Uncle Fester Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Кажете сега аз като съм на GigaBit и ако си взема такава карта - e-Card ,ще мога ли да го гледам Big Brother ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Преди имах някав генератор на E-CARD ама не мога го намеря пък и незнам дали ще работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Аз съм си купувал E-card през e-pay.bg и ако е 2 лв за седмица ще пробвам пак да видим какво ще стане... *едит: само дето сайта им пак е down... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boev Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 a we az zeh karts abonirah se i kato dam oline da gledam i ne mi namira ni6to dava 4e nqma takava strania mnogo sa nerva! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 @George_131 , на колко процента си качил първия епизод? Защото ми се гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 a we az zeh karts abonirah se i kato dam oline da gledam i ne mi namira ni6to dava 4e nqma takava strania mnogo sa nerva! <{POST_SNAPBACK}> kolko pari i ot kude ia vze ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Можеш да си я купиш online, но ти трябва дебитна карта. Иначе става от тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 @George_131 , на колко процента си качил първия епизод? Защото ми се гледа. <{POST_SNAPBACK}> Sorry за забавянето, но цяла нощ и цяла сутрин нямах нет Иначе след 15мин ще е готова първата част на ЕП1(60мин) и след това за около час ще кача втората(15мин) и накрая че кача интрото на предаването(вчера от 23:30). ЕДИТ първа част е готова Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Sorry za ideata ama koito e ot trakia moje da mine za mlako na kabelnata televizia Cable Tel ima si 24 h kanal non stop big brother samo srestu 10 Lv na meset : )) tva e dosta privlekatelno osobenno za Gigabit userite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex_perta Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Bravo Gorge ti si na6to spasenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 @virus Kva e taq Cabel Tel??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Ей чак сега се сетих абе някой знае ли как се казва оная песничка дето пуска когато представиха участниците тя беше некво техно или транс незнам какво точно ама се зарибих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ex_perta Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Miii alternativa na Evrocoma,samo4e po satelit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bat6oko Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 ako nqkoi si kupi E-Card mojem li da gledame vsi4ki big brother s negoviq akaunt:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
limpbizkit_fena Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 "Black Hacher" - Ot kade si si nameril tazi programa za generatzia na e-card, ako ne e taina 6tot mnogo sam zariben po Big Brother Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Току що си купих е-кард и си платих абонамент за една седмица с 32К чувам как си говорат и на статуса ми пише: Buffering 74%. След като гледам ще ви кажа как е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Току що си купих е-кард и си платих абонамент за една седмица с 32К чувам как си говорат и на статуса ми пише: Buffering 74%. След като гледам ще ви кажа как е. <{POST_SNAPBACK}> tva e ofertata za 6lv nali ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 И аз си купих ама няма образ нито звук. Сайта им е супер бавен и смотан. Влачи се яко. Язък че си платих за 7 дена : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 "Black Hacher" - Ot kade si si nameril tazi programa za generatzia na e-card, ako ne e taina 6tot mnogo sam zariben po Big Brother <{POST_SNAPBACK}> Ми не е тайна ама и аз незнам от къде я имах преди малко се рових из бг сайтовете ама без успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 И на мене ми влачи много яко много накъсва иначе качеството е добро. сега се задържа малко повече около 10-20 секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 quote Има нещо супер сбъркано в това, което се случва напоследък. Седим си и гледаме замислено екрана. На този екран в ярки цветове и с динамичен монтаж се разказва за живота на други обикновени хора. Предпочитаме да губим време от собствения си живот, за да наблюдаваме и (еветуално) контролираме ежедневието на някакви виртуални хора. Дали ще бъде Страх, BigBrother или The Sims, резултатът е един и същ. 1984 настъпи през 2004. И всъщност магията на BigBrother не пада върху 12-те души в къщата. А върху трите милиона, които в продължение на три месеца, броено от вчера (щото не включвам PR кампанията преди това), ще зяпат в унес телевизора всеки ден по 3 часа. Забавление за масите. Прибери мозъка си в хладилника, защото тази зима няма да ти е необходим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 Има нещо супер сбъркано в това, което се случва напоследък.Седим си и гледаме замислено екрана. На този екран в ярки цветове и с динамичен монтаж се разказва за живота на други обикновени хора. Предпочитаме да губим време от собствения си живот, за да наблюдаваме и (еветуално) контролираме ежедневието на някакви виртуални хора. Дали ще бъде Страх, BigBrother или The Sims, резултатът е един и същ. 1984 настъпи през 2004. И всъщност магията на BigBrother не пада върху 12-те души в къщата. А върху трите милиона, които в продължение на три месеца, броено от вчера (щото не включвам PR кампанията преди това), ще зяпат в унес телевизора всеки ден по 3 часа. Забавление за масите. Прибери мозъка си в хладилника, защото тази зима няма да ти е необходим... <{POST_SNAPBACK}> ъхъ акъл нямаме то това важи и за всички дето по цял ден зяпаме в монитора на компа напълно сериозно говоря! аз лично в 8:30 ще ида да пия кафе или бира ! като се върна ще го гледам на запис Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 И на мене ми влачи много яко много накъсва иначе качеството е добро. сега се задържа малко повече около 10-20 секунди Не знам дали операторите спят и не сменят образа на празната кухня ил просто се логвам в грешна камера, но май те ти сменят екрана, ако е така баси заспалите оператори Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_niki1 Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 pi4ove q mi kajete kak moga da gledam BIGBROTHER po KABELNATA ako e vazmojno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 19, 2004 Share Posted October 19, 2004 oleee taq ot plovdiv ....kak govori.....izlaga ni v cqla balgariq otvarq4ka hahahaah jenini... znam 4i... mali mali.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.