и си платих абонамент за една седмица с 32К чувам как си говорат и на статуса ми пише: Buffering 74%. След като гледам ще ви кажа как е.

tva e ofertata za 6lv nali ?

"Black Hacher"  -  Ot kade si si nameril tazi programa za generatzia na e-card, ako ne e taina 6tot mnogo sam zariben po Big Brother

Ми не е тайна ама и аз незнам от къде я имах преди малко се рових из бг сайтовете ама без успех

Има нещо супер сбъркано в това, което се случва напоследък.

Седим си и гледаме замислено екрана. На този екран в ярки цветове и с динамичен монтаж се разказва за живота на други обикновени хора. Предпочитаме да губим време от собствения си живот, за да наблюдаваме и (еветуално) контролираме ежедневието на някакви виртуални хора.

Дали ще бъде Страх, BigBrother или The Sims, резултатът е един и същ. 1984 настъпи през 2004. И всъщност магията на BigBrother не пада върху 12-те души в къщата. А върху трите милиона, които в продължение на три месеца, броено от вчера (щото не включвам PR кампанията преди това), ще зяпат в унес телевизора всеки ден по 3 часа.

Забавление за масите.

Прибери мозъка си в хладилника, защото тази зима няма да ти е необходим... :devil

Има нещо супер сбъркано в това, което се случва напоследък.

Седим си и гледаме замислено екрана. На този екран в ярки цветове и с динамичен монтаж се разказва за живота на други обикновени хора. Предпочитаме да губим време от собствения си живот, за да наблюдаваме и (еветуално) контролираме ежедневието на някакви виртуални хора.

Дали ще бъде Страх, BigBrother или The Sims, резултатът е един и същ. 1984 настъпи през 2004. И всъщност магията на BigBrother не пада върху 12-те души в къщата. А върху трите милиона, които в продължение на три месеца, броено от вчера (щото не включвам PR кампанията преди това), ще зяпат в унес телевизора всеки ден по 3 часа.

Забавление за масите.

Прибери мозъка си в хладилника, защото тази зима няма да ти е необходим... :devil

ъхъ акъл нямаме то това важи и за всички дето по цял ден зяпаме в монитора на компа :wacko: напълно сериозно говоря! аз лично в 8:30 ще ида да пия кафе или бира ! :beerchug като се върна ще го гледам на запис :P

И на мене ми влачи много яко много накъсва иначе качеството е добро. сега се задържа малко повече около 10-20 секунди

Не знам дали операторите спят и не сменят образа на празната кухня ил просто се логвам в грешна камера, но май те ти сменят екрана, ако е така баси заспалите оператори :sick

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...