oTkopEMaHaMaMa Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Абепреди малко даваха 'Довечера в Big Brother" И Силвия-Александра е снимаха!? WTF?! <{POST_SNAPBACK}> Т'ва със Силвия дет' даваха е запис отпреди. Явно си я пропуснал тая серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted November 20, 2004 Share Posted November 20, 2004 Zabelqzahte li doktorcheto kak imitira dumite na Aneliq vuv izpovedalnqta, t.e. dumite, koito tq izreche predi tam. Nqkoi mozhe li da mi obqsni kak stawa toq nomer ??? <{POST_SNAPBACK}> Mi to tva deto kaza v izpovedalnata Aneliq ne go e kazwala samo tam takache moje da q e chul Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Размисли -------------------------------------------------------------------------------- Никога не съм си представяла, че говоря меко. Никога. Ако щеш, ми вярвай. Даже не съм мислила, че в Пловдив се говори меко. Като си ходя, си говоря нормално и никога, никъде не са ми казвали - ти що говориш толкоз меко... На някои хора не им се спи тази нoщ. Ако сте от тях, влезте в играта Big Broth ... Вижте Стойка колко е проста като размишлява на глас. Овцата си мисли, че след като тя говори на миеееко, значи ние Пловдивчаните говорим на меко .Желязна логика нали? Аз нали ви разправях за случката дето една патка от София ми вика, ама вие пловдивчаните не говорите на миеееко. Хайде да е изгоним Стойка, че мен вече ме е срам да кажа, че съм от Пловдив. Навсякъде ме бъзикат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Deathzone, логиката й наистина е желязна и малко се разминава от твоето обяснение. Така че не знам на кой логиката му е по-калпава... Мене още никой не ме е бъзикал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Deathzone, логиката й наистина е желязна и малко се разминава от твоето обяснение. Така че не знам на кой логиката му е по-калпава... Мене още никой не ме е бъзикал. <{POST_SNAPBACK}> Има един момент, че Стойка в началото се изтърва като каза "Аз като съм в Пловдив ... и незнам си кво нататък" - това запомних, защото си го призна тогава без да иска че не е от Пловдив. На мен такова твърдение ми изглежда като : По пронцип съм от другаде, но като кажа че съм от Пловдив, на мен се гледа с друго око. Да ти кажа в казармата като бях всички които бяха от села разни винаги ама абсолютно винаги казваха че са от най-близко намиращите се големи градове до селата... Казва ми че е от стара загора след това се оказва че е от някво село дето е на 50-60 км от стара загора ... и много такива случаи. Аз като кажех че съм от Пловдив и ме питаха "Е къде до пловдив"? и аз "от града бе" ... и те: е там ли живееш, иначе от къде си... и разни такива. Стойка за мен е същия случай. Диалекта на който говори съм го чувал около Стара загора някъде ... имам една колежка от Шумен или някъде там, по същия начин говори може и Смолян да беше, няма значение. Абсурд да е от Пловдив просто, или не е живяла тука или си маже както си иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Е, до колкото си спомням, още в началото се разбра, че Сойка е от някво село близо до Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 mortimus, абсурда ти се оказва реален, защото Стойка Е от Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sake Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 mortimus, абсурда ти се оказва реален, защото Стойка Е от Пловдив! <{POST_SNAPBACK}> Но е живяла и на село при баб и дядо дето кой знае как говорат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Половината от пловдивсите дечица ходят да живеят при баба и дядо на село. И това се отхвърля като доказателство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 mortimus, абсурда ти се оказва реален, защото Стойка Е от Пловдив! <{POST_SNAPBACK}> Да така е, но те явно не разбра смисъла на изречението ми. Сега тъпаците си мислят, че щом Стойка говори на миееко, значи в Пловдив се говори така. Да обаче аз не говоря така и пу...., която цитирах остана много учудена от мен, че не съм говорил на миееко. И аз трябваше в рейса да и обяснявам половин час, че тъпата овца Стойка не е по приниц от Пловдив, а си е селянче, което казва, че е от града. А оная овца ме гледа с усмивка, невярваща на мойте думи. Та затова става въпрос, че Стойка изгради фалшив имидж на пловдивчани, ние станахме най-големите селяни, заради селянката Стойка дето хем не може да говори, хем си позволява да разсъждава на глас и да си показва простотията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Предполагам няма две мнения по въпроса дали Стойка е свръх проста! И аз мисля така. Иначе няма какво да се лъжем - ние в Пловдив си говорим малко или много на "И". Има разлика да говориш на "и" и да говориш на меко. Кажете си за себе си примерно думата телефон и преценете сами дали я казвате така както се пише или тилифон Това което най ме дразни в Стойка е че сложи всички ни (ние от плд) наравно с нея по отношение на говора. Стойка не говори само на 'и' ами и на меко! Освен това е за сведение на Teddy-King, който сигурно добре и е проучил корените след като през няколко поста повтаря че била от Пловдив - Ами не, не е от Пловдив, а от Калояново. Само работи тук. Което автоматически по логиката на селяндурите които описа mortimus, а явно и по нейна логика, я причислява към града. За съжаление.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 за6то немога да гледам на живо в интернет биг брадар каде из4езнаха линкожете в на4алото на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Предполагам няма две мнения по въпроса дали Стойка е свръх проста! И аз мисля така. Иначе няма какво да се лъжем - ние в Пловдив си говорим малко или много на "И". Има разлика да говориш на "и" и да говориш на меко. Кажете си за себе си примерно думата телефон и преценете сами дали я казвате така както се пише или тилифон Това което най ме дразни в Стойка е че сложи всички ни (ние от плд) наравно с нея по отношение на говора. Стойка не говори само на 'и' ами и на меко! Освен това е за сведение на Teddy-King, който сигурно добре и е проучил корените след като през няколко поста повтаря че била от Пловдив - Ами не, не е от Пловдив, а от Калояново. Само работи тук. Което автоматически по логиката на селяндурите които описа mortimus, а явно и по нейна логика, я причислява към града. За съжаление.. <{POST_SNAPBACK}> за пореден път се дава тоя пример с ТЕЛЕФОН и аз пак ще кажа че аз цял живот съм си живял в плд. и си казвам точно ТЕЛЕФОН с Е ама точно с Е нема и нема квото и да е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Deathzone, Стойка не говори "миеко", тя говори на "и". Има огромна разлика. Силвия-Александра говореше миеко, в Стара Загора и Хасково например говорят меко. А ние говорим на "и". Защо се горкате толкова, какво значение има как говорите? В четирите краища на Германия се говори различен немски. Диалекта не е нещо присъщо само за селяните в България, това го има по цял свят. Никой не ти говори на книжовен език. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Но е живяла и на село при баб и дядо дето кой знае как говорат? <{POST_SNAPBACK}> Не знам как говори Стойка, ама като гледам как пишеш едва ли си по-добре от нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 за6то немога да гледам на живо в интернет биг брадар каде из4езнаха линкожете в на4алото на форума <{POST_SNAPBACK}> http://212.56.20.36/bbb отваря се с Media Player Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 http://212.56.20.36/bbb отваря се с Media Player <{POST_SNAPBACK}> От тук защо нямам картина ? EDIT : Оправих го с K-Little Codec Pack EDIT 2 : Сега картината забива Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Да така е, но те явно не разбра смисъла на изречението ми. Сега тъпаците си мислят, че щом Стойка говори на миееко, значи в Пловдив се говори така. Да обаче аз не говоря така и пу...., която цитирах остана много учудена от мен, че не съм говорил на миееко. И аз трябваше в рейса да и обяснявам половин час, че тъпата овца Стойка не е по приниц от Пловдив, а си е селянче, което казва, че е от града. А оная овца ме гледа с усмивка, невярваща на мойте думи. Та затова става въпрос, че Стойка изгради фалшив имидж на пловдивчани, ние станахме най-големите селяни, заради селянката Стойка дето хем не може да говори, хем си позволява да разсъждава на глас и да си показва простотията. <{POST_SNAPBACK}> da tova si e viarno ciala bulgaria PIPIRUDAAA i posle tupi Plovdiv4ani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 21, 2004 Author Share Posted November 21, 2004 Нито на мен, нито на който и да е от хората, които познавам не са казали "Тъпи пловдивчани". Напротив, всички мноо се кефат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niokola89 Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 vijte ima big brother po evrokom cable Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 vijte ima big brother po evrokom cable <{POST_SNAPBACK}> To 4e ima-ima, ama taka da se be6e pointeresuval za koi Evrokom stava duma li, kvo li?Plus tva ako pogledne6 malko po-napred v temata tva se znae o6te ot na4aloto na sedmicata EDIT:Na koi e i kak se kazva pesenta na koqto pla4e zara?Prili4a mi na Lenny Kraviz.Toi li e i koq pesenta?Kajete PLS Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightLife Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 to naroda si go e kazal "vsqko 4udo za 3 dni" i neshto Naiden vze mnogo da iztapqva dano da go nominirat Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelBlood Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Niakoi koito ima Cable TEL bi li mi kazal dali dnes spe4eliha misiata??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Мисията е загубена и сега ще мрат от галад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted November 21, 2004 Share Posted November 21, 2004 Vsichki ste mnogo naviti Stoika da bude izgonena, no ako q mahnat, kakvo shte gledame? Ligotiite na Naiden i Zara li? Prosto koloritnite uchastnici edin po edin se mahat i v edin moment shte ostanat Tisho, Viktor i Mel i poznaite kakvo shte stane s reitinga na predavaneto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.